Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Mi-a iesit colesterolul LDL165, ce inseamna?

Adaugata in 21-01-2014 de Mircea Ion
Mi-a iesit colesterolul LDL165, ce inseamna?
A raspuns Violeta in data de 21-01-2014
Normal este ca LDL colesterosul numit inca si "Colesterolul rau" sa fie sub 100, dar ideal este sub 70 . Deja 165 este mult si inseamna ca trebuie sa incepeti un tratament. Cholestone este o optiune,la mine a mers destul de bine
A raspuns Natally in data de 21-01-2014
Renunta la grasime, si mancarulrile de la fast food, cele semi-preparate, ambalate. Ar trebui sa manaci doar mancare usoara, pregatita acasa. Nu cred ca e de neglijat o valoare asa de mare, parerea mea.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 21-01-2014
celelalte valori de colesterol le ai? Ma gandesc ca cel bun este scazut in cazul tau? Ce varsta ai? Nu e normal deloc valoarea asta. Mai ai si alte probleme de sanatate? Daca nu, probabil o sa inceapa curand sa apara si probabil ai un stil de viata foarte nesanatos si ar trebui sa iei masuri. Poti incepe cu un supliment pentru sustinere, dar sa ai grija si ce mananci si sa-l mentii sub control.
A raspuns Mageranu in data de 21-01-2014
Si eu l-am avut 120 la un moment dat, deci tot mare, si am luat masuri si acum este normal, sub 100. sunt multumit de schimbarea care am facut-o pentru sanatatea mea. DEja problemele cu tensiunea aparusera si deja eram ingrijorat, ca am 45 de ani si ma gandesc ca de acuma incolo apar problemele. Deci cu vointa si perseverenta se poate! Nu trebuie sa te sperii, ci doar sa ai vointa sa faci ceva! succes!
Produs Recomandat Cholestone
Cholestone
Cholestone CaliVita, produs naturist care scade colesterol si il mentine in limite normale.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns