Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Care sunt cele mai bune tratamente contra celulitei?

Adaugata in 17-01-2014 de Ancuta Grecu
Care sunt cele mai bune tratamente contra celulitei?
A raspuns Anca in data de 20-01-2014
Imachetarile cu cafea si masajul, la mine au dat rezultate vizibile.
A raspuns Andry in data de 20-01-2014
Pentru cine isi permite, exista tot felul de tratamente cosmetice, impachetari si masaje pentru celulita care chiar dau rezultate foarte bune. Pentru cine nu isi permita sa mearga la centrele de infrumusetare, cele mai populare sunt cremele anticelulita, sunt usor de aplicat si daca se persevereaza, chiar dau rezultate. Eu am folosit o crema terminca care mi9-a facut foarte bine si acuma folosesc C-RX, care este o crema naturale si imi place mult. Exista mu;lte altele, probabil alte fete o sa iti dea si alte exemple.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 20-01-2014
Masajul pe fiecare seara seara dupa dus in zonele cu probleme ajuta. Ideal ar fi cu o crema speciala anticelulita, dar la mine se vede efectul masajului si cu o crema normala, numai ca nu pot sa zic ca mi-a disparut celulita de tot, ci s-a imbunatit aspectul.
A raspuns Ginutza in data de 20-01-2014
Fetelor, mai conteaza si ce mancati si ce beti, cu siguranta. Sucurile acidulate si apa gazoasa sunt dusmanii celulitei, precum si alcoolul, mancarurile semipreaprate, procesate, grase. Parerea mea este ca ar trebui sa se tina cont de mai multe in acelasi timp, si nu doar de o crema. O crema buna, combinata cu o alimentatie buna dau un efect mult mai bun. Testat pe pielea mea. A, si sa nu mai zic de miscare, care e vitala.
A raspuns Nicoleta in data de 20-01-2014
Da, sportul nu trebuie sa lipseasca. exista exercitii speciale, eficiente, pentru cine se poate tine, daca nu e foarte bine si doar mers pe jos, alergat, sarit coarda, orice sport pana la urma este bun, numai sa fie facut in mod regulat. Apropo de C-RX, si eu am folosit-o si este ok, inca o folosesc.

Adauga Raspuns

*   = 5 + 1