Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Daca fac o cura de detoxifiere si slabesc?

Adaugata in 03-09-2013 de Geanina
Daca fac o cura de detoxifiere si slabesc?
A raspuns Anneta D in data de 30-11--0001
Eu am facut o cura de detoxifiere in primavara si am observat ca am slabit si 3 kg fara sa fac si altceva in plus. La mine a functionat chiar bine, nu ma asteptam. M-am simtit si foarte bine dupa, vreau sa repet neaparat detoxifierea si in toamna. Ma gandeam de data sa combin si cu un regim alimentar, poate rezultatele sunt si mai bune. Vin cu vesti. Sunt curios sa vad variante si experiente de la cei care au mai incercat.
A raspuns Catalin Dumitru in data de 09-08-2013
Ce legatura are una cu alta . Detoxifierea este doar pentru a-ti purifica organismul . Daca vrei sa slabesti trebuie sa ai o dieta echilibrata plus mult sport.
A raspuns Madalin Frunza in data de 11-08-2013
Au putina legatura :), prin procesul de detoxifiere se presupune ca elimini toxine din organism, iar aceste toxine reprezinta o greutate semnificativa din organism. Aceste toxine pot sa fie chiar si 2 - 3 kg , depinde foarte mult de organism, si de stilul de viata pe care l-a dus perosa pana in momentul respectiv.
A raspuns Adelina in data de 09-01-2014
De obicei da, ar trebui sa se vada si la greutate ceva, dar nu intodeuna se vede. DEpinde de organism. Oricum detoxifierea e buna ca apoi iti permite sa slabesti mai usor cand tii o cura.

Adauga Raspuns

*   = 5 + 6