Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cum sa reduc nivelul de colesterol la normal. La analiza mi-a iesit destul de mare si ma ingrjorez pentru ca sunt foarte tanar.

Adaugata in 16-01-2014 de Sabrina Nicolae
Cum sa reduc nivelul de colesterol la normal. La analiza mi-a iesit destul de mare si ma ingrjorez pentru ca sunt foarte tanar.
A raspuns Norica in data de 16-01-2014
Cel mai probabil de la o dieta foarte nesanatoasa, daca esti si tanar. Trebuie sa iti revizuiesti stilul de viata si alimentaita obisnuita. Macarea gatita sa fie cu cat mai putine grasimi, Sa nu consumi tot felul de mancaruri procesate pline de grasimi saturate, sa nu manaci macaruri prajite si grase etc. Ca ajutor iti recomand Cholestone, e un produs naturist care ajuta la reducerea colesterolului. Sa ai grija mai mult de sanatatea ta.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 16-01-2014
Nu esti singurul. La stitul de viata asta modern nimic nu te mai mira. Daca esti tanara inseamna ca esti in forta deci poti sa faci sport. Sportul si alimentatia sunt secretul pentru o sanatatea buna. Cred ca ceea nu ai voie sa manaci sti si tu deja, stie cam toata lumea, important este sa si aplici. Sanatate multa!
A raspuns Victor in data de 16-01-2014
Sa iti faci si niste analize la ficat sa vezi daca functioneaza bine, sa nu ai ficat grat. Stiu pe cineva care a patit asa, dar avea cam 40 de ani. Nu stiu cat de tanar esti tu si daca e cazul. Asta asa ca o recomandare. Medicul ce a zis?
A raspuns Manuel in data de 17-01-2014
tocmai pentru ca esti foarte tanar nu ai voie sa ai colesterolul mare si asta inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de tine, ca altfel te pandesc bolile inca de pe acuma. Sunt curioasa cate kg ai, asta ar putea sa spuna multe despre stilul tau de viata. Nu neaprat tb sa fii gras ca sa ai colesterol mare, dar de obicei se intampla sa vina la pachet, mai ales daca esti tanar. Incearca un supliment care sa iti ajute ficatul sa proceseze grasimile, gen Cholestone sau altceva...
A raspuns Vanciu Dorel in data de 17-01-2014
Incearca o detoxifiere a ficatului, poate nu iti functioneaza bine daca la varsta ta nu face fata grasimilor pe care le consumi. n mod normal nu ar trebui sa fie mare la tineri. Poate nu face fata din cauza ca e suprasolicitat. Iei tratamanete pe termen lung, sau consumi alcool frecvent? At putea sa fie o cauza. Evaluaza-ti putin starea de sanatatea si obiceiurile, ca undeva trebuie sa fie buba. Sanatate multa!
A raspuns Dorina in data de 17-01-2014
Fa-ti si alte analize la ficat si vezi cum ies, daca nu umbla la alimentatie ca acolo e buba. Am asa o presimtire ca ai si kg in plus, asa e?
Produs Recomandat Cholestone
Cholestone
Cholestone CaliVita®, produs naturist care scade colesterol si il mentine in limite normale.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 10 + 9