Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cum scap de constipatie in timpul sarcinii? Am deja probleme din luna a 2 -a si nu stiu ce sa mai fac.

Adaugata in 15-01-2014 de Calinia
Cum scap de constipatie in timpul sarcinii? Am deja probleme din luna a 2 -a si nu stiu ce sa mai fac.
A raspuns Camila in data de 16-01-2014
Consuma multe lichide, fa miscare usoara zilnica, gen mersul pe jos, fructe si legume, eventual cereale dimineata, si probabil o sa te reglezi. La mine a mers pana la urma.
A raspuns Matilda in data de 16-01-2014
Am mai spus undeva despre asta, mierea este excelenta pe stomacul gol dimineata. Eu nu am incercat multe variante pt ca am descoperit-o pe asta cu mierea si am tinut de ea. Sper din suflet sa mearga si la tine. Te rog sa imi zici daca functioneaza. Bafta si sarcina usoara!
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 16-01-2014
Fetelor, puteti consuma enzime digestive pe sarcina, fac foarte bine la digestie. Mie mi le-a recomandat o prietena care e in america si am fost foarte multumita. De asemenea, puteti consuma fibre, care va scapa cam sigur de constipatie. Fiind toate naturale, nu vad de ce sa nu incercati.
A raspuns Mariela in data de 16-01-2014
Pure Yucca este permis in sarcina. Vad aici pe site ca este recomandat la afectiune, la constipatie, dar vreau sa stiu daca am voie in sarcina. suna interesant.
Produs Recomandat Liquid Chlorophyll
Liquid Chlorophyll
Liquid Chlorophyll CaliVita® la cel mai mic pret online. Clorofila are efect de detoxifiere si alcalinizare al organismului, imbunatatste circulatia sanguina.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns