Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cu ce se poate trata constipatia cronica?

Adaugata in 15-01-2014 de Albina
Cu ce se poate trata constipatia cronica?
A raspuns Veverita in data de 15-01-2014
Cu enzime digestive. au un efect foarte in digestia alimentelor. Din diverse motive nu avem suficiente in stomac si din cauza aceasta digestia nu e suficienta si e gfoarte grea.
A raspuns Andy in data de 15-01-2014
Si suplimentele cu acidophillus cu psillium sunt bune pentru o digestie buna pt ca fibrele ajuta la inmuierea scaunelor si eliminarea deseurilor. Cred ca un homeopat poate sa iti indice o combinatie de mai multe suplimente nutritive. Chiar daca e veche de ani de zile, constipatia are si leac daca faci ce trebuie.
A raspuns Angelica in data de 17-01-2014
Cred ca este nevoie si de o cura de detoxifiere pentru ca probabil este vorba de un blocaj. S-au adunat prea multe toxine si nu mai functioneaza bine organismul. Iti recomand cu caldura o cura e detoxifiere, si eu la randul meu am trecut prin asta si mi-am revenit foarte bine. Axeaza-te pe ceva natural, si nu o transforma intr-o cura sau regim de slabire. Tine cont de faptul ca in orice cura de detoxifiere este nevoie de o cantitatate mare de lichide, care sa constea in multa apa si sucuri doar naturale. Sper ca iti sunt de folos sfaturile mele! Succes
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 17-01-2014
Ceaiuri, lichide si sucuri de fructe multe, cat de multe. Garantat te va ajuta. Astea vin si ca un fel de cura detoxifiere, iti curata organismul si elibereaza colonul de depuneri toxice.
A raspuns Mitza in data de 17-01-2014
coji de psillium sau tarate, sau orice alte fibre de genul, se consuma dimineata pe stomacul gol inmuiate in apa. Garantat deblocheaza tranzitul.
Produs Recomandat Liquid Chlorophyll
Liquid Chlorophyll
Liquid Chlorophyll CaliVita® la cel mai mic pret online. Clorofila are efect de detoxifiere si alcalinizare al organismului, imbunatatste circulatia sanguina.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns