Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ma doare stomacul si am greturi de 3 zile si nu stiu ce am. Ma puteti ajuta?

Adaugata in 15-01-2014 de Augustina
Ma doare stomacul si am greturi de 3 zile si nu stiu ce am. Ma puteti ajuta?
A raspuns Nicusoara in data de 15-01-2014
Fuguta la dr, sa nu fi facut intoxicatie cu ceva. analizeaza ce ai mancat inainte sa se manifeste. Chiar si cu o zi inainte. Eu am patit asa de la o pizza comandata la domiciliu. O experienta horror
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 15-01-2014
Daca doar astea sunt simptomele cel mai problabil de la alimentatie, si daca tot continua pb ca poate inca mai consumi. Cine stie... Oricum trebuie sa faci o analiza la alimentatie neaparat.
A raspuns Andrada in data de 17-01-2014
De vomitat vomiti? Sa nu ai vreo infectie la stomac, o bacterie ceva. Uneori sunt periculoase si se manifesta violent. Daca nu iti trece ar fi bine sa mergi la dr de familie.
A raspuns Veronica in data de 17-01-2014
te doare rau stomacul, adica simti ca greturile ar putea avea legatura cu stomacul? Ar putea sa fie si altceva, poate chiar un bebe. Hihi, zic si eu, sa nu te superi.
A raspuns Adina in data de 17-01-2014
Enzimele digestive te pot ajuta la multe probleme cu stomacul, poti sa incerci. Daca ai intoxicatie poti sa inceci un detoxifiant, gen Liquid Chlorophyll. Poate intre timp ti-a si trecut...
Produs Recomandat Digestive Enzymes
Digestive Enzymes
Digestive Enzymes la cel mai mic pret online, contine enzime digestive, ajuta la digestie si la tratarea balonarilor, flatulatiilor si constipatiei.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 7 + 7