Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ma doare capul si am greturi, ce as putea sa am?

Adaugata in 15-01-2014 de Albena
Ma doare capul si am greturi, ce as putea sa am?
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 15-01-2014
ehe, cate nu ai putea sa ai. Dai prea putine detalii, poate sa fie de multe chestii. Si eu aceeasi problema si vroiam sa discut pe tema asta, dar vreau sa mentionez si ca starile astea le am seara dupa cina si uneori si dimineata la trezire. Din cand in cand am si deranjamente la stomac, ma trezesc cu un fel de diaree usoara care ma tine cateva zile. Ma gandesc sa nu am ceva la stomac, voi ce ziceti?
A raspuns Catalina in data de 15-01-2014
Daca ai diaree, sa nu cumva sa ai vreo bacterie la stomac. Multe infectii se manifesta asa, cu diaree, greata, varsatura, dureri de cap, poate si dureri de burta. Ar fi o ipoteza...
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 15-01-2014
Incearca sa bei niste ceai de musetel as vezi daca iti trece greata. Mi-e mi-a fost asa cand am facut o intoxicatie alimentara. Mai ai si alte semne, ceva macarimi sau bubite?
A raspuns Madita in data de 15-01-2014
Sa nu ai vreo alta problema la stomac, o gastrita, sau altceva. Daca nu reusesti sa iti revi mergi la doctor. Cineva zicea de bacterii la stomac. Faptul ca faci diaree poate sa fie un semn de infectie sau intoxicatie alimentara. Daca ai crampe poti sa iei no spa. Pentru digestie poti sa iei ceva digestiv care sa te regleze...poate niste enzime digestive, sau altceva. Informeaza la produse naturiste.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 17-01-2014
Poate ai un bebe :))). Nu e exclus, eu am trecut prin asta si astea au fost primele simptome.
A raspuns Aracely in data de 17-01-2014
O migrena, sau o raceala. Te doare demult, ai luat ceva? conteaza si cum te doare, si cand te doare si daca reactioneaza la medicamente, daca ai febra pe langa, daca ai sensibilitate la luna, e greu de spus doar sin astea doua detalii ce ai, poti sa ai diverse. Fii mai explicita. eu nu as merge neparat pe o problema cu stomacul, pot sa fie multe altele...
A raspuns Marcela in data de 17-01-2014
Poate sa fie si un semn de tensiune, ce varsta ai, mai ai si alte simptome? Eu am avut o perioada cand imi scadea tensiunea si ma durea capul si ameteam, dupa ce beam putina cafea imi mai reveneam. Acuma nu stiu ce sa zic, era doar o idee. Poti sa vezi daca are tb cu tensiunea daca iti iei tensiunea in momentele in care ai aceste simptome, daca nu poti sa excluzi si pe asta.
A raspuns Andreea in data de 13-10-2016
Pe mine ma doare capul si ziua si noaptea am si stări de greață dar nu vomit oare dece??
Produs Recomandat Digestive Enzymes
Digestive Enzymes
Digestive Enzymes la cel mai mic pret online, contine enzime digestive, ajuta la digestie si la tratarea balonarilor, flatulatiilor si constipatiei.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 2 + 4