Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cum scap de greata in timpul sarcinii?

Adaugata in 15-01-2014 de Carina
Cum scap de greata in timpul sarcinii?
A raspuns Vergy in data de 15-01-2014
Nuprea ai cum, trebuie sa suporti perioada asta...trece ea pana la urma si apoi o sa te simti altfel, cu mai multa energie si fara greata. Ai putintica rabdare :)
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 15-01-2014
Am inteles ca la femeile care au greturi peternice se da magneziu cu b 6. Vitamina 6 ar fi eficienta pt greata, dar nu bag mana in foc pentru ca nu am incercat. Oricum, pana la urma trece.
A raspuns Anicutza in data de 15-01-2014
Offf, ce usor e sa spuneti ca trece pana la urma, oare nu stiti cum e sa iti fie rau non stop, si zi si noapte? Eu una nu stiu cum o sa reusesc sa mai suport. :(
A raspuns Avram Otilia in data de 15-01-2014
Ba da fetelor, va inteleg asa de bine, stiu perfect cum e, dar se pare ca nu prea exista remediu pentru raul din sarcina, decat un medicament foarte scump pe care nu cred ca ti-l permiti. In resp poti sa apelezi la mici remedii care iti mai pot ameliora starea. Este indicat ceaiul de ghimbir si ceaiul de musetel pentru greata. Eu simt ca are ceva efect, ma simt mai bine dupa ce le consum.
A raspuns Carmen in data de 15-01-2014
Fetelor, mai este un pot pe care nu l-a mentionat nimeni inca aici. E foarte important sa nu stati cu stomacul gol indiferent cat de rau v-ar fi. cum va ridicati din pat sa luati ceva in gura si sa aveti tot timpul pe langa voi chestii de gustat. Ajuta la o stare mai buna. Am tot auzit sfatul asta des si eu zic ca functioneaza.
Produs Recomandat Digestive Enzymes
Digestive Enzymes
Digestive Enzymes la cel mai mic pret online, contine enzime digestive, ajuta la digestie si la tratarea balonarilor, flatulatiilor si constipatiei.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 5 + 0