Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Ce tratamente naturiste pentru dureri de cap si migrene cunoasteti?

Adaugata in 14-01-2014 de Sabrina Nicolae
Ce tratamente naturiste pentru dureri de cap si migrene cunoasteti?
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 15-01-2014
Am vazut ieri la televizor un reportaj in care se vorbea despre terapia cu muscate, Daca inhalezi timp de 10-15 minute aroma de la muscate cica iti trece durerea de cap. Nu am incercat, dar cu singuranta o sa o fac.

A raspuns Anitta in data de 15-01-2014
Eu ma bazez pe aspirina intotdeuna ca e antiinflamatoare. Bag cate 2 odata. Ideal ar fi sa se foloseasca aspirina in forma naturala, obtinuta din scoarta de salcie alba. Se gasestre si aici sub denumirea de WHITE WHILLOW.
A raspuns Vika in data de 15-01-2014
La durerile de cap create de tensiune aveti nevoie de un supliment cevca pentru detensionare si deblocarea a circulatiei. Oxigenul activ este bun pentru dureri de cap si micrene de acest gen.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 15-01-2014
Pentru circulatia la nivel cerebral este foarte bun Gingko biloba.
Produs Recomandat Rhodiolin
Rhodiolin
Suplimentul naturist Rhodiolin de la Calivita® este un ajutor excelent in depresie, stres, stare de oboseala. Are efect antioxidant si protejeaza ficatul. Solutia naturala fara efecte secundare de a scapa de stress.
Produs Recomandat Ginkgo xc
Ginkgo xc
Ginkgo XC CaliVita® la cel mai mic pret online. Este un extract de ginkgo biloba, este foarte bun pentru circulatia sanguina centrala si periferica imbunatatseste memoria.

Adauga Raspuns

*   = 4 + 9