Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cum sa scap de alergia la animale?

Adaugata in 13-01-2014 de Ducu
Cum sa scap de alergia la animale?
A raspuns Ioana in data de 13-01-2014
Eviti animalele care iti provoaca alergie, nu stiu daca exista alta solutie.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 13-01-2014
intr-adevar, mi-e medicul mi-a ezis sa renunt la animalele de casa si nu o sa mai am probleme. Pt iubitorii de animale este intr-adevar trist, dar asta e...
A raspuns Melisa in data de 13-01-2014
Exista si tratament, cu antihistaminice, dar oricum, ca in orce alergie, se recomanda evitarea alergenilor, deci in cazul asta, a animalelor. Cum o iei, cum o dai, tot aici se ajunge.
A raspuns Renata in data de 13-01-2014
Eu am fost nevoita sa renunt la chinchilla, pe care il aveam de 7 ani, pt ca fetita mea de 2 ani facea alergie la blanita ei. A fost cea mai grea decizie pe care a trebuit sa o iau pana acuma, pt ca era ca n membru al familie, dar a trebuit sa aleg ce e mai bine pentru copilul meu, inainte de toate. Medicul a zis ca daca nu il elimin, risca sa fac astm copilul.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 13-01-2014
Copiii care au alergii de orice gen pot folosi Noni Sirop. Ajuta la echilibrarea imunitatii si prevenirea atacurilor alergice. Il puteti incerca fara teama, nu are contraindicatii.
Produs Recomandat Noni Lichid
Noni Lichid
Noni Sirop de la Calivita® este un suc natural cu rol in imbunatatirea sistemului imunitar al organismului, tratarea depresiei, anxietatii, tulburari de somn, dureri, schizofrenie, migrena.
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 6 + 6