Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Am dureri de oase si bazin in timpul sarcini, este normal? Ce pot face?

Adaugata in 09-01-2014 de Sabrina Nicolae
Am dureri de oase si bazin in timpul sarcini, este normal? Ce pot face?
A raspuns Ramona in data de 10-01-2014
Este cat se poate de normal pentru ca apar tot felul de modificari. Nu-ti face foarte multe griji pt ca sunt niste stari cu care mai multe mamici se confrunta. Un supliment prenatal ti-ar face foarte bine.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 10-01-2014
Nu toate femeile insarcinate au aceste dureri, insa e i-e dr mi-a zis ca depinde de concetratia de hormoni, de dimensiunea basinului care dilata, si de ce mai atinge bebe pe acolo la nervi. Nu te speria, comuncia mai mult cu medicul tau si poate te ajuta cu ceva. Sarcina usoara si bebe sanatos!
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 10-01-2014
De obicei nu poti face mare lucru, daca sarcina e ok incerci sa suporti perioada si intre timp dr iti poate recomanda sulpimente pentru sarcina care sunt bune si pt oase si calmante pt dureri. Sa nu iei calmante de capul tau pt ca ii pot face rau bebelui.
A raspuns Zuzu in data de 10-01-2014
De dureri poti lua no spa ca nu face rau, dar mai sunt altele care merg mai bine, insa cum zicea cineva mai sus, mai bine sa ti le recomanda medicul. Poti sa incerci ceva naturist, dar vezi si cu astea naturiste, ca nu toate sunt permise in sarcina. Am citi mai devreme depsre produsul care apare aici in reclama si zice ca poate fi folosit in sarcina si ofera multe beneificii printre care si calmeaza durerea, elimina depresia, pe langa faptul ca contine multe vitamine...cam de asta am avea nevoie. Asa o fi?
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 10-01-2014
Na spa e apa de plaoie pt durerile de oase, nu are nicio treaba.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 10-01-2014
Simplu. Astepti sa treaca sarcina si cu ea si durerile.
A raspuns Vasilica in data de 10-01-2014
Probabil ca, in primul rand nu sti ce inseamna, nu vb din experienta, si in al doilea rand nu trec neaprat odata cu sarcina, pot ramane in continuare. Asa ca ai o parere cam proasta, si ireala.
Produs Recomandat Noni Lichid
Noni Lichid
Noni Sirop de la Calivita® este un suc natural cu rol in imbunatatirea sistemului imunitar al organismului, tratarea depresiei, anxietatii, tulburari de somn, dureri, schizofrenie, migrena.
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 0 + 8