Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Am pielea foarte uscata pe fata. Voi ce faceti cand vi se intampla asa? La mine nu functioneaza nici o crema obisnuita.

Adaugata in 09-01-2014 de Ariana
Am pielea foarte uscata pe fata. Voi ce faceti cand vi se intampla asa? La mine nu functioneaza nici o crema obisnuita.
A raspuns Natty in data de 10-01-2014
Pe timp de iarna poti sa folosesti jelej uleiuri.Pt piele uscata merge uleiul de catina, de argan, de migdale, macese etc. Cel de macese este extraordinar pentru vindecare pielii de mai multe probleme. Poti sa te informezi pe net mai mult despre fiecare in parte.
A raspuns Victoria in data de 10-01-2014
Ai grija sa nu iti lipseasca din alimentatiile toate vitaminele necesare ptnru o piele sanatoasa. In principal vitamina A, C, B-urile, dar si aminoacizii si acizii grasi sanatosi.
A raspuns Any in data de 10-01-2014
MErgi la dermantolog pt ca poate sa fie o pb de care nu scapi singura. Vei gasi cu siguranta o solutie la pb ta un tratament special. Eu am avut aceasta pb acum vreo trei ani si nu am mai avut nervi si rabdare sa incerc toate leacurile, am mers direct la dr si am rezolvat.
A raspuns Neta in data de 10-01-2014
Sa ai foarte mare grija cu produsele de exfoliere acuma ca pot sa iti inrautateasca problema. Mai intai ai nevoie de emolienti ff puternici care sa moaie si sa calmeze pielea si un tratament pt refacerea stratului cutanat. Sa nu folosesti sub nicio forma granule abrazive ca sa scapi de pielea cojita.
Produs Recomandat Beauty Formula
Beauty Formula
Tratament par, piele, si unghii cu suplimentul naturist Beauty Formula. L-cisteina si L-metionina, care se afla in compozitia produsului, formeaza circa 95% din par; prin urmare, pot contribui semnificativ la mentinerea structurii sanatoase a parului

Adauga Raspuns

*   = 5 + 8