Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

De ce apar pistruii primavara?

Adaugata in 09-01-2014 de Virginia
De ce apar pistruii primavara?
A raspuns Madalina in data de 10-01-2014
Din cauza soarelui apar pete de pigmentatie, asa patesc si eu pe fiecare primavara si ma tine pana toamna tarziu, adica aproape tot anul :P. Nu prea ai ce sa faci, asa e tenul tau.
A raspuns Ade in data de 10-01-2014
Ba ai ce face. E obligatoriu sa folosesti protectie solara si un fond de ten bun care mascheaza. eu am facut la un moment dat un tratament cu laser prin care au disparut cam de tot dar chestia e ca pot reaparea. Poti face ceva cu multa grija pt pielea ta, cu protectie solara obligatoriu si cu cateva trucuri de cosmetica.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 10-01-2014
Protectia tb folosita tot anul din cate stiu eu ca radii exista nin stop, dar primavara este imperios sa o folosim pt ca atunci incepe si mai mult ca tenul sa se transforme de la lumina puternica. Exista unele trucuri, gen ochelari de soare pt oki, palarie pt soare, evitarea sorele cu soare plin, dinastea de bun simt zic eu.
A raspuns Dessire in data de 10-01-2014
Nu toata lumea poate sa isi petreaca 7 ore pe zi ingrijinsu-si tenul cu tot felul de chestii. Persoanele ff ocupate si care nu isi permit prea multe pot apela si la trcuri mai simple gen o protectie solara si aplicatii din plante, de exemplu patrunjel, leustean si lamaie. Uneori unele plante fac mai mult decat terapia cu laser. Fiti naturale, dara prea mult machiaj si laser!
Produs Recomandat Beauty Formula
Beauty Formula
Tratament par, piele, si unghii cu suplimentul naturist Beauty Formula. L-cisteina si L-metionina, care se afla in compozitia produsului, formeaza circa 95% din par; prin urmare, pot contribui semnificativ la mentinerea structurii sanatoase a parului

Adauga Raspuns

*   = 10 + 5