Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cum tratam candidoza vaginala? Ce tratamente naturale au dat rezultate la voi?

Adaugata in 07-01-2014 de Sabrina Nicolae
Cum tratam candidoza vaginala? Ce tratamente naturale au dat rezultate la voi?
A raspuns Vero in data de 07-01-2014
Eu am folosit niste ovule baginale impreuna cu ulei de oregano picaturi. Cel din urma timp de 2 luni. Exista diverse combinatii, dar eu mizes pe cele naturiste pt ca sunt mai putin nocive si dureaza mai mult efectul
A raspuns Nadine in data de 07-01-2014
Eu am folosit o crema de la farmacie si niste pastilute, naturist nu am incercat dar as vrea sa incerc ceva ca simpt ca mi-a revenit problema. Ce parere aveti despre acidophilus?
A raspuns Tudora in data de 07-01-2014
MErge acidophillus, so ulei de oregano e foarte bun pt ca e antibiotic si antifungic natural, si sucul de noni e bun pt ca intareste imunitatea si antibacterian si antifungic, exista multe variante. Alazeaza, incearca si vezi care functioneaza la tine.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 10-01-2014
Pt o candidoza care se tot repeta este nevoie de intarirea imunitati, pt ca altfel ramane cronica si nu mai scapi de ea asa usor. Tb foarte mare grija cand luati antibiotice pt orice afectiune, sa luati si ceva pt refacerea florei. In cele mai multe cauze antibioticele sunt cauza si multe dintre noi nici macar nu stim asta.
Produs Recomandat Noni Lichid
Noni Lichid
Noni Sirop de la Calivita® este un suc natural cu rol in imbunatatirea sistemului imunitar al organismului, tratarea depresiei, anxietatii, tulburari de somn, dureri, schizofrenie, migrena.
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns

*   = 1 + 3