Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Din ce cauza apare respiratia urat mirositoare?

Adaugata in 07-01-2014 de Gigi
Din ce cauza apare respiratia urat mirositoare?
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 07-01-2014
De cele mai multe ori de la stomac, si e greu sa scapi de ea.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 07-01-2014
O cunostinta d-ea mea are pb cu dantura si de aici vine respiratia urat mirositoare. Cred ca are logica. Verifica-ti dantura, si daca nu ai pb atunci de la stomac.
A raspuns Marius Smochina in data de 07-01-2014
Se numeste halena, si e din cauza unor bacterii. Daca mergi la medic poti sa ii dai de cap.
A raspuns Vicu in data de 08-01-2014
Depinde si ce manaci. Daca manaci foarte des usturoi si ceapa logic ca respiratia miroase rau, dar sunt si alimente ca provoaca asta. Incearca sa te speli pe dinti de 2-3 ori pe zi si vezi daca mai ai aceasi senzatie. Daca da, e ceva de la stomac cel mai probabil.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 08-01-2014
Si de la dantura de multe ori. eu am o simpla problema cu o gingie care sangereaza si acumuleaza alimente intre doua masele si imi provoaca respiratie urata. Controleaza-ti in detaliu dantura.
A raspuns Micu in data de 08-01-2014
In primul rand sa nu-ti ramana resturi de mancare printre dinti, ca se transforma si apoi dau un miros destul de repede, si apoi mai conteaza si ce vine din stomac, aici doar tu poti face diferenta...de unde vine. Sunt niste bacterii in stomac ca fermeteaza acolo si produc niste gaze urat mirositoare. Din fericite se pot trata naturist. Mai intai afla de unde ti se trage si apoi "take action"!

Adauga Raspuns

*   = 2 + 6