Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

De ce transpir foarte mult noaptea? Temperatura in camera este normala si nu am alte simptome de raceala.

Adaugata in 06-01-2014 de Amelia
De ce transpir foarte mult noaptea? Temperatura in camera este normala si nu am alte simptome de raceala.
A raspuns Andru in data de 06-01-2014
Ce inseamna la tine temperatura normala? din cate stiu eu normala este intre 18 si 22 de grade. Ce depaseste poate fi exces, in fucntie de cum o percepe fiecare corp.
A raspuns Adela in data de 06-01-2014
lasand temperatura la o parte, transpiratia asta poate sa indice probleme ascunse, gen infectie urinara, raceala la plamani si alte infectii in corp. Banuiesti ca ai putea avea ceva de genul? Analizeaza si alte simptome, nu doar de raceala clasica
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 06-01-2014
E o problema frecventa care tine de mult timp sau e ceva temporar. Sunt unii oamenii care intr-adevar transpira excesiv, mai ales noaptea, fara sa aiba vreo infectie. Incearca sa iei ceva pentru febra si vezi daca se schimba ceva.
A raspuns Dinu in data de 06-01-2014
Poate fi sau nu poate fi foarte serior, dar mai bine ia masuri de precautie si mergi la doctor daca nu e o problema de termoreglare. Stiu cazuri de persoane care au probleme hormonale si transpira mult. si in cazul asta e nevoie de medic si tratament.
Produs Recomandat URX
URX
URX CaliVita® la cel mai mic pret online. Este un supliment alimentar eficient in tratarea infectiilor urinare, tractului urinar, vezicii urinare.

Adauga Raspuns

*   = 4 + 3