Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cand beau apa ma doare stomacul, oare de ce si ce pot face?

Adaugata in 06-01-2014 de Deniss
Cand beau apa ma doare stomacul, oare de ce si ce pot face?
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 06-01-2014
Poate ai gastrita, mergi la medic. Nu cred ca te poate ajuta cineva asa.
A raspuns Floricel in data de 06-01-2014
Si mie mi se ntapla la fel si dr mi-a zis ca am gastrita. Acum fac niste investigatii suplimentare in paralel cu un tratament usor.
A raspuns Dara in data de 06-01-2014
Cand bei apa dupa masa? E posibil ca din cauza insuficientei de suc gastric. Daca bei apa il diluezi si scade functia de descompunere. E doar o teorie sau o probabilitate. Mai conteaza si alte detalii.
A raspuns Doru Burbea in data de 06-01-2014
Si eu am avut simptomul asta, printre altele, si am fost diagnosticat cu ulcer. Mergi la medic. Daca consideri ca nu e grav poti sa iei tratamente naturiste pentru stomac. Exista o gramada pe piata.
Produs Recomandat Acidophilus with Psyllium
Acidophilus with Psyllium
Lactobacillus Acidophilus CaliVita® la cel mai mic pret online. Probioticele refac flora intestinala, ajuta la sanatatea intestinului. Constipatia / diareea pot aparea datorita unei flore intestinale perturbrate
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita® la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.
Produs Recomandat ProbioBalance
ProbioBalance
ProbioBalance CaliVita® la cel mai mic pret online. Flora intestinala poate fi perturbrata de administrarea antibioticelor, Probioticele acidophilul lactobacili bifidus trateaza arsurile stomacale si balonarile ajuta digestia si absorbtia intestinala Probiobalance CaliVita

Adauga Raspuns

*   = 5 + 7