Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Pot folosi Rhodiolin pentru dureri de cap si oboseala? A mai incercat cineva?

Adaugata in 13-12-2013 de Miryam
Pot folosi Rhodiolin pentru dureri de cap si oboseala? A mai incercat cineva?
A raspuns Niculina in data de 13-12-2013
Da, sigur. Rhodiolin este unul din produsele recomandate pentru durere de cap, precum si pentru oboseala. Citesteste mai mult despre planta rhodiola rosea aici pe site si o sa vezi cat de multe efecte are in sensul asta.
A raspuns Georgeta in data de 13-12-2013
Am folosit pana acum un tub intreg de Rhodiolin si mi-a facut foarte bine. Ma simt diferit, am o stare mai buna, sunt mai relaxata, poate din cauza si dureri-le cap s-au redus. Eu zic ca merita incercat
A raspuns Ninutza in data de 20-01-2014
Eu nu am avut dureri de cap, dar pentru starile de oboseala chiar mi-a facut bine rhodiolin. nu am luat decat 2 flacoane pentru ca nu am ami avut nevoie apoi, dar rezultatele la mine au fost super ok. Ma simteam mai bine psihic, dormeam mai bine, eram mai relaxata si cred ca de aici nu ma mai simtea nici obosita. Oricum a functionat. Foarte posibil sa aiba efect bun pentru durerea de cap pentru ca poate sa fie creata de tensiune, stres, oboseala...merg mana in mana. Daca ma intrebi pe mine, ti-l recomand cu caldura.
A raspuns Madalina in data de 20-01-2014
Am citit niste alte forumuri despre produsul Rhodiolin si zi am vazut ca zic numai lucruri bune. Chiar as vrea si eu sa il incerc, ca rau nu poate sa imi fac, toti ziceau ca nu are efecte adverse. Va spun cum mi s-a parut dupa ce simt efecte.
A raspuns Gica in data de 20-01-2014
Eu l-al folosit pentru stres, dar mi-a facut bine si la oboasela si dureri de cap, cred ca aveau legatura intre ele. Oricum nu pot sa zic decat de bine, mi-a placut. La ceva timp mai fac inca o cura, si uite asa ma mentin in forma. Sper sa aud si de la voi ca v-a mers bine.
Produs Recomandat Noni Lichid
Noni Lichid
Noni Sirop de la Calivita este un suc natural cu rol in imbunatatirea sistemului imunitar al organismului.
Produs Recomandat Oregano Oil
Oregano Oil
Uleiul de oregano - Oregano Oil CaliVita la cel mai mic pret online. Are efect de antibiotic natural: antifungic, antimicrobian, antiviral si antiparazitar, tratament naturist candida. Unul dintre cei mai puternici antifungici naturali.
Tratamente naturiste pentru afectiuni asociate

Adauga Raspuns