Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Am stari de oboseala continua si ma simt incarcata, mai ales ca mananc foarte prost. M-am gandit la un produs de detoxifiere, ce parere aveti?

Adaugata in 30-11--0001 de Boghianu Alina
Am stari de oboseala continua si ma simt incarcata, mai ales ca mananc foarte prost. M-am gandit la un produs de detoxifiere, ce parere aveti?
A raspuns Manea Doriana in data de 30-11--0001
Am o parere foarte buna. Detoxifierea este recomandata cam de 2 ori pe an si este un lucru bun pe care il facem propriului organism. Ajuta foarte mult, si in alungarea starilor de oboseala, si in eliminarea senzatiei de incarcare, si mai ales ca te face sa te simti un alt om. Cel mai important este faptul ca prin detoxifiere prevenim bolile, deci este necesara, nu doar un moft. Sunt diverse produse naturiste eficiente pentru detoxifiere. Trebuie ales unul cu atentie pentru a obtine rezultatele dorite. Doua variante foarte bune ar fi Pure Yucca si Liquid Chlorophyll.
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 20-12-2013
O detoxifiere cu carne de porc acuma de Craciune e numai buna :))) Lasand gluma la o parte, dupa sarbatori mai ales cred ca e absolut necesar sa facem o detoxifiere pt ca altfel o sa ne simtii ca niste purcei bolnavi.
A raspuns Mariana Ilie in data de 20-12-2013
Sunt cateva produse bune, si vb cuiva care scria mai sus, dupa sarbatori ar fi de mare ajutor. As vrea sa incerc si eu un produs naturist de pe acest site dar poate intre timp o sa vad mai multe recomandari. Nu stiu ce sa aleg.
A raspuns Dina in data de 20-12-2013
Eu m-am gandit sa incerc plasturii pentru detoxifiere, mi se pare cea mai simpla varianta si am citi pe internet ca ar fi foarte eficienti. Cei care au utilizat spun ca li se schimba culoare, semn ca atrag toxinele afara. suna interesant. A mai incercat cineva?
A raspuns Sabrina Nicolae in data de 20-12-2013
Incearca si sa nu mai manaci prost pentru ca daca nu ai grija la alimentatie, chiar daca faci detoxifiere, senzatia va reveni dupa ceva timp. Si mai ales in perioada de detoxifiere ar tb sa consumi alimentele cu atentie si sa te axezi pe fructe si legume.
A raspuns Steffy in data de 20-12-2013
Detoxifierea ar trebui sa fie facuta de vreo 3 ori pe an, si ca sa fie eficienta e logic ca in perioada aia nu pot sa manaci orice ca sparta si sa astgepti rezultate pozitive.
A raspuns Didi in data de 20-12-2013
Senzatia de oboseala poate sa fie si de la deficiente in organism, insa detoxifierea oricum e recomandata. Un corp mai curat de toxine absoarbe mai eficient nutrientii din alimente.
A raspuns Tina in data de 16-05-2016
Da, sunt chiar buni plasturii de detoxifiere. Eu i-am combinat si cu ceva intern. Intr-adevar se modifica culoarea si dupa tratament se simte clar diferenta. Este totusi bine sa avem grija si la mancare, ca altfel imediat punem la loc ce am eliminat. Nu ma refer neaparat la greutate, dar si la toxine.

Adauga Raspuns

*   = 8 + 9