Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospecte Produse CalivitaVein Care

Principalul ingredient activ al cremei Vein Care este hirudina, derivata din glandele salivare ale lipitorilor.

Vein Protex

Vein Protex Calivita este un produs natural destinat persoanelor care petrec mult timp in picioare sau stand jos. Durerile de picioare, o circulatie periferica slaba, umflarea picioarelor, senzatia de picioare grele, sunt afectiuni foarte comune in zilele noastre.

Virago

Virago este un preparat care conţine extracte din anumite plante curative, influenţează rezistenţa in mod pozitiv şi ajuta organismul se se apere împotriva bolilor şi consecinţelor lor, intr-un mod natural şi în condiţii de siguranţă.

Vital Man - pentru imbunatatirea performantelor sexuale

VitalMan este un produs natural Calivita cu o compozitie de plante alese special pentru a imbunatati tonusul si performantele sexuale la barabati. Folosirea acestui produs ofera o stare de bine, atat fizica cat si psihica, si poate renaste dorinta pentru o viata sexuala activa.

VitalWoman - supliment pentru cresterea libidoului

VitalWoman este un produs natural din plante conceput special pentru imbunatatirea tonusului si a performantelor sexuale la femei. Extractele vegetale din plante precum Catuaba, Sarsaparilla, Damiana, Guarana, Maca sau Serona sprijina activ procesele vitale din organismul femeii.

Vitamina C 1000

Avem nevoie de vitamina C pentru cresterea si repararea tesuturilor din toate părţile corpului nostru. Aceasta vitamina ajută organismul sa produca colagen, o proteina importanta utilizata pentru piele, cartilaje, tendoane, ligamente si vasele de sange. Vitamina C este esentiala pentru vindeca

Vitamina E

Vitamina E produsa si distribuita de firma CaliVita sub forma Vitamin E si Mega Vitamin E conţin surse naturale si proaspete de vitamina E, de cea mai buna calitate.