Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospecte Produse CalivitaPanax Ginseng

Panax Ginseng este un preparat excelent in eliminarea oboselii, in creşterea imunităţii, fortificarea organismului, si de asemenea in recuperarea postoperatorie.

Para Protex - deparazitar natural

Para Protex este un supliment alimentar cu un spectru larg de substante active, care ofera un efect antiparazitar, antimicrobian, antifungic şi anti-virus, ajuta corpul sa elimine infectiile fungice si parazitare, si normalizeaza procesul metabolic.

Power Mins

Power Mins este un set de elemente implicate în procesele de construcţie si mineralizare a oaselor, si, de asemenea, joacă un rol de aparare impotriva radicalilor liberi

Pro Seleniu

Pro Seleniu Calivita este un produs 100% natural pe baza de seleniu, un element important pentru o buna functionare a organismului uman. Seleniul are un efect antioxidant puternic, joaca un rol important in sanatatea imunitara si in producerea de hormoni tiroidieni.

ProbioBalance - Probiotice

ProbioBalance Calivita este un produs natural cu un continut complex de probiotice si fructo oligozaharide care refac flora intestinala si promoveaza sanatatea sistemului digestiv si a colonului.

Produse de slabit - Slim Formula

Tratamentul obezitatii sau reducerea kilogramelor in exces constau in primul rand in eliminarea alimentelor cu un continut mare de grasimi, sare si zahar

ProState Power

Pro-State Power este un supliment alimentar unic, dezvoltat special pentru barbati. Ingredientele sale naturale sprijina buna funcţionare a întregului organism.

Protect 4Life

Protect 4Life este un preparat Calivita care sporeşte şi întăreşte mecanismele naturale de apărare ale organismului.

Pure Yucca - antioxidant natural

Yucca este o planta suculenta endemica pentru climatele calde şi uscate din sud-vestul Satelor Unite şi Mexicului. Acesta a fost folosita de mii de ani de membrii triburilor nativ americane pentru a trata o varietate de boli