Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect XSHAPE - supliment de aminoacizi

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
XShape
112.75 Ron
XShape CaliVita® la cel mai mic pret online. Aminoacizii din compozitie ajuta la arderea grasimilor, la slabire sau la mentinerea greutatii obtinute in urma curelor de slabire

XSHAPE - supliment de aminoacizi

Descriere prospect

Ce este XShape?Aminoacizii sunt blocurile de proteine care alcătuiesc cea mai mare parte a celulelor, repara tesuturile si indeplinesc o multime de funcţii in organismul uman. XShape Calivita este o formula speciala de aminoacizi si vitamine care impreuna actioneaza pentru a ne ajuta sa pierdem in greutate intr-un mod cat mai natural si sanatos. Consumate concomitent cu o dieta echilibrata si exercitii fizice regulate, aceste suplimente ne ajuta sa ne conturam silueta si sa ne mentinem supli pentru o perioada lunga de timp.

Aminoacizi singuri nu pot determina o persoana sa piarda in greutate, ci mai degrabă funcţionează impreuna cu alti aminoacizi sau enzime ale corpului, pentru a atinge acest efect. Fără o cantitate corespunzatoare de conţinut acid, funcţiile organismului isi pierd echilibrul. Aminoacizii şi pierderea in greutate merg mana in mana; acestia reduc senzatia de foame inutila si sprijina functiile metabolice ale organismului.

Aminoacizii si pierderea in greutateL-carnitina este un aminoacid care poate fi găsit în corpul uman. Este foarte important în fiecare organism uman, deoarece transporta acizii graşi catre mitocondrii, care la rândul lor, descompun acesti acizi grasi, astfel încât să producă energie metabolica. L-carnitina nu este benefica doar pentru pierderea în greutate, ci, de asemenea, poate fi considerata un tratament eficient împotriva unor boli cardiace. În plus, ajută la stimularea memoriei si functiei cognitive.

Un alt aminoacid care poate ajuta la pierderea in greutate este L-Glutamina, aminoacidul cel mai abundent din corpul uman. L-Glutamina, pe langa faptul ca ajuta la pierderea in greutate, de asemenea furnizeaza energie si contribuie la construirea masei musculare. Consumul de L-Glutamina poate contribui la reducerea greutăţii, deoarece ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge. În plus, acesta enzima este responsabila pentru reducerea poftei de zahăr a organismului.

L-Fenilalanina este un aminoacid care sporeste consumul de energie prin creşterea nivelului de adrenalina si noradrenalina. Este deosebit de eficient atunci când este combinat cu alte ingrediente naturale pentru scădere în greutate. Acest aminoacid actiuneaza ca un inhibitor eficient al apetitului şi are capacitatea de a creste rata metabolica si de a contribui la funcţionarea normală a sistemului nervos central. L-Fenilalanina ajuta la eliberarea de colecistochinina, un hormon care trimite semnale de saţietate la creier după masă. Nu numai ca suprima pofta de mâncare, dar, de asemenea, ajută la secreţia glandei tiroide si mentine o functionare corespuzatoare a rinichilor şi a vezicii urinare. Toate aceste beneficii vin in sprijin celor care doresc să-si păstreze greutatea sub control.

L-Arginina, L-ornitina si L-lizina impreuna cu vitamina B6 si vitamina C, ajuta la o mai bună absorbţie in organism a acestor aminoacizi si promoveaza scaderea in greutate. L-Ornitina este cel mai puternic aminoacid studiat vreodată pentru stimularea producţiei şi eliberarea hormonului de crestere uman. Este de asemenea un rejuvenator puternic - are potentialul de a inversa îmbătrânirea cu până la 10 - 20 de ani. Studii au demonstrat ca are capacitatea de a regenera glanda timus, ficatul si tesutul cardiac, de a spori cresterea masei musculare şi de a sprijini functiile sistemului imunitar. L-Lizina este un aminoacid sau un "bloc" de proteine. Este important pentru sanatatea pielii, oaselor, tendoanelor şi cartilajelor, şi este una din substante pe care corpul le foloseste pentru a produce carnitina, substanta care ajuta organismul sa utilizeze grasimea pentru energie.

Ca un precursor al neurotransmitatorilor dopamina, noradrenalina si adrenalina, L-tirozina, ajuta la accelerarea metabolismului si promoveaza pierderea in greutate. Deoarece stresul si depresia sunt adesea legate de creşterea în greutate, L-tirozina poate ajuta la prevenirea creşterii în greutate datorata acestor factori. L-tirozina s-a dovedit a fi foarte eficienta in ameliorarea stresului şi poate ajuta la controlul apetitului.

Vitaminele si pierderea in greutateNiacina este implicata în peste 60 de procese metabolice diferite legate de producţia de energie. Printre multe alte functii, niacina este implicata in procesul de reactii chimice ale enzimelor. Deoarece niacina are un efect asupra metabolismului, aceasta este, prin urmare, implicata in pierderea in greutate. Dar nu este un agent de cauzalizare directa, ci mai degrabă efectele sale sunt indirecte. Niacina ajută organismul sa metabolizeze eficient glucidele, nutrienţii primari utilizati pentru energie. Cel mai important factor in pierderea in greutate este un deficit de calorii: arde mai multe calorii decat consumam in mod obisnuit.

Vitamina B6 joaca un rol important in metabolismul grasimilor si acizilor graşi, în special cei nesaturati. Vitamina B6 ajută la reglementarea şi producţia glandei tiroide. Asigură funcţionarea corespunzătoare a sistemului metabolic, ajută la producerea de acid clorhidric şi este necesară pentru metabolismul multor aminoacizi.

Vitamina B12 este implicata in metabolizarea fiecarei celule din organism. Vitamina B12 afectează sinteza de acizi graşi, precum şi producerea de energie si este necesara pentru digestie, sinteza proteinelor, absorbtia nutrientilor din alimente, precum şi pentru metabolismul grasimilor si carbohidratilor.

Cercetatorii au descoperit ca nivelurile scazute de vitamina C din sânge sunt direct legate de o talie mai mare, un IMC (Indice de Masa Corporala) mai mare şi un nivel mai ridicat de grăsimi in sânge. Relaţia dintre vitamina C şi L-carnitină: carnitina este foarte importantă pentru aprovizionarea cu energie a fiecarei celule din organism, iar vitamina C este vitala pentru producerea de carnitina. O cantitate insuficienta de vitamina C va epuiza nivelul de energie si va determina corpul sa stocheze grasimea in muschi. Un metabolism eficient necesită, de asemenea, o buna funcţionare a multor procese complexe din corp care se bazează pe o cantitate suficienta de vitamine antioxidante, cum ar fi vitamina C şi vitaminele B. Vitamina C ajuta organismul sa converteasca glucoza in energie şi o impiedica sa se depoziteze în organism.

Cromul picolinat este un supliment nutritiv care actioneaza pentru a spori eficienţa insulinei. Are efecte nenumarate, inclusiv ajuta la pierderea în greutate, imbunatateste starea de spirit, promoveaza producerea de energie si creşte durata de viaţă. Acest mineral ajuta la arderea grăsimii, reduce drastic pofta de mancare si creste metabolismul. Dupa ce mancam, organismul uman secreta insulina. În general, functia primara a insulinei este de a transporta glucoza catre celulele organismului, în scopul de a oferi energie care facilitează funcţionarea celulei. Cromul picolinat acţionează prin stimularea activităţii insulinei, astfel contribuind în mod semnificativ la metabolismul glucozei si grasimilor.

Suplimentarea cu aminoacizi si vitamine poate fi eficienta pentru pierderea in greutate, impreuna cu o dieta corecta şi exercitii fizice în mod regulat. Trebuie sa tinem cont de faptul ca pierderea în greutate necesita timp, şi ca schimbările drastice în greutate ne pot face numai rău. Deci, un pic de răbdare şi multa dăruire este tot ceea ce avem nevoie pentru a slabi intr-un mod natural si eficient, cu efecte de lunga durata.