Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect XANTHO PLUS - antioxidant

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
Xantho PLUS
110.44 Ron
Xantho Plus CaliVita® la cel mai mic pret online. Contine un complex de substante antioxidante, eficient dozate pentru a lupta impotriva produsilor care favorizeaza inmultirea celulelor maligne.

XANTHO PLUS - antioxidant

Descriere prospect

Ce este Xantho Plus?Xantho Plus CaliVita este un produs naturist cu un continut complex de substante antioxidante eficiente in lupta impotriva daunatorilor care favorizeaza deteriorarea celulara si inmultirea celulelor maligne. Contine atioxidanti foarte puternici extrasi din mangosteen, grapefruit, afine, rodii si ceai verde. Xantonele, cei mai puternici antioxidanti, sunt ingredientele principale ale acestui produs. Pe langa xantone, contine un amestec special de alti antioxidanti foarte puternici extrasi din grapefruit, ceai verde, seminte de struguri, afine, rodii si merisoare. Acest produs poate incetini procesul de imbatranire si are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular. Este destinat tuturor personelor care doresc o protectie antioxidanta, astfel reducand riscul aparitiei multor boli degenerative, printre care si cancerul.

Puterea antioxindatilorAntioxidantii sunt o categorie importantă de nutrienţi si sunt considerati a fi caracteristica majora a fructelor si legumelor colorate. Antioxidantii sunt substante sintetizate in corpul nostru sau obţinute prin intermediul substanţelor chimice din plante, care pot preveni sau incetini stresul oxidativ al celulelelor corpului nostru. Mai mult de 60 de boli, inclusiv cancer, diabet, boli inflamatorii, neurologice şi cardiovasculare, sunt legate de stresul oxidativ si pot fi ameliorate printr-o dieta bogata in antioxidanti.

Oamenii de stiinta cred că plantele produc aceste substante chimice antioxidante pentru a le proteja impotriva efectelor daunatoare ale expunerii constante la soare, radiatiilor ultraviolete, infecţiilor, daunatorilor şi radicalilor de oxigen produsi în timpul fotosintezei. Acesti antioxidanti se gasesc in concentratii mai mari în pielea (sau coaja) fructelor şi in seminţe.

Atunci cand celulele umane folosesc oxigen, ele produc in mod natural radicali liberi de oxigen, ca produse ale metabolismului normal. Acest lucru poate duce la deteriorarea celulelor normale în cazul în care nu exista un echilibru constant între mediul din interiorul si din jurul celulelor. Radicalii liberi sunt elemente reactive care pot interactiona "liber" cu numeroase celule şi substanţe chimice în organism, de multe ori într-un mod care este dăunător. Antioxidantii sintetizati intern sau introdusi prin dieta acţioneaza ca niste bureţi de neutralizare sau "curatatori" de radicali liberi. Prin donarea de electroni, căutati de radicali liberi, moleculele antioxidante servesc la contrabalansarea, absorbtia, stabilizarea, prevenirea sau repararea pagubelor făcute de către acesti daunatori.

Cu toate acestea, atunci când mecanismele de echilibrare sunt ineficiente, probabil din cauza unei diete sarace in alimente antioxidante sau în timpul unui declin al funcţiilor organismului cand se confrunta cu o boala sau cu imbatranirea, radicalii liberi se disperseaza aleatoriu într-o concentraţie variata din punct de vedere al formarii lor. In momentul in care nu mai pot fi controlati, acestia pot provoca daune in interiorul celulelor si in apropierea acestora, contribuind la boli si imbatranire.

Antioxindatii din compozitia Xantho PlusXantonele, extrase din mangosteen, sunt o clasa de compusi polifenolici cu o gama variată de activităţi biologice şi farmacologice. Xantonele s-au dovedit a avea efecte benefice asupra unor boli cardiovasculare, inclusiv aasupra bolii cardiace ischemice, aterosclerozei, hipertensiunii arteriale şi trombozei. Datorita efectolor sale antioxindate, antiinflamatoare, inhibitoare, vasorelaxante si activitatii antitrombotice protejeaza eficient sistemul cardiovascular. Immbunatatesc functia endoteliala şi reduc evenimentele asociate cu ateroscleroza. Aceste substante puternic antioxidante pot avea, de asemenea, o activitate anti-tumorala, astfel, fiind eficiente in prevenirea sau tratamentul multor tipuri de cancer.

Grapefruitul este o sursa excelenta de vitamina C, o vitamina care contribuie la susţinerea sistemului imunitar. Vitamina C previne, de asemenea, daunele radicalilor liberi care declanşează cascada inflamatoare, şi este, prin urmare, asociata cu o severitate redusă de condiţii inflamatorii, cum ar fi astmul, osteoartrita si artrita reumatoida. Deoarece radicalii liberi pot oxida colesterolul cauzand atacuri de cord sau accidente vasculare cerebrale, vitamina C este benefica pentru promovarea sănătăţii cardiovasculare.

Culorile roz şi roşu ale grapefruitului sunt datorate licopenului, un fitonutrient carotenoid. Licopenul pare sa aiba o activitate anti-tumorala. Printre carotenoidele comune, licopenul are cea mai mare capacitate de a ajuta la combaterea radicalilor liberi, care pot deteriora celulele.

Fitonutrientii din grapefruit numiti limonoide inhiba formarea de tumori prin promovarea formarii de glutation-S-transferaza, o enzimă cu activitate detoxifianta. Această enzimă produce o reacţie în ficat, care ajută compusii toxici sa devina mai solubili în apă pentru a fi eliminati din organism.

Limonenul este o substanta prezenta in citrice sub formă de glucozida. Sub aceasta forma, limonenul este ataşat la o molecula de glucoză. Corpurile noastre digera usor acest compus. Biodisponibilitatea şi persistenţa acestei substante poate explica de ce limonoidele citrice au efecte anti-cancerigene puternice, care împiedica proliferarea celulelelor canceroase.
În ultimii 5 ani, oamenii de stiinta au identificat un număr tot mai mare de mecanisme care ajuta la explicarea proprietatilor anti-cancerigene ale afinelor. Aceste mecanisme includ: inhibarea enzimelor ornitin decarboxilaza, inhibarea CYP2C9s (enzime de detoxifiere) şi declanşarea de apoptoza (moarte celulara programata) in celulele tumorale. Afinele au proprietati antioxidante, diuretice si detoxifiante datorita continutului bogat de pectine, mirtilina, zaharuri, tanin, vitamina C, provitamina A si acizi organici.

Rodiile sunt cunoscute pentru abundenta de antioxidanti numiti fitochimicale. Fitochimicale protejeaza plantele de elemente nocive din mediul înconjurător, cum ar fi radiaţiile ultraviolete şi dăunătorii. Aceste substante le oferă, de asemenea, caracteristicile senzoriale cum ar fi culoarea, gustul şi mirosul. Polifenolii sunt o categorie importanta de fitochimicale. Taninurile, în special punicalaginele, antocianele si acidul elagic sunt toţi membrii ai familiei de polifenoli. Rodiile contin toate cele trei tipuri de antioxidanti care ajuta la combaterea radicalilor liberi, la eliminarea toxinelor si prevenirea formarii placi de aterom.

Ceaiul verde este folosit ca un stimulent, diuretic (pentru a promova excreţia de urină), astringent (pentru a controla sangerarea si a ajuta la vindecarea ranilor), şi pentru a imbunatati sanatatea inimii. Alte utilizări tradiţionale ale ceaiului verde includ tratarea flatulenţei (gazelor), reglarea temperaturii corpului şi a zahărului din sânge, promovarea digestiei, precum şi îmbunătăţirea proceselor mentale.

Numeroase studii clinice au arătat că ceaiul verde ajuta la protejarea impotriva cancerului, la prevenirea arteroslerozei, la scaderea colesterolului rau si la cresterea colesterolului bun.