Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Vitamina C 1000

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
C 1000
73.80 Ron
C1000 intareste sistemul imunitar printr-o doza mare cu eliberare prelungita de vitamina C, formulata de asa natura incat sa fie mai usor absorbita de organism.

C Plus
33.83 Ron
C PLUS CaliVita® la cel mai mic pret online, contine bioflavonoide si este un produs pentru cresterea imunitatii, reduce durerea, scadere colesterol fragilitate capilara, sangerari nazale. se gaseste in citrice

Liquid C plus bioflavonoide
84.66 Ron
Liquid C + Bioflavonoide CaliVita® la cel mai mic pret online. Vitamina C lichida cu bioflavonoide si calciu

Vitamina C 1000

Descriere prospect


Vitamina C este o vitamina solubila in apa, ceea ce înseamnă că organismul nostru nu o păstrează. Dar putem obtine ceea ce avem nevoie, în schimb, de la produsele alimentare. Avem nevoie de vitamina C pentru cresterea si repararea tesuturilor din toate părţile corpului nostru. Aceasta vitamina ajută organismul sa produca colagen, o proteina importanta utilizata pentru piele, cartilaje, tendoane, ligamente si vasele de sange. Vitamina C este esentiala pentru vindecarea ranilor, precum şi pentru repararea şi menţinerea oaselor şi dinţilor. Vit C 1000 este un supliment alimentar pe baza de vitamina c 1000 mg cu eliberare pelungita. C 1000 este un produs modern si foarte eficient datorita eliberarii prelungite si absorbiei lente. Vitamina C este un antioxidant, impreuna cu vitamina E, beta-caroten, şi multe alte plante pe bază de substanţe nutritive. Antioxidantii blocheaza unele daune cauzate de radicalii liberi, care apar în mod natural atunci când corpurile noastre transforma mancarea in energie. Acumularea de radicali liberi de-a lungul timpului poate fi în mare măsură responsabila de procesul de imbatranire si poate contribui la dezvoltarea unor condiţii de sănătate cum ar fi cancerul, bolile de inima si artrita. Dovezile sugerează că mulţi oameni pot fi uşor deficitari de vitamina C, deşi deficienţele grave sunt rare în ţările industrializate. Fumatul reduce cantitatea de vitamina C din organism, astfel fumatorii au un risc mai mare de deficit. Semnele de deficit de vitamina C includ: părul uscat şi deteriorat; gingivita (inflamatia gingiilor) si sangerarea gingiilor, piele uscata, solzoasa, scăderea ratei de vindecare a ranilor, invinetire uşoara, sângerări nazale, precum şi o capacitate scazuta de a indeparta infectia. O formă severă de deficit de vitamina C este cunoscuta sub numele de scorbut. Nivelurile scazute de vitamina C au fost asociate cu o serie de conditii, inclusiv hipertensiunea arteriala, boala vezicii biliare, accident vascular cerebral, unele tipuri de cancer şi ateroscleroza (placi in vasele de sange care pot duce la infarct miocardic si accident vascular cerebral). Consumul suficient de vitamina C din dieta (prin consumul de fructe şi legume) poate ajuta la reducerea riscului de a dezvolta unele dintre aceste condiţii. Suplimentele de vitamina C ne pot si ele ajuta la prevenirea oricarei dintre aceste condiţii, in cazul in care nu absorbim suficienta vitamina c din alimente. Vitamina C joaca un rol important în protejarea împotriva următoarelor conditii: Bolile de inimă - dovezile sugerează că vitamina C ajuta la protejarea arterelor impotriva deteriorarii. Deoarece actioneaza ca un antioxidant, poate încetini progresia aterosclerozei (rigidizarea arterelor) si ajuta la menţinerea arterelor flexibile. În plus, persoanele care au un nivel scazut de vitamina C pot fi mai susceptibile de a avea un atac de cord, accident vascular cerebral, sau boli ale arterelor periferice, toate acestea putand fi rezultatele aterosclerozei. Hipertensiunea arteriala - persoanele care consuma alimente bogate in antioxidanti, inclusiv vitamina C, au un risc mai mic de hipertensiune arteriala decat cei care au diete sarace. Consumul de alimente bogate in vitamina C este important pentru starea generala de sanatate, mai ales dacă exista un risc pentru hipertensiune arteriala. Raceli frecvente - vitamina C reduce riscul de raceala prin efectul sau imunostimulator. Cancer - consumul de alimente bogate in vitamina C poate fi asociat cu rate mai mici de cancer, inclusiv cancer de piele, displazie de col uterin (modificări ale colului uterin, care pot fi canceroase sau precanceroase), şi, eventual, cancer de san. Osteoartrita - Vitamina C este esentiala pentru a produce colagen, care este o parte a cartilajului normal. Cartilajului este distrus in osteoartrita, punând presiune asupra oaselor şi articulaţiilor. În plus, unii cercetători cred că radicalii liberi - molecule produse de organism, care pot deteriora celulele şi ADN-ul - pot fi, de asemenea, implicati în distrugerea cartilajului. Antioxidantii, cum ar fi vitamina C, elimita daunele cauzate de radicalii liberi. Persoanele care consuma diete bogate in vitamina C sunt mai putin predispuse la un diagnostic de artrita. Degenerarea maculară datorata varstei - Vitamina C impreuna cu alti antioxidanti, inclusiv zinc, beta-caroten şi vitamina E protejeaza ochii împotriva aparitiei degenerarii maculare (DMA), principala cauza de orbire la perosnele cu o varsta de peste 55. Pre-eclampsie - administrarea vitaminei C impreuna cu vitamina E pot ajuta la prevenirea pre-eclampsiei la femeile care sunt expuse unui risc ridicat. Astmun nivel scazut de vitamina C ar putea creşte riscul pentru aceasta afectiune. Vitamina C poate ajuta la reducerea simptomelor induse de astm. Alte conditii: Vitamina C poate fi, de asemenea, utila pentru: • Stimularea sistemului imunitar • Menţinerea gingiilor sanatoase • Îmbunătăţirea vederii pentru cei cu uveita (o inflamaţie in partea de mijloc a ochiului) • Tratarea alergiei legate de anumite conditii, cum ar fi astm, eczeme şi febra fanului (rinita alergica) • Reducerea efectelor de expunere la soare, cum ar fi arsurile solare sau roşeaţa (eritem numite) • Inlaturarea senzatiei de gura uscata, în special datorata medicamentelor antidepresive (un efect secundar comun al acestor medicamente) • Vindecarea arsurilor si ranilor • Scăderea zahărului din sânge la persoanele cu diabet zaharat Surse dietetice: Surse excelente de vitamina C sunt portocalele, ardeiul verde, pepenele verde, papaya, grapefruit, pepene galben, capsuni, kiwi, mango, broccoli, roşii, varză de Bruxelles, conopida, varza si sucuri de citrice sau sucuri fortifiate cu vitamina C. Verdeturile crude si fierte ( spanac), roşiile şi ardeiul verde, conservele de roşii şi rosiile proaspete, cartofi, sucul de fructe, zmeura, afine si ananas sunt, de asemenea surse bogate de vitamina C. Vitamina C este sensibilă la lumină, aer şi căldură, astfel vom obţine mai multa vitamina C daca manancam fructe si legume crude sau fierte usor. In afara de vitamina C1 – acidul ascorbic, mai exista 5 forme de vitamina C si anume: Vitamina C2 sau vitamina P - un factor de rezistenta capilara si de scadere a permeabilitatii vaselor. Vitamina P este sinergica vitaminei C si este considerata un factor de economie al acestei vitamine; de aceea a si fost botezata vitamina C2. Vitamina C2 inglobeaza numeroase substante cum ar fi citrina,rutina si catechina, din anumite vegetale: ardeiul iute, afine si citrice. Vitamina C3 sau ascorbil palmitat - este, de asemenea, numita vitamina C ester. Ascorbilul palmitat este Vitamina C care a fost transformata într-un acid gras. În timp ce Vitamina C normala (vitamina C1-acidul ascorbic) este solubila în apă, ascorbilul palmitat este o forma solubila in grasimi. Este folosit în cremele de piele, deoarece se amesteca bine cu uleiuri şi poate fi absorbit în piele ca vitamina C. Deoarece vitamina C este cunoscuta pentru importanţa sa în producţia de colagen şi pentru funcţiile sale antioxidante, se crede ca aplicarea ascorbilului palmitat pe piele, joacă un rol important în reducerea semnelor de imbatranire. Vitamina C4 sau ascorbat de calciu - este popular comercializat ca Ester-C. Ascorbatul de calciu pur oferă mai mult de 100 de miligrame de calciu pe gram de acid ascorbic. Se crede că ascorbatul de calciu este mai uşor de absorbit şi de transportat de la celula la celula. Din moment ce se deplaseaza prin corp mult mai rapid decât acidul ascorbic, acesta stimuleaza sistemul imunitar cu un numar mai mare de celule albe. Ascorbatul de calciu şi alte forme de acid ascorbic sunt esentiale pentru crestere, dezvoltare şi vindecare. În plus faţă de repararea celulelor şi de sprijinirea sistemului imunitar, ajuta si în construirea ţesutului conjunctiv, vaselor de sânge, pielii, oaselor, cartilajelor, ochilor, gingiilor şi dinţilor. Vitamina C5 sau acid isoascorbic - este un izomer de acid ascorbic (vitamina C). Fiind un izomer de acid ascorbic, acidul isoascorbic are acelaşi fel si acelasi număr de atomi ca si vitamina C, dar atomii sunt aranjati diferit. Acidul isoascorbic are aplicaţii similare cu vitamina C, deoarece este un antioxidant solubil în apă. Utilizat ca aditiv alimentar este uşor metabolizat în organism. Vitamina C6 sau isoascorbat de calciu - este unul din cei 6 esteri stabil de vitamina C ( acid ascorbic). Acidul ascorbic este înrudit chimic cu zaharurile şi este indispensabil pentru menţinerea ţesutului conjunctiv, vaselor de sange si sistemului imunitar. Acidul ascorbic este o componentă centrală pentru sanatatea oaselor, pielii, dinţilor, gingiilor şi ochilor. Pentru scăderea colesterolului, repararea ranilor, producerea de celule noi si absorbtia de fier in organism, acidul ascorbic este fundamental. Acidul ascorbic este lăudat pentru abilitatea sa de a încetini semnele de imbatranire şi de a promova o piele sanatoasa, probabil datorita conexiunii sale profunde cu productia de colagen. Atât pielea cat şi părul sunt protejate de actiunea factorilor externi datorita acidului ascorbic. Vit C 1000 este necesara pentru mentinerea unei sanatatii optime, deoarece întăreşte sistemul imunitar al organismului in momente de stres şi boală.