Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect VitalWoman - supliment pentru cresterea libidoului

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
VitalWoman
80.45 Ron
Vital Woman Calivita® la cel mai mic pret online. Supliment alimentar care imbunatateste viata sexuala la femei.

VitalWoman - supliment pentru cresterea libidoului

Descriere prospect


VitalWoman este un produs natural din plante conceput special pentru imbunatatirea tonusului si a performantelor sexuale la femei. Extractele vegetale din plante precum Catuaba, Sarsaparilla, Damiana, Guarana, Maca sau Serona sprijina activ procesele vitale din organismul femeii. Acest kocktail de plante cu efecte tonice si afrodisiace poate imbunatati considerabil calitatea vietii feminine prin stimularea producerii de hormoni sexuali, prin redarea confortului fizic si psihic si prin redobandirea libidoului.

Uneori, testosteronul, denumit "hormonul poftei de viata", este fundamental pentru o viata sexuala activa, deoarece aceasta influenţează întregul "cerc al sexului": interes, excitare, raspuns sexual si lubrifiere. În mod normal, nivelul de estrogen scade relativ repede la femei dupa o anumita varsta, in timp ce nivelurile de testosteron scad mai lent. Din multe motive posibile, unele dintre femei nu pot sa aiba un nivel de testosteron normal. Unul dintre cele mai mari obstacole din calea unei productii optime de hormoni sexuali este stresul cronic. Atunci când suntem sub stres, progesteronul, molecula precursoare a testosteronului, este convertit in hormoni de stres, in loc de hormoni sexuali. De-a lungul timpului, aceste reactii conduc la niveluri mai mici de testosteron şi la scăderea libidoului, printre multe alte probleme de sănătate posibile.

Calitatile extraordinare ale plantelor pe care le contine VITALWOMANCatuaba - se spune că a fost descoperita de către indienii tupi şi a fost folosita iniţial pentru sporirea libidoului. Substantele active din aceasta planta actioneaza prin stimularea sistemului nervos şi a funcţiei genitale, confera o bunastare fizica generala si previn impotenta. Acesta planta poate fi eficace pentru stimularea starii de spirit datorita efectului afrodisiac, ajutand in acelasi timp la eliminarea simpotimelor de depresie si anxietate.

Sarsaparilla - contine vitaminele A, complexul B, C şi D,minerale precum fierul, manganul, sodiul, siliciul, sulful, cuprul, zincul si iodul, si aminoacizi -metionina şi cisteina. Conţine, de asemenea si diogenin, un saprogen care la rândul său conţine hormonul feminin numit progesteron si hormonul masculin numit testosteron. Sarsaparilla contribuie la consolidarea fibrelor nervoase şi a ţesuturilor din creier, măduva spinării, plămâni şi gât. Este deosebit de eficienta in eliminarea metalelor grele din sange, datorate smogului din zonele urbane. Rădăcina de Sarsaparilla, care conţine testosteron, ajuta la regenerarea totala a parului. Triburile indigene din America Centrală şi de Sud au folosit aceasta planta de secole pentru eliminarea impotentei sexuale, reumatism, boli ale pielii si ca un tonic pentru slăbiciune fizică. In zilele noastre este folosita si ca un remediu puternic pentru sifilis si alte boli cu transmitere sexuală.

Suma (Pfaffia paniculata) – este o planta bogata in fitochimicale active şi benefice care apar în mod natural. Suma conţine 19 aminoacizi diferiţi, un număr mare de electroliţi, minerale, fier, magneziu, zinc, vitaminele A, B1, B2, E, K, acid pantotenic şi o mare cantitate de germaniu. Rădăcina, de asemenea, conţine fitochimicale, inclusiv saponine, acizi pfafici, glicozide şi triterpene. Conţine si o cantitate semnificativa de steroli vegetali. Studiile sugerează că subtantele active din aceasta planta poate ridica nivelurile de beta estradiol 17, progesteron şi testosteron. În plus, aceasta planta este utilizată în mod tradiţional în Brazilia pentru a reglementa procesele menstruale, precum şi pentru menopauza, PMS, si alte tulburari hormonale.

Damiana (Turnera diffusa) are o lunga istorie de utilizare in medicina traditionala pe baza de plante din întreaga lume. Acesta planta acţioneaza ca un afrodisiac, tonic antidepresiv, diuretic, supresor de tuse si laxativ usor. A fost folosita pentru a trata condiţii cum ar fi depresia, anxietatea, inadecvarea sexuală, anemia, tulburari ale ciclului menstrual, ulcere gastrice şi constipaţie. În Mexic planta este folosita pentru astm, bronşită, nevroze, diabet, dizenterie, dispepsie, dureri de cap, paralizie, nefroza, spermatoree, dureri de stomac şi sifilis. Utilizările tradiţionale includ: stimulent sexual masculin si feminin utilizat pentru tratamentul disfunctiei erectile si anorgasmie, ajutor in consolidarea sistemul nervos central si de stres emoţional, in depresie, anxietate, in echilibrarea hormonala in general si in tulburari de dispozitie (ipohondrie, tulburare obsesiv-compulsiva, nevroză, paranoia, etc).

Maca este considerată a fi un "superaliment". Analizele stiintifice arata ca este un adevarat depozit nutritional de vitamine si minerale care stimuleaza creierul, regleaza producerea de hormoni si hraneste trupul. Oamenii de stiinta si medicii au constatat ca Maca este una dintre cele mai bune metode naturale de a reglementa şi de a sprijin sănătatea endocrina. Această acţiune regleaza metabolismul, nivelul de energie, creşterea, dezvoltarea sexuală, sentimentul de bine şi atitudinea. Maca nu conţine hormoni dar, in schimb, oferă un set unic de nutrienti care stimuleaza in mod direct sistemul endocrin şi ajuta glandele sa produca hormoni vitali în dozele necesare propriului corp.

Ginsengul siberian (Guarana) este un adaptogen. Aceasta planta contine concentratii foarte mari de cofeina si poate fi folosita ca stimulent in stari de oboseala si lipsa de pofta de viata.
Saw palmetto (Serona repens) este o planta remarcabila atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, şi este folosita pentru a trata o varietate de boli, cum ar fi inflamaţia testiculara, inflamaţia tractului urinar, tuse si congestie respiratorie. Este, de asemenea, folosita pentru a consolida functia glandei tiroide, echilibrul metabolismului, apetitul si digestia. Aceasta planta minunata a devenit faimoasa datorita efectelor extraordinare in urma utilizării sale în refacerea parului, sanatatea prostatei, invigorare sexuală, marirea sanilor si ca tonic nutritiv.

Unicornul - proprietatea sa cea mai valoroasa este determinata de influenţa sa tonica asupra organelor genitale feminine. Aceasta planta este folosita pentru a tonifia uterul, ca si calmant pentru stomac, si poate avea proprietăţi narcotice si estrogenice.