Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Vital Man - pentru imbunatatirea performantelor sexuale

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
VitalMan
72.60 Ron
VitalMan CaliVita® la cel mai mic pret online. Este un produs 100% natural care imbunatateste performantele sexuale, pentru potenta, are efect afrodisiac, tratament impotenta.

Vital Man - pentru imbunatatirea performantelor sexuale

Descriere prospect

Sexul este o parte integrantă a relaţiilor umane. Poate fi foarte dificil atunci cand unul dintre parteneri nu mai are dorinţa, iar o lipsă de sex poate pune un amortizor pe orice relaţie. In zilele noastre, atât bărbaţii, cât şi femeile tind să experienteze un libido scăzut intr-un moment al vieţii lor. Acest lucru se datoreaza mai ales stilului de viata agitat si stresant, lumii moderne si tot ce aceasta aduce odata cu ea.

Se observă că bărbaţilor, în general, le scade libidoul odata cu vârsta, iar cand această scădere persistenta pot aparea probleme in viata lor sexuala. Dar există si alte motive pentru un libido scăzut, în afară de vârstă, si anume: probleme psihologice cum ar fi stresul sau anxietatea, unele condiţii fizice cum ar fi o intervenţie chirurgicală sau dureri cauzate de boală. Oboseala si depresia sunt alte motive pentru care un om poate sa experimenteze un libido scăzut. Uneori chiar şi unele medicamente cum ar fi cele pentru a trata depresia, anxietatea, tensiunea arterială crescută sau un nivel scăzut de testosteron pot duce la scăderea libidoului.

VitalMan este un produs natural Calivita cu o compozitie de plante alese special pentru a imbunatati tonusul si performantele sexuale la barabati. Folosirea acestui produs ofera o stare de bine, atat fizica cat si psihica, si poate renaste dorinta pentru o viata sexuala activa.

Ce ingrediente contine Vital ManGinsengul siberian

oferă o mulţime de beneficii pentru o stare de sănătate generală şi pentru tonifierea întregului corp. De asemenea, poate ajuta la stimularea libidoului la bărbaţi şi se utilizează în tratamente naturale pentru tulburari sexuale cum ar fi disfunctie erectila sau infertilitate.

Damiana

ajuta la cresterea libidoului la bărbaţi şi are efecte benefice în întregul corp. Din acest motiv apetitul sexual creste, iar performantele sexuale sunt îmbunătăţite.

Urzica

poate ajuta in cazurile de apetit sexual scăzut, datorită capacităţii sale de a păstra testosteronul activ. Lignanii găsiti în aceasta planta medicinala pot interacţiona, de asemenea, cu hormonul sexual globulina pentru a preveni eliminarea testosteronului din circulaţie. Utilizarea urzicii ca un stimulent pentru libidoul este adesea preferata in locul multor altor tratamente, deoarece aceasta nu contribuie la hipertrofie benigna de prostată.

Catuaba

este cea mai cunoscuta dintre plantele afrodisiace braziliene, remarcata pentru capacitatea sa de a consolida erectia. Catuaba are o lunga istorie de utilizare in medicina naturista ca un afrodisiac. Indienii Tupi din Brazilia au descoperit primii calitatile afrodisiace ale plantei şi de-a lungul secolelor au compus cântece prin care ii laudau puterile miraculoase. Popoarelor indigene şi locale au folosit catuaba pentru generatii. In medicina actuala, Catuaba este considerat un stimulent al sistemului nervos central cu proprietăţi afrodisiace si este frecvent utilizata pentru impotenţă sexuală, agitaţie, nervozitate, dureri ale nervilor şi slăbiciune, memorie slabă sau uitare, şi slăbiciune sexuală.

Guarana

este o bautura bogata in cofeina si este folosita pentru incarcare cu energie şi stimulare. De asemenea, este utilizata ca un tonic nervos, stimulent anti-oboseala şi este cunoscută pentru capacitatea sa de a reduce senzatia de foame, amelioreaza durerile de cap, inclusiv migrenele, ajuta la ameliorarea simptomelor PMS şi are efecte afrodisiace.

Muira Puama

este una dintre remediile cele mai eficace pe bază de plante, mult timp folosita ca un tonic si un stimulent al libidoului. Imbunătăţeşte starea generala de sanatate si este cel mai bun remediu pe bază de plante pentru impotenta, disfuncţii sexuale şi slăbiciune genitala. Aceasta planta este un arbore mic amazonian, care actioneaza ca un afrodisiac. Afrodisiacele sunt compusi naturali care sporesc în mod semnificativ performanţele sexuale, dorinta si apetitul sexual. Datorită acţiunii sale afrodisiac este, de asemenea, considerată ca fiind "Viagra Amazonului". Scoarta de Muira Puama este utilizata pentru a tonifia sistemul nervos şi pentru a preveni epuizarea, iar radacina pentru tratarea tulburarilor nervoase, depresiei si stresului.

Yohimbina

este folosita inca din antichitate pentru a stimula excitatia sexuala si in tratamentul disfuncţiei erectile. Yohimbina este cunoscuta pentru actiunea sa de a contracara problemele sexuale cauzate de medicamente (în special medicamente luate pentru depresie şi anxietate). Actioneaza prin cresterea fluxului de sange si a impulsurilor nervoase la nivelul organului sexual, astfel îmbunătăţind excitatia sexuala si placerea. Este, de asemenea, utilizata pentru pierderea în greutate, dureri toracice, hipertensiune arterială, epuizare, depresie, ameţeli la ridicarea în picioare, şi îmbunătăţeşte performanţa sportiva.

Sarsaparilla

a fost privita ca un stimulator puternic al libidoului masculin din cele mai vechi timpuri. A fost folosita de triburile antice din America Centrală şi de Sud pentru a vindeca impotenta si o varietate de tulburări sexuale. Aceasta planta contine substante cunoscute sub numele de fitosteroli, care sunt similare cu testosteronul şi care ar putea stimula activitatea hormonilor sexuali din organism. Poate fi de ajutor in vindecarea impotentei şi sporirea apetitului sexual la bărbaţi prin optimizarea acţiunii hormonilor sexuali masculini.