Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Virago

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
VirAgo
120.56 Ron
VirAgo CaliVita® la cel mai mic pret online, contine gheara matei, benefic pentru imbunatatirea sistemului imunitar la copii si adulti.

Virago

Descriere prospect

Organismul uman este un organism foarte vulnerabil, iar sistemul imunitar este cel care ne apara de intrusi si boli. Fără un sistem natural de apărare, bacteriile, microbii, virusurii, toxinele, paraziţii, etc, ar reduce toate competentele chimice ale organismului în doar câteva zile.

Asta lucru se intampla întâmplă atunci când un organism moare si sistemul imunitar nu mai este disponibil. Sistemul imunitar uman funcţionează 24 din 7. Activitatea sa nu se observa niciodată, insa defecţiunea sistemului imunitar este usor de observat.

Deşi inspirăm şi mănâncam mii de germeni zi de zi, sistemul imunitar impiedica aparitia bolilor. Atunci când un germen patrunde liber si depaseste bariera sistemului imunitar, ocazional, ne confruntam cu o boală. Odată ce sistemul imunitar recunoaste acesti germeni, va lupta cu ei, si va trece peste boala.

Organismul are o tendinţă naturală de a contracara influenţele perturbatoare şi de a aduce metabolismul înapoi la o stare de echilibru sănătoasa. Această stare normală, sănătoasă de funcţionare se numeşte homeostazie. Unul dintre cele mai importante instrumente ale organismul folosite pentru a facilita şi pentru a asigura homeostazia este sistemul imunitar. Sistemul imunitar are sarcina de a se lupta cu cele mai puternice influenţe distructive asupra homeostaziei. Un sistem imunitar puternic este, prin urmare, vital pentru o sănătate robusta. Suplimentul Virago Calivita contine ingrediente naturale, pe bază de plante care contribuie la furnizarea unui suport nutritional pentru un sistem imunitar puternic.

Virago este un preparat care conţine extracte din anumite plante curative, influenţează rezistenţa in mod pozitiv şi ajuta organismul se se apere împotriva bolilor şi consecinţelor lor, intr-un mod natural şi în condiţii de siguranţă. Eficacitatea acestui preparat a fost confirmata de teste de laborator care au arata ca are efectul de a incetini producţia automata de viruşi.

In ce situatii este recomandat Virago?- Raceli, infectii ale sistemului respirator, amigdalite şi inflamaţii ale urechii

- Inflamaţia articulaţiilor şi reumatism (sindromul Reiter)

- Boli de piele

- Infecţii cronice cauzate de virusul gripal, virusul Ebstain Barr şi Herpes simplex

- Hepatite virale de tip A, B şi C

- Încetinirea activitatii virusului HIV

- Boli ale glandei tiroide, cum ar fi Hashimoto sau Sindromul Grave-Bazat

- Limfoame acute

- Diabet zaharat tip I cauzat de infectii virale

- Alergii

- Consolidarea mecanismului de apărare

- Are actiune antibacteriana si antivirus

- Impiedica evolutia si raspandirea celulelor infectate

- Are proprietati antifungice

- Incetineste dezvoltarea virusurilor gripale şi herpesului

Cercetarile indică faptul că frunzele de măslin au fost utilizate pentru îngrijirea sănătăţii de mii de ani. În afară de faptul ca sunt bogate in antioxidanti şi ajuta la reducerea lipoproteinelor ​​cu densitate scăzută (LDL sau colesterol rau) in sange, unele studii au indicat faptul că frunza de măsline poate inhiba replicarea agenţilor patogeni. Lizina este un aminoacid care ajuta la sustinerea producţiei de anticorpi in organism. Lizină împiedică dezvoltarea virusului herpes. Lizina, impreuna cu zincul si vitamina C, de asemenea, previne cu succes dezvoltarea diferitelor celule tumorale si tumori. Echinacea, un membru al familiei Aster, contine polifenoli, care contribuie la susţinerea sistemului imunitar in apararea impotriva infectiilor. Echinacea este un ingredient comun în multe remedii pentru raceala si pentru intarirea imunitatii. Alcaloizii, taninurile şi fitochimicale continute în gheara pisicii, o viţă de vie din America de Sud, contribuie la susţinerea producţiei şi activitatii celulelor limfatice, precum şi la funcţionarea optimă de ansamblu a sistemului imunitar. De asemenea, are proprietati antibiotice, anti-inflamatorii şi antioxidante. Coaja copacului Pau DArco conţine peste 20 de compusi activi, iar unele teste au indicat faptul că unii dintre aceşti compuşi pot avea efecte antibiotice şi antifungice. Zincul oferă suport nutriţional pentru funcţionarea sănătoasă a sistemului imunitar, şi participă la o diviziune celulara normala.

Virago produs de Calivita este un produs natural si este recomandat tuturor persoanelor, atat adultilor cat si copiilor, care vor sa isi mentina o starea de sanatate optima si sa isi fortifice sistemul imunitar de aparare.

ATENTIE! A nu se comsuma acest produs in caz de sarcina sau alaptare.