Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Vein Care

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
VeinCare
60.83 Ron
Vein Care CaliVita® la cel mai mic pret online. Este o crema naturista cu extract de frunze de struguri rosii si formula Soothex pentru tratarea varicelor si piciorelor grele, umflate.

Vein Care

Descriere prospect

Statul în picioare sau aşezat pentru perioade lungi de timp, purtatul de pantofi sau haine strâmte sau supraponderalitatea sunt unii dintre factorii care duc la un mod de viaţă sedentar, si implicit la tensionarea picioarelor. De asemenea,un alt factor important este îmbătrânirea, care poate cauza scaderea eficientei sistemului de circulaţie de la nivelul picioarelor, ceea ce duce la acumularea de fluide, umflare şi vene varicoase. Vein Care Calivita este o crema uşoară care ajuta la atenuarea unora dintre aceste condiţii ale picioarelor.

Crema Vein Care cu extract din glandele salivare ale lipitorilorPrincipalul ingredient activ al cremei Vein Care este hirudina, derivata din glandele salivare ale lipitorilor. Practica de aplicare a lipitorilor in scopuri medicinale, sau pentru a trata rani a fost folosita de către vindecătorii naturisti timp de mii de ani. Cercetarile ştiinţifice au arătat ca proprietăţi hirudinei sunt cele care aduc beneficii asupra sanatatii in terapia cu lipitori. Trombina din sânge este una din componentele cheie de coagulare, iar hirudina este una dintre cele mai eficiente inhibitoare naturale de trombină. Aceasta patrunde transdermic in fluxul de sânge si are un efect anticoagulant puternic, îmbunătăţind microcirculaţia în capilare. O mai bună circulaţie poate ajuta la ameliorarea acumularii de fluide. De asemenea, hirudina pare a avea efecte de imunizare si de ameliorare a spasmelor vasculare.

Femeile adesea au prea puţin timp pentru a putea avea grijă de picioarele lor. Locul de muncă permanent, tocurile înalte la pantofi, kilogramele in plus sau lipsa de mişcare prezintă factori de risc suplimentari. Ca urmare, există o stare de oboseala, un sentiment de greutate şi dureri în diferite părţi ale picioarelor; după ceva timp, pot aparea pete şi noduri la nivelul pielii. Picioarele nu îşi pierd numai frumusetea,ci pot deveni o sursă constanta de durere, senzatii neplacute, precum şi sursa unei stari de spirit proaste.

Rădăcina problemei este in sistemul circulator, care furnizează sânge peste tot in corp. Atunci când sângele se întoarce prin vene la inima, trebuie sa depăşeasca o recuperare dificilă. Prin urmare, natura a oferit supape speciale în vene, pentru a transmite sângele într-o singură direcţie, dar mulţi oameni, nu au aceste supape închise ermetic, dintr-o varietate de motive. Nodurile se datoreaza faptului că sangele întârzie sa circule prin vene, iar acest lucru ar putea duce la probleme grave ale sistemului circulator.

Tratamentul nodurilor poate fi nedureros si foarte eficient prin utilizarea hirudinei, care înlătură spasmele şi are un efect calmant. Cu trei mii de ani în urmă, în Asia, lipitorile au fost principalul mijloc de tratare a bolilor, şi hirudoterapia a fost considerata un tratament fundamental pana acum 150 de ani. Hirudina reduce coagulabilitatea sângelui şi are efect analgezic. Aceste efecte reduc oboseala picioarelor, ameliorează durerea şi previn aparitia varicelor, reduc lichidul stagnant din ţesuturi si accelerarea fluxul de sânge. Hirudoterapia este foarte utila in tromboflebite, hemoroizi şi alte probleme ale vaselor de sange.

Hirudina este combinata cu extractul din planta medicinala Siegesbeckia orientalis, pentru a contribui la susţinerea unei pieli netede, elastice si matasoase, şi pentru a ajuta la atenuarea roşetei.

Extractul de Siegesbeckia Orientalis este obţinut din planta Siegesbeckia orientalis. Aceasta planta a fost folosita de secole pentru a calma inflamaţia externa şi pentru a stimula vindecarea ranilor, regenerand tesutul prin contruirea matricelor de colagen. Aceasta planta are capacitatea de a stimula vindecarea ranilor, de a promova reînnoirea ţesuturilor, de a îmbunătăţi aspectul normal al pielii şi de a restabili pe deplin elasticitatea pielii deteriorate cu fibre de colagen dispuse în mod regulat. Extractul de Siegesbeckia orientalis are proprietăţi antiinflamatorii, inhiba colagenaza şi ofera protecţie impotriva eritemului indus de razele ultraviolete.

Varicele afectează aproximativ 20-25% din populaţia de sex feminin şi 15% dintre populatia masculina, cu o predispozitie mai pronunţata la femei. Orice vena poate deveni varicoasa, dar cele mai afectate sunt cele de la picioare. Acest lucru se datorează faptului că picioarele sunt nevoite sa suporte o presiune continua, zi de zi.

Vein Care CaliVita este o crema special conceputa pentru a combate problemele vaselor de sange: varice, tromboflebita, tromboza, picioare grele, hemoroizi si o circulatie periferica slaba. Dupa aplicarea acestei creme, pielea devine neteda, moale si elastica, oferind pe langa efectul terapeutic si un efect cosmetic, de asemenea.

Vein Care reduce aparitia durerilor spontane, crampelor frecvente, formarea edemelor, oboseala si greutate in picioare, înroşirea pielii, durerea la atingere si petele albastrui. De asemenea, contribuie la accelerarea absorbţiei cheagurilor de sânge.

Mod de administrare: pentru uz extern, de 2-3 ori pe zi prin masarea usoara a zonelor afectate.