Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Super Mega 50

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
Super Mega 50
165.00 Ron
Super Mega 50 CaliVita®, cel mai complex supliment alimentar de vitamine, minerale si antioxidanti pentru adulti si sportivi contine calciu seleniu vitamina A, D, fier, potasiu, zinc magneziu colina inozitol

Super Mega 50

Descriere prospect

Pentru ca metabolismul si sistemul imunitar uman sa functioneze corespunzator este necesar un aport adecvat de vitamine si minerale. În societatea modernă există foarte mulţi factori care ne priveaza de aceste cantitati optime de substante nutritive vitale. Acesti factori includ stilul nostru de viata prea alert, confortul, alimentele de tip junk food, produsele din peste obtinute prin prelucrare, perioadele mai lungi de depozitare, utilizarea pe scară largă a substanţelor chimice, pesticidelor si hormonilor in scopul de a îmbunătăţi recoltele agricole. Toti aceşti factori ar putea afecta cantitatea şi biodisponibilitatea micronutrientilor din alimente. În acelaşi timp, odata cu obtinerea mai puţinor nutrienti de calitate, exista si alţi factori care pot duce la o mai puţina absorbtie si utilizare a acestora. Oxigenul este critic pentru procesul de transformare a micronutrientilor în energie utilizabilă. Poluarea din emisiile excesive de dioxid de carbon, în special în zonele urbane şi industriale poate conduce la mai puţin oxigen în sânge, şi, prin urmare, la o utilizare mai putin eficienta a micronutrienţilor. Apoi, există stresul şi ritmul agitat al vietii moderne, care provoacă stres şi care pot duce la obiceiuri proaste si un mod de viaţă dezechilibrat.

Lipsa si suplimentarea cu vitamineSuplimentarea cu vitamine şi minerale nu este un panaceu, dar poate ajuta la contracararea unor influenţe negative asupra sănătăţii noastre, şi poate sa asigure obtinerea unei cantitati suficiente de nutrienti pentru o functionare optima a organismului si a tuturor proceselor metabolice.

Lipsa de vitamine şi minerale poate provoca oboseala, pierderea puterii, vitalitatii, energiei, apetitului, scăderea imunităţii. Reducerea rezistentei organismului poate provoca răceli frecvente şi boli, sau deteriorarea sistemelor şi organelor corpului.

În situaţii diferite, nevoia corpurilor noastre de vitamine şi minerale poate varia, şi nu întotdeauna este posibila compensarea acestora printr-o dieta adecvata. In aceste situatii suplimentele alimentare naturale de inalta calitate sunt o metoda excelenta de a ne completa lipsurile. Aceste suplimente nu trebuie să conţină doar o gamă largă de vitamine şi minerale, ci compoziţia lor trebuie să fie echilibrata, deoarece toti nutrientii pot fi absorbiti în totalitate. În plus, vitaminele şi mineralele ar trebui să fie uşor de asimilat de catre organism.

Super Mega 50 produs si distribuit de Calivita, este un supliment de înaltă calitate, un amestec cuprinzător al tuturor celor mai importante vitamine, minerale şi antioxidanţi, înt-o formă cu o biodisponibilitate maxima. Toate ingredientele sunt atent selectionate si combinate, în raporturile optime pentru un suport nutriţional maxim. Este recomandat în special pentru adulţii cu cerinţe suplimentare nutriţionale, cum ar fi cei care au un grad ridicat de stres, sportivii, precum şi alte persoane care au nevoie de o consolidare.

Această formulă de multivitamine cu acţiune prelungită conţine o doză mare de vitamine şi minerale într-un echilibru perfect şi intr-o forma uşor digerabila. Componenţa unui comprimat corespunde nevoilor de zi cu zi ale persoanelor cu oportunităţi reale de a beneficia de vitamine şi minerale din alimente şi de a fii protejati impotriva factorilor de mediu daunatori.

Produsul multivitaminic Super Mega 50 are o componenta echilibrata a tuturor mineralelor şi vitaminelor. În plus, toate mineralele sunt stabilizate într-o formula chelatata, care oferă cea mai buna absorbţie de către organism a acestor substanţe. Forma cu eliberare prelungita mentine nivelul dorit de vitamine in sange in timpul zilei. De asemenea, multivitaminele Super Mega 50 conţin substanţe lipotropice care ard grasimile excesive si impiedica depozitarea acestora in ficat (colina, inozitol), aminoacizi (cisteina si glutation) şi antioxidant (citrice, hesperidina).

Super Mega 50 este formula ideală pentru persoanele care au un nivel ridicat de stres fizic şi mental, sportivi, pacienţii după o intervenţie chirurgicală, oamenii care locuiesc în zone cu condiţii precare de mediu sau care lucrează în industrii cu conditii critice de procesare. Este deosebit de eficient în cazul unui deficit profund de vitamine, raceala si gripa.

ATENTIONARI!Cele mai multe dintre multivitaminele moderne conţin toate vitaminele B în cantitate suficientă, astfel încât, nu este necesara utilizarea comcomitenta cu aceaste vitamine.

- Vitaminele care conţin complexul vitaminic B vor da urinei o culoare si un miros caracteristic.

- Nu luaţi mai multe tipuri de multivitamine o singură dată.

- Consultati un medic calificat înainte de a lua orice supliment.

- Acest produs este destinat doar adultilor.