Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Smokerade - supliment pentru fumatori

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
Smokerade
78.95 Ron
Smokerade CaliVita® la cel mai mic pret online. Antioxidanti si vitamine care protejeaza organismul de toxinele din fumul de tigara.

Smokerade - supliment pentru fumatori

Descriere prospect

Unul dintre factorii cei mai dăunători pentru sănătate este fumatul. Dacă nu suntem capabili sa renuntam la fumat, atunci puteti reduce efectele sale nocive, cu următoarele substanţe active: extract de ardei iute roşu - care sporeşte actiunile tipice ale aparatului respirator şi protejează celulele pentru a produce energie; acidul elagic din fructe - care se găseşte în cea mai mare concentraţie în zmeură şi are efect detoxifiant şi protector pentru celule, antioxidanţi - vitaminele C şi E, urme de elemente precum zinc, seleniu şi polifenolii din ceaiul verde - care actineaza împreună pentru a proteja vasele de sange, plamanii, inima, stomacul, vezica urinara si hemoglobina impotriva actiunii substantelor dăunătoare.

Daca fumati, probabil ştiţi că cel mai bine ar fi să renunţati la acest viciu, pentru a va menţine sănătatea. Dacă nu vreti să faceti un astfel de efort, ar trebui cel puţin sa va protejati organismul impotriva efectelor negative ale fumatului.

Smokerade - antioxidanti specifici pentru fumatorii activi şi pasivi.Smokerade este un supliment alimentar destinat atat fumatorilor activi cat si celor pasivi. Este un preparat complex cu un efect antioxidant remarcabil. Dacă sunteţi un fumător care aprinde ţigară după ţigară, acest produs va poate ajuta foarte mult deoarece reduce dependenta de nicotina si efectele nocive ale fumatului în general.

În afară de efectele bine-cunoscute ale numeroaselor componente cancerigene din fumul de tutun, fumatul are si alte efecte negative asupra sănătăţii. Monoxidul de carbon din fumul de tigara se leagă de hemoglobina provocand reducerea capacităţii sângelui de a transporta oxigenul. De asemenea, acesta deterioreaza sau distruge multe dintre substanţele antioxidante naturale gasite in alimente, făcând astfel celulele din organismul mai sensibile la daunele oxidative cauzate de radicalii liberi. Teoria ştiinţifică pretinde că daunele provocate de radicalii liberi este una din cauzele principale ale îmbătrânirii premature şi ale anumitor probleme de sănătate. Din acest motiv, suplimentarea cu antioxidanti poate fi deosebit de utila pentru fumatori.

Astăzi cunoastem aproximativ 400 de substanţe diferite conţinute în fumul de ţigară. Factorii cei mai periculoşi pentru sănătate sunt radicalii liberi, şi inca 40 de specii de substanţe cancerigene(găsite în fumul de ţigară). Aceste substanţe includ structura aromatica policiclica (de exemplu, benzpirenul), nicotina, nitrozamine, butadienă şi poloniu. În timpul fumatului, în afară de substanţele nocive mai sus menţionate din organism ajunge, de asemenea, o cantitate semnificativă de monoxid de carbon (CO). CO se alătură hemoglobinei in transportul oxigenului, asadar monoxidul de carbon este foarte toxic chiar si in doze mici! Cadmiul, care este conţinut în fumul de tutun, afecteaza în principal rinichii.

Smokerade Calivita este un ajutor deosebit, un antioxidant complex de înaltă calitate, special formulat pentru a oferi un sprijin nutriţional optim fumatorilor si celor care pot fi expusi fumatului la mâna a doua. Ingredientele active din Smokerade includ unele dintre cele mai eficiente elemente antioxidante cunoscute, cum ar fi ceaiul verde, coenzima Q10, vitamina C, vitamina E, zincul, seleniul,şi acidul elagic, un antioxidant polifenol gasit in multe fructe si legume. Aceasta echipa puternica de antioxidanti actioneaza sinergic, pentru a oferi protecţie optimă împotriva leziunii celuare si tisulare provocate de radicalii liberi. Deşi este formulat pentru fumatori, acest produs poate fi utilizat de către oricine doreste să adauge mai multi antioxidanti in dieta lor. Poate fi utilizat cu succes, de asemenea, în tratamentul de oricarei boli respiratorii deoarece poate modera intensitatea afectiunilor sistemului respirator (astm, alergii). De asemenea, previne arterioscleroza, protejeaza impotriva cancerului si intareste peretii vaselor de sange.

ATENTIONARIAr trebui să se consulte un medic calificat, înainte de a lua orice supliment.

Doza zilnica recomandata este de 1 comprimat de 3 ori pe zi in timpul meselor principale, sau asa cum v-a recomandat medicul dumneavoastra.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta mixta echilibrata.