Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Samburex - Extract de soc negru

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
SambuRex
135.84 Ron
SambuRex CaliVita® la cel mai mic pret online. Este un supliment alimentar 100% natural indicat pentru fortificarea sistemului imunitar.

Samburex - Extract de soc negru

Descriere prospect

Sanatatea imuna este mai uşor de dobandit acum cu Samburex, un produs natural sub forma lichida pe baza de extract de soc negru, echinaceea, astragalus, vitamina C si Zinc cu rol extraordinar in susţinerea sistemului imunitar. Studii clinice recente arată că fructele soc sunt un ajutor foarte eficient în prevenirea virusurilor gripale, datorita capacitatii de a inhiba infecţiile virale. Vitamina C –considerata vitamina imunitatii si zicul- considerat mineralul imunitatii, actioneaza impreuna cu extractul din aceste plante, oferind protectie impotriva infectiilor, virusurilor gripale, racelii si promovand o buna functionare a sistemului imunitar, in general.

Extractul de soc

Timp de secole, boabele de soc au fost folosite ca sursa de hrana. Socul a fost de asemenea folosit si în scopuri terapeutice şi nutriţionale. Elixirul făcut din fructele soc a fost mult timp utilizat pentru a trata problemele căilor respiratorii superioare si pentru atenuarea severitatii simptomelor.

Mult timp socul a fost recunoscut ca un remediu pentru alinarea bolilor, insa acum exista dovezi ştiinţifice care să susţină aceste afirmaţii. Primul studiu clinic uman in anii 1990 a constatat că atunci când este folosit ca un remediu pentru gripa, extractul de soc reduce în mod semnificativ simptomele cu aproximativ 50%, comparativ cu grupul placebo. Într-un studiu din 2004, rezultatele au fost similare. Fructele de soc sunt bogate în compuşi fenolici şi polifenolici care oferă numeroase beneficii pentru sănătate prin intermediul functiilor sale antioxidante şi imunitare, care contribuie la sanatatea sistemului imunitar. Consumul de fructe nu are acelasi efect pentru imunitate ca si extractul din fructe, deoarece extractul de soc are o concentraţie mai mare de componente benefice.

Cum actioneaza extractul de socExtractul de soc lucrează la nivel celular. Nu numai ca este o buna sursa de flavonoide - antioxidanti care stimuleaza sistemul imunitar, dar, de asemenea, funcţionează ca un agent anti-inflamator, care reduce durerea si febra. Contine, de asemenea, quercetina şi antociani, cu proprietăţi semnificative anti-inflamatorii şi antioxidante care pot activa celulele sistemului imunitar pentru a ajuta organismul in lupta cu virusii. Aceste fructe de padure cu proprietati antivirale puternice sunt, de asemenea, o sursă de lectine, care au dovedit în testele de laborator ca pot opri replicarea multor tulpini diferite de gripa.

Într-un studiu european, oameni carora li s-a administrat extract de soc au prezentat un răspuns imun mai mare la virusul gripei decat cei carora nu li s-a administrat extractul de soc. De asemenea, studiul a arătat că extractul de soc stimuleaza sistemul imunitar pentru a produce proteine care lupta impotriva bolilor si infectiilor. Cercetatorii spera ca aceste informaţii se vor dovedi benefice în viitor în tratamentul altor boli, cum ar fi SIDA si cancerul.

Extractul de soc lupta eficient impotriva gripei si reduce colesterolul

Proprietatile anti-virale ale extractului de soc sunt un remediu excelent pentru gripa. Nu numai că protejeaza impotriva aparitiei virusului gripal la nivel celular, dar extractul de soc scurtează, de asemenea, cursul gripei in mod semnificativ. Până la 90 % din persoanele care se confruntă cu acest virus se recupereaza in aproximativ trei zile. Mai mult, simptomele se amelioreaza, fara efecte secundare grave. Se crede că extractul de soc inhiba o enzima cunoscuta sub numele de neuraminidază, o proteina care promovează răspândirea virusului gripal în organism.

Un studiu publicat in Jurnalul European de Nutritie Clinica a demonstrat ca extractul de soc a redus modest nivelul de colesterol. S-a considerat ca efectul ar fi datorat prezenţei de glucozide cianidine în fructele soc. Acestea au proprietati antioxidante, de inlaturare a radicalilor liberi, care ar putea proteja celulele impotriva daunelor oxidative, reducând astfel riscul de colesterol ridicat şi contribuţia sa la anumite boli cardiovasculare.

Fapte concrete, demonstrate stiintific:

  • extract de soc negru s-a dovedit a fi eficace împotriva tulpinei H5N1 a gripei aviare (Zakay-Rones et al 1995)

  • extract de soc negru conţine un compus unic numit Antivirin, care poate ajuta la protejarea celulelor sănătoase şi la inactivarea virusurilor infecţioase.

  • Când este administrat la pacienţi, oamenii de stiinta au descoperit ca extractul de soc negru are capacitatea de a alunga rapid infecţia si gripa (Zakay-Rones 2004)

  • Fructele de soc sunt bogate in antociani, care sunt un tip de flavonoizi cu proprietati antioxidante care protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi şi reprezinta un suport pentru sistemul imunitar.

  • Fructele de soc au de aproape 5 ori mai multi antociani decat afinele şi o capacitate antioxidanta de doua ori mai mare decat a acestora.

  • Fructele de soc au un efect antiviral mai puternic decât echinacea.


Echinaceea este foarte recunoscuta pentru proprietatile sale de intarire a sistemului imunitar si de tratare si prevenire a infectiilor si racelii, a gripei si a sindromului de oboseala cronica. Substantele active din aceasta planta stimuleaza sistemul imunitar sa produca mai multe globule albe si alte substante naturale care sa ajute organismul sa lupte impotriva multor afectiuni.

Astragalus este o planta bogata in subtante active pecum: saponinele, polizaharidele, triterpentinele, flavonidele, aminoacizii, fitosterolii, cromul, zincul, magneziul, seleniul, cumarinele, cu prorpietati antioxidante, hepatoprotectoare, adaptogene, imunostimulatoare, tonice, hemostatice si antihipertensive.