Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Pure Yucca - antioxidant natural

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
Pure Yucca
60.50 Ron
Pure Yucca CaliVita® la cel mai mic pret online. stimuleaza in mod natural procesele de detoxifiere ale organismului.

Pure Yucca - antioxidant natural

Descriere prospect

Planta Yucca, denumita de indieni "pomul vieţii", poate fi considerata baza multor procesele de vindecare. Este un mijloc excelent de detoxifiere şi curăţare. De asemenea, sprijină sistemul imunitar.

Yucca este o planta suculenta endemica pentru climatele calde şi uscate din sud-vestul Satelor Unite şi Mexicului. Acesta a fost folosita de mii de ani de membrii triburilor nativ americane pentru a trata o varietate de boli. Analizele relevă faptul că Yucca moderna are mai mulţi agenţi activi, care sunt utili în promovarea unei stari bune de sănătate, cum ar fi enzimele, clorofila si antioxidanti.

Indicatii:
 • Calmeaza simptome de inflamaţie a intestinului, polipii, gastrita, boala Crohn, boala celiaca si altele;

 • Curata sistemul digestiv, regenerează membrana mucoasa intestinala, curăţă şi regenerează ficatul şi celulele pancreatice, creste absorbţia de nutrienţi si imbunatateste digestia;

 • Datorită steroiziilor actioneaza impotriva inflamatiei datorata problemelor articulare;

 • Recomandată pentru "rigiditatea" articulaţiilor în cursul dimineţii;

 • Curăţă rinichii; este recomandata în gută;

 • Creşte imunitatea;

 • Este benefica in boli ale sistemelor de urinare şi reproductive;

 • Imbunatateste echilibrul psihologic, „curata” creierul şi sistemul nervos, în timpul bolii Parkinson, Alzheimer, in caz de insuficienţă metala, epilepsie şi alte;


 • Frunzele plantei Yucca Schidigera tind să fie utilizate cat mai des pentru fabricarea tratamentelor pe bază de plante medicinale. În cazul în care frunzele sunt uscate afara, acestea elibereaza un lichid care ajuta intr-o varietate de probleme de sanatate. Pentru administrare orală, lichidul poate fi ambalat în capsule sau adăugat în apă clocotită pentru ceai yucca.

  Una dintre utilizările cele mai tradiţionale ale plantei Yucca Schidigera este pentru curăţirea interna a corpului şi detoxifiere. Herbalistii pot promova administrarea orală a extractului pentru a elimina din organism orice substanţe considerate a fi toxine. Detoxifierea poate fi efectuata în scopuri generale de sănătate, cum ar fi pentru a preveni boli sau pur şi simplu pentru a ne simti mai bine, sau ca o modalitate de a începe o cura pentru a pierde in greutate.

  O mare parte din interesul acordat plantei Yucca pentru sănătate a fost datorita conţinutului său ridicat de saponina. Denumirea de „saponină” vine de la cuvântul latin „sapo” care inseamna „săpun”. Saponinele sunt slab absorbite de metabolismul uman, iar acesta este unul dintre factorii care ar putea intari credinţa ca Yucca ajuta la curatarea tractului gastro-intestinal. Ca un diuretic natural, saponinele pot contribui la sporirea eliminarii deşeurilor din organism prin procesul de diureza. De asemenea, studiile au indicat faptul că saponinele pot ajuta la scăderea nivelului de colesterol seric prin legarea de săruri biliare, şi făcându-le disponibile pentru a ajuta la absorbtia de colesterol. Saponinele pot accelera de asemenea, descompunerea şi absoptia anumitor nutrienţi, cum ar fi calciul şi siliciul, sporind astfel digestia şi eliminarea deşeurilor.

  Dozaj


  Incepeti cu 1-2 capsule pe zi, cu multă apă. După câteva zile, doza poate fi crescută la 2-4 capsule. În cazul unui tratament de dezintoxicare intensa, poate fi luat 3 capsule de trei ori pe zi.

  ATENTIE!  Consultaţi-vă cu un medic calificat înainte de a incepe orice tratament. Acest produs este destinat doar adultilor. A nu se depasi doza recomandată.

  În timpul curăţarii sau oricarui regim de detoxifiere, este recomandat un aport adecvat de lichide. Este indicat sa se bea cel putin 2 - 3 litri de lichid pe zi, pentru a facilita eliminarea deşeurilor.

  Dacă se observa orice efecte neplăcute, ca urmare a consumului acestui produs, se întrerupe utilizarea.

  La începutul tratamentului cu Yucca pot să apară urinari frecvente, diaree, şi un nivel scazut de zahăr sau potasiu in sânge. Acesta este un rezultat al metabolismului accelerat şi detoxifierii. Un dozaj corect si o nutriţie adecvată, ar trebui să elimine aceste simptome.