Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Protect 4Life

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
Protect 4Life
41.87 Ron
Qprotect CaliVita® la cel mai mic pret online, Imbunatateste circulatia sangelui (periferic, cerebral si central), imbunatateste memoria. Are rol benefic in afectiuni cardiovasculare, normalizeaza tensiunea arteriala, tulburari de circulatie cerebrala, ameteli.

Protect 4Life

Descriere prospect

Protect 4Life este un preparat Calivita care sporeşte şi întăreşte mecanismele naturale de apărare ale organismului. Utilizarea produsului Protect 4Life adaugă energie şi restabileşte o atitudine pozitivă faţă de viaţă, elimina senzatia de oboseala, imbunatateste memoria si ne apara impotriva actiunii radicalilor liberi.

De obicei toti atomii au electroni împerecheati in jurul nucleului. Procesele noatre metabolice naturale pot provoca pierderea unui singur electron, rezultând într-o particulă foarte instabila numita radical liber. Radicalii liberi vor încerca sa remedize starea nenaturală a unui electron nepereche furand un electron dintr-un alt atom normal. Aceas fenomen provoacă o reacţie în lanţ de creare a radicalilor liberi, care, în timp, provoaca daune celulelor corpului. Acest proces este cunoscut ca oxidare. Numeroşi oameni de ştiinţă au în vedere faptul ca daunele celulelor oxidative cauzate de radicalii liberi a fi una dintre cauzele principale ale deteriorării metabolice care vine odata cu inaintarea in varsta.

Antioxidantii prezenti in Protect 4LifeAntioxidantii sunt substante care sunt capabile să doneze un electron pentru a readuce radicalii liberi din nou la o stare normală, fără a deveni instabili ei înşişi. Astfel, antioxidanti ajuta la protejarea celulelor şi ţesuturilor din organism impotriva daunelor oxidative. Vitaminele cu puternice proprietati antioxidante includ beta-carotenul (vitamina A), vitamina C şi vitamina E. Seleniul este un minaral care are, de asemenea, proprietăţi similare.

Antioxidantii cel mai importanti - vitamina C, vitaminele A şi E, beta-caroten şi seleniu – contribuie la îmbunătăţirea sănătăţii noastre fiecare separat, insa receptia lor comuna duce la multiplicarea impactului pozitiv pe care il au asupra organismului.

Beta-carotenul este o provitamina A, ceea ce înseamnă că organismul o transforma in vitamina A în ficat sau la nivelul tractului digestiv în funcţie de propriile nevoi. Vitamina A poate ajuta in tratarea multor boli oculare, protejeaza caile respiratorii de infectii şi are un efect benefic asupra pielii, părului, dinţilor şi gingiilor. Beta-carotenul protejeaza pielea de razele soarelui în special în sezoanele primăvara şi vara atunci cand pielea este foarte expusa razelor UV. Aceasta vitamina reglementează, de asemenea, procesul de creare a noi celule şi protejează impotriva influenţei negative a radicalilor liberi, care la rândul său, întăreşte sistemul imunitar si incetineste procesul de imbatranire. De asemenea, reduce incidenta bolilor sistemului circulator sau tumorilor.

Vitamina E este un lider printre antioxidanti. Are o influenţă pozitivă asupra problemelor cardiologice (după atacuri de cord aceasta protejeaza inima impotriva continuarii deteriorarii, largeste vasele de sânge si împiedică formarea cheagurilor de sânge), protejează impotriva cancerului de vezica urinara, ia parte la metabolismul proteinelor, glucidelor şi grăsimilor, accelereaza regenerarea celulelor si previne ateromatoza. De asemenea creste resursele de vitamina A, are o influenţă pozitivă asupra sistemului nervos si activitatii sexuale si face pielea si parul sa arate mai tinere.

Vitamina C. Cercetările arată că mesele slab pregătite poate furniza cantităţi foarte mici din aceasta vitamina. Cererea de vitamina C este un subiect de discuţie constant. Doza zilnică este determinată în funcţie de vârsta şi sex, precum şi de cererea individuala, în caz de boală: de la 39 la 130mg. In iarna şi primăvara, este dificil ca dieta noastră sa furnizeze o cantitate suficienta de aceasta vitamina. Studiile din ultimii ani au adus mult mai multe informaţii despre efectele unui deficit de vitamina C. Pe termen lung deficitul acestui compus cauzeaza acumularea de radicalilor liberi în organism, ceea ce duce la îmbătrânirea prematură, risc crescut de ateroscleroză şi creşterea incidenţei cancerului.

Seleniul, precum şi vitamina E, previn sau încetinesc procesul de îmbătrânire a ţesuturilor. Împreună, acestea operează cu o intensitate mai mare decât în izolare, deoarece au un efect sinergic. Seleniul neutralizează acţiunea unor substanţe cancerigene şi poate proteja organismul impotriva anumitor tumori.

Ginkgo biloba imbunatateste memoria, stimuleaza activitatea creierului şi are un efect benefic în depăşirea depresie, anxietatii şi migrenei. Aceasta planta poate fi utilizata în mod eficient în tratamentul astmului, alergiilor, bolii Alzheimer, bolilor de inima si circulatia sangelui. Previne adeziunea tronbocitelor, previnind tromboza. Ginkgo biloba scade tensiunea arterială, în timp ce normalizeaza circulatia sangelui. Poate fi utilizata în probleme ale ficatului, rinichilor, in diverse inflamaţii, impotenţă, zgomot în urechi, afectarea auzuluila personele în vârstă, deficienţe de vedere, ameţeli şi hemoroizi.

Având în vedere faptul că ginkgo biloba îmbunătăţeşte starea generală fizică a organismului, administrarea acestuia poate reduce simptomele neplacute ale imbatranirii, sporeste starea fizică, vindecarea şi ajuta la accelerarea recuperarii dupa o inflamare a venelor varicoase.

Protect 4Life Indicatii si spectru de utilizare:- Imbunatateste memoria;


- Imbunatateste aportul de sânge la creier;

- Funcţionează ca un antidepresiv, anti-migrena si anti-anxietate;

- Eficient in astm şi alergii;

- Boala Alzheimer;

- Bolile de inima si circulatia periferica;

- Inhibă formarea de cheaguri în vasele de sânge;

- Reduce tensiunea arterială ridicată, în timp ce o creşte pe cea scăzută;

- Ajuta in tratamentul bolilor de ficat şi rinichi;

- Impotenta;

- Tinitus, deteriorarea auzului la vârstnici;

- Tulburari de vedere;

ATENTIONARI SI CONTRAINDICATII!


Consultaţi-vă cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.

Acest produs nu este recomandat în timpul sarcinii sau alaptarii, pentru hemofilici, pentru cei care iau anticoagulante, şi înainte de operaţii sau intervenţii chirurgicale, deoarece Ginkgo biloba poate creste durata de coagulare a sângelui.

Diabeticii trebuie să obţină un aviz medical calificat înainte de a lua acest supliment.