Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect ProbioBalance - Probiotice

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
ProbioBalance
89.20 Ron
ProbioBalance CaliVita® la cel mai mic pret online. Flora intestinala poate fi perturbrata de administrarea antibioticelor, Probioticele acidophilul lactobacili bifidus trateaza arsurile stomacale si balonarile ajuta digestia si absorbtia intestinala Probiobalance CaliVita

ProbioBalance - Probiotice

Descriere prospect

ProbioBalance Calivita este un produs natural cu un continut complex de probiotice si fructo oligozaharide care refac flora intestinala si promoveaza sanatatea sistemului digestiv si a colonului. Contine trei specii de probiotice si anume : lactobacil rhamnosus, lactobacil acidophilus si bacilul longum si contine in total 4 miliarde de gemeni care actioneaza eficient pentru o mai buna digestie, eliminand indigestia, infectiile, diareea si alte probleme ale aparatului digestiv.

Probioticele – bacterii sanatoaseProbioticele sporesc colonizarea bacteriilor benefice din intestine şi limiteaza proliferarea patogenilor sau bacteriilor cauzatoare de boli. O microflora intestinala optima nu numai ca sporeste digestia, ci de asemenea promoveaza creşterea imunităţii si o stare generală de sănătate.

Probioticele asociate cu prebiotice promoveaza o creştere sanatoasa a microflorei. Prebioticele sunt fibre insolubile, cum ar fi fructooligozaharidele (FOS), care ajung la colon într-o stare destul de nedigerata. Probiotice se hranesc cu prebiotice printr-un proces de fermentare, care are loc în colon. În timpul acestui proces sunt produsi acizii grasi care ajuta la mentinerea functiilor vitale ale organismului şi produc anumite vitamine B.

L. Rhamnosus, sau Lactobacillus Rhamnosus este un tip de bacterie benefica cunoscuta ca probiotice. Ca şi alte probiotice, funcţia sa primara este de a păstra organismele periculoase sub control. În timp ce L. acidophilus elimina infecţiile fungice, urinare şi vaginale, Rhamnosus se concentrează pe menţinerea sub control a bacteriilor potenţial dăunătoare din intestine. L. Rhamnosus produce acid lactic, ceea ce face ca produsele care conţin lactoză, cum ar fi produsele lactate, sa fie mai usor de digerat. L. Rhamnosus reduce riscul de infecţie urinara, acţionând ca un "biosurfactant" - blocheaza agenţii patogeni care intră în organism prin tract. S-a dovedit a fi eficace în tratarea anumitor condiţii ale pielii. Spre deosebire de unele bacterii benefice, L. Rhamnosus poate tolera condiţiile aspre acide din anumite părţi ale tractului digestiv, asta insemnand ca poate lucra in intestine.

Bifidobacterium longum sunt probiotice care colonizeaza in mod natural tractul gastro-intestinal uman şi vaginul. Bifidobacterium longum este unul dintre cei mai importanti „locuitori” din corpul uman. Această bacterie este foarte utila deoarece menţine un tract digestiv normal, inhiba cresterea bacteriilor dăunătoare, şi de asemenea, stimulează sistemul imunitar.

Fructooligozaharidele reprezinta un grup de oligozaharide, sau un grup de zaharuri simple. Aceste zaharuri simple, numite de asemenea si carbohidraţi, sunt molecule de fructoză. Fructooligozaharidele sunt utilizate în mod obişnuit ca îndulcitor şi ca supliment alimentar prebiotic. S-a dovedit a avea un efect minim asupra nivelului de zahar din sange atunci când sunt utilizate ca îndulcitori pentru cei care au diabet zaharat. De asemenea, pot fi folosite pentru a fermenta anumite bacterii bune din intestine.

Aceste zaharuri simple nu sunt digerate usor de organismul uman, astfel încât ele pot fi clasificate drept carbohidrati cu eliberare prelungita. După ce sunt consumate, fructooligozaharidele trec in intestinul gros pentru a stimula producerea de bacterii benefice, în special bifidobacteria şi lactobacili. Acest lucru ar putea fi benefic în cazuri de inflamatii intestinale si pentru digestie. Bacteriile benefice, de asemenea, ajuta la intarirea sistemului imunitar. Fructooligozaharide sunt utilizate în mod obişnuit ca un supliment alimentar pentru a stimula bacteriile benefice din colon, în scopul de a ajuta la absorbtia corecta si asimilarea de nutrienti.

Investigaţiile recente arată că anumite tulpini de probiotice pot fi utilizate pentru a trata condiţii specifice. Iată o listă de beneficii care au un sprijin ştiinţific bine documentat:

• O microflora intestinala bine echilibrata ar putea ajuta la reglarea nivelelor sanatoase de colesterol.

• Probiticele, ca parte a unei diete sănătoase regulate, pot ajuta in sprijinirea sistemului imunitar şi in atenuarea bolilor. Probioticele pot stimula celulele imunitare specifice. Acest lucru ar putea ajuta la prevenirea infecţiilor digestive si respiratorii la copii, precum şi a infectiilor pielii.

• Utilizarea de probiotice în infectii uro-vaginale este bine susţinută de studii clinice şi cercetari.

• Probioticele pot fi folosite pentru promovarea sanatatii orale si prevenirea cariilor dentare, mai ales la copii. Deşi acest concept este relativ nou, sprijinul ştiinţific indică faptul ca terapia cu probiotice poate sa aiba un viitor în sanatatea orală.

• Probioticele pot fi de asemenea prescrise pentru a trata condiţii care au derutat ştiinţă conventionala, cum ar fi boala Crohn, sindromul de intestin iritabil, intoleranta la lactoza, anumite alergii şi infectii ale pielii.