Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Power Mins

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
Power Mins
54.58 Ron
Power Mins CaliVita® la cel mai mic pret online. Produs naturist cu mineralele esentiale: calciu, magneziu, zinc, fier, potasiu, mangan, seleniu, cupru, iod.

Power Mins

Descriere prospect

Mineralele si oligoelementele sunt esenţiale pentru menţinerea sănătăţii. Deoarece organismul nostru nu este capabil sa le produca, iar alimentele pe care le mănâncă nu contin cantitatea şi calitatea necesara pentru a asigura o doza optima, suplimentele alimentare pot fi de mare ajutor. Aceste elemente sunt vitale, fără aceastea pot aparea numeroase perturbări în funcţionarea organismului, şi anume apariţia unor boli. Corpul nostru are nevoie de cantitati mai mari de anumite minerale. Acestea includ calciu, magneziu, fosfor, potasiu şi clor.

Power Mins Calivita este un complex organic de minerale chelatate esenţiale pentru menţinerea stării de sănătate a organismului în curs de dezvoltare, pentru persoanele în vârstă cu osteoporoză si pentru toti cei care au nevoie de o suplimentare cu aceste elemente.

Power Mins este un set de elemente implicate în procesele de construcţie si mineralizare a oaselor, si, de asemenea, joacă un rol de aparare impotriva radicalilor liberi. Dintr-o suta de elemente chimice, aproape jumătate sunt necesare pentru funcţionarea organismului uman, care la fel ca si vitaminele, sunt necesare pentru propriul metabolism. Avem nevoie de ele în cantităţi minime, insa este important sa nu le trecem cu vederea in dieta noastra. Minerale asigura o buna crestere, reproducere şi o sănătate generala de-a lungul vietii. Power Mins ne permite satisfacerea nevoilor nutritionale de compusi minerali ale organismului în condiţii de siguranţă.

Deficitul elementelor din compozitia Power Mins are urmatoarele rezultatele în organism• creste oboseala si ne face sa ne simtim mai rau

• deterioreaza eficienţa funcţiilor creierului

• cauzeaza hiperactivitate şi nervozitate, în plus, pot dezvolta anumite tulburari

• fragilitatea unghiilor, caderea parului si alopecie

• nanismul Mulibrey

Cum ne ajuta produsul naturist Power Mins Calivita• îmbunătăţeşte starea de spirit

• suplimenteaza lipsa de minerale

• recomandat pentru alergii

• de ajutor in osteoporoza si boli reumatice

• util în caz de depresie

• poate fi utilizat în timpul tratamentului de scădere în greutate

Calciul. In corpul uman, putem găsi aproximativ 99% din calciu, în special în oase. Pentru absorbţia de calciu avem nevoie de: aminoacizi, lizină şi arginină, zahăr din lapte şi vitamina D. Necesarul zilnic de calciu este de 800 -1000 mg. Calciul joaca un rol important in metabolism, contribuie la menţinerea unei excitabilitati normale a nervilor şi a ţesutului muscular. Lipsa de calciu duce la oase fragile, urmate de fracturi, calus slab format.

Magneziul ia parte la procesele de sinteză şi defalcare ale compuşilor care furnizeaza energie, participă la metabolismul carbohidratilor si grasimilor, este utilizat în tratamentul bolilor cardiovasculare, nevroze, diabet zaharat, unele tipuri de cancer, scade nivelul de lipide, dilata vasele de sange, reduce sensibilitatea muschiului cardiac la hipoxie, scade tensiunea arteriala.

Deficitul acestui element rezulta in: hiperactivitate, insomnie, iritabilitate, cresterea presiunii, aritmii, crampe şi tremor muscular.

Potasiul regleaza tensiunea arteriala, este implicat în procesul de reglementare a ritmului cardiac, este implicat în crearea de proteine prin reglarea metabolismului de aminoacizi.
Lipsa acestui element duce la hipertensiune arterială, insuficienţă circulatorie, depresie.
Zincul participa la multe functii enzimatice, la sinteza proteinelor, la metabolismul glucidelor, influenţează menţinerea concentraţiei corespunzătoare de vitamina A, este necesar pentru a activa vitamina A din ficat, extinde activitatea insulinei, protejeaza organismul împotriva radicalilor liberi, accelereaza vindecarea ranilor externe şi interne, face pielea rezistenta la infectii, regleaza tensiunea arteriala, ritmul cardiac, imbunatateste agilitatea.

Deficienta de zinc determină o reducere a imunităţii la infecţii, poate duce la inhibarea creşterii, întârzierea perioadei de osificare, provoacă tulburări de fertilitate, orbire pe timp de noapte, piele uscată, pete albe pe unghii.

Manganul imbunatateste metabolismul, este o componentă foarte importantă şi un bun activator al enzimelor digestive. Simplifică procesul de metabolism şi curăţă organismul de toxine, joacă un rol important în arderea de carbohidrati si grasimi.

Nevoia organismului pentru fier, aparent este mica şi se ridică la aproximativ 15 mg pe zi, insa compuşii de fier sunt o parte esenţială a multor ţesuturi din corp. De exemplu, celulele rosii din sange (eritrocitele), conţin o cantitate semnificativă de fier. Este, de asemenea parte a anumitor enzime. Lipsa de fier din dieta poate duce la anemie.

Cuprul este implicat în construirea unui număr de enzime, afectează procesele de absorbţie intestinală a fierului şi, astfel, ajuta la formarea hemoglobinei. Deficienţele sale sunt rare, dar dieta noastra trebuie să includă o calitate optima de multivitamine şi minerale complexe pentru a asigura echilibrul necesar de minerale.

Iodul este necesar pentru formarea de tiroxina - hormoni tiroidieni. Se observă că iodul influenteaza reducerea colesterolului în sânge. Prin urmare, nu e de mirare faptul că iodul a fost mut timp considerat unul dintre cele mai eficiente mijloace de a contribui la prevenirea aterosclerozei.

Seleniul este o componentă esenţială pentru protecţia antioxidanta a organismului uman. Lipsa acestui element este foarte frecventa, în special în rândul bărbaţilor. În primul rând, deficitul de seleniu afecteaza activitatea sistemului cardiovascular. Lipsa acestuia poate duce si la perturbarea echilibrului glandei tiroide.

Cromul este un microelement care are un impact pozitiv asupra metabolismului glucidic si asupra asimilarii de glucoză. Aportul de insulină contribuie la o eliminare considerabila de crom din organism. Acesta este motivul pentru care deficitul de crom este frecvent observat la pacienţii cu diabet zaharat trataţi cu insulină.

Atunci când avem un deficit de crom, celulele nu sunt alimentate cu cantitati suficiente de zahăr. Rezultatul consta in producerea de mai puţină energie – consecinţa consta in instalarea obosealii şi slăbiciunii.

Molibdenul. Cea mai mare parte a acestui element se acumulează în ţesuturile ficatului, rinichilor şi dinţilor. Acest element joacă un rol important in prevenirea cariilor dentare. Molibdenul este încorporat in complexul Power Mins pentru a compensa excesul de sare din alimente. În plus, deficitul de molibden este agravat de situaţiile stresante frecvente. Odata cu instalarea unui deficit de molibden creste si riscul de a dezvolta cancer esofagian.

Compozitia echilibrata a complexului mineral Power Mins confera cea mai buna asimilare.

Mineralele şi oligoelementele conţinute în acest produs, în forma chelata, asigură biodisponibilitatea acestora.

Atentionari si Contraindicatii Power Mins!• Consultati un medic calificat înainte de a lua orice supliment.

• Acest produs este destinat doar adultilor. Nu depăşiţi doza recomandată.