Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Para Protex - deparazitar natural

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
ParaProteX
132.23 Ron
ParaProtex la cel mai mic pret online. Tratament naturist impotriva infectiilor urinare, vaginale, a parazitilor, bacteriilor, ciupercilor si a diferitelor forme de candida.

Para Protex - deparazitar natural

Descriere prospect

Sub influenţa diferitelor tipuri de stres şi datorita mediului nefavorabil imunitatea umana este în scădere, iar agenţii infecţiosi şi parazitii, în curs de mutaţii, sunt capabili să pătrundă în zone noi şi grupuri de organe ale corpului nostru. Ca urmare a infectiilor parazitare, ne confruntam foarte frecvent cu boli şi tulburări cum ar fi: alergii, artrite, reumatism, scrasnirea dintilor (bruxism), colita, diabet, oboseala, dureri de cap, hipoglicemie, perturbări ale tractului gastro-intestinal, greaţă, durere în gât, sinuzită, tulburări sexuale, tulburari ale glandei tiroide, dezechilibru mineral, insomnie, si chiar cancer. Sistemul imunitar se opune tuturor microorganismelor patogene şi afecţiunilor umane - acest fenomen este numit rezistenţă a corpului şi este baza unei imunitati naturale specifice.

Atunci cand imunitatea e slabita, este momentul proprice pentru paraziti sa se instaleze si sa faca ravagii in tot organismul. Acestia suprima microflora utila, câştiga tractul gastro-intestinal şi se pot răspândi în multe sisteme şi organe, toxinele lor otrăvind întregul corp. Prin urmare, tratamentul multor boli începe cu o terapie antiparazitara şi cu o curăţire generală a organismului.

Ce este Para Protex Calivita?Para Protex Calivita este un supliment alimentar cu un spectru larg de substante active, care ofera un efect antiparazitar, antimicrobian, antifungic şi anti-virus, ajuta corpul sa elimine infectiile fungice si parazitare, si normalizeaza procesul metabolic. Compoziţia produsului ParaProtex include zece plante medicinale, care funcţionează sinergetic, rezultand un impact simultan puternic asupra unui număr mare de microparaziti în timp ce elimina toxinele din organism formate in urma mortii acestora.

Poate caracteristica cea mai surprinzătoare a acestui produs este faptul că, desi are o gamă largă de expunerea la agenţii patogeni, nu asupreşte microflora organismului. Nu numai că nu distruge, ci, dimpotrivă, întăreşte sistemul imunitar.

Componente Paraprotex din extractul de plante medicinale pure s-au dovedit a fi foarte utile de sute de ani in tratarea infectiilor grave şi au ajutat mii de oameni la nivel mondial în tratarea multor conditii, precum dizenteria, tuberculoza, diareea, infecţii bacteriene, psoriazis, rubeola şi chiar depresia şi tulburări psihice. Actiunea sinergica a acestor componente elibereaza organismul de protozoare parazite, viruşi, bacterii, fungi, toxine şi viermi. ParaProtex indeparteaza excesul de grasime de la nivelul organelor interne. Conţine vitamine, enzime şi minerale contribuid la o mai buna imunitate si la o mai buna functionare a organismului. De asemenea, ajută la eliminarea constipaţiei şi indigestiei, atenueaza sau chiar elimina flatulenţa şi tulburările dispeptice.

Beneficiile ParaProtex – produs antiparazitar:  • - In termen scurt ne curata organismul de aproape 1000 de specii de virusuri patogene, bacterii, ciuperci, protozoare şi viermi;

  • - Elimina riscul multor boli cronice cauzate de invazii parazitare;

  • - Curata toate organele şi sistemele organismului de resturi, toxine şi de grăsime inutila;

  • - Normalizeaza sistemul imunitar şi ridica nivelul hemoglobinei la 130-140 g / l;

  • - Aprovizioneaza organismul cu vitamine si minerale;

  • - Imbunatateste digestia si restabileste o functie intestinala normala;

  • - Elibereaza ficatul şi pancreasul de presiuni nejustificate si le regenereaza structura celulara;

  • - Normalizeaza activitatea rinichilor şi schimbul de apă în organism;

  • - Asigura protectie antioxidanta şi intarzie dezvoltarea celulelor tumorale.Actiunea plantelor care se regasesc in produsul Para ProtexQuisqualis indica (Rangoon creeper) a fost mult timp folosita de locuitorii din India pentru a trata leziuni ale pielii cauzate de paraziti. Aceste fructe dulci stimulează activitatea splinei şi a stomacului. Seminţe coapte sau prăjite sunt folosite pentru a trata diareea şi febra.

Chenopodium anthelmin-ticum (lamaita) este o planta cu puternice proprietati anti-parazitare. In medicina populara, de multe ori era folosita în boli respiratorii ca un expectorant.

Berberis vulgaris (dracila) are puternice proprietati anti-inflamatorii si dezinfectante, distruge bacteriile care cauzează infectii ale plagii, dizenterie, holera si micro-organismele care cauzeaza infectii ale sistemului genito-urinar. Acesta planta intareste sistemul imunitar si ajută la combaterea inflamaţiei articulaţiilor. Fructele sunt de obicei folosite ca un remediu pentru indigestie, tulburări de activitate a ficatului şi constipaţii.

Commiphora myrrha (smirna) are efecte benefice asupra activitatii sistemului imunitar, protejează ficatul împotriva substanţelor toxice şi îmbunătăţeşte funcţiile sale. Acesta planta este bogata in multe minerale: potasiu, sodiu, siliciu, zinc şi clor. Chinezii au folosit-o pentru a accelera vindecarea ranilor, eliminarea inflamatiilor pielii, pentru a diminua disconfortul menstrual si durerile musculare.

Eugenia caryophyllata (cuisoare) da un gust caracteristic meselor. Prezinta proprietati carminative, anti-inflamatorii şi uşor anestezice (utilizat in calmarea durerilor de dinţi). Substanţa activă a cuisoarelor - eugenolul - este un antioxidant puternic, distructiv pentru parazitii intestinali, bacterii si ciuperci. Intăreşte sistemul imunitar şi are un efect revitalizant asupra organismului.

Tabebuia impetiginosade (Pau d`Arco) are puternice proprietati antiseptice. Inhibă activitatea enzimelor produse de micro-organisme - în cele din urmă interferează cu producţia de energie necesara acestora pentru a supravietui. Aceasta planta poate ajuta in tratamentul artritei si in diferite tipuri de eczeme. Conţine cantităţi semnificative de vitamina A si C, vitamine din complexul B, zinc, seleniu, fier, magneziu si mangan.

Juglans nigra (nuca neagra) conţine o substanţă naturală cu puternice proprietăţi dezinfectante şi antiparazitare . Rezultate bune au fost raportate în unele boli de piele, cum ar fi abcese sau eczeme. Contine cantitati semnificative de mangan, un element foarte important pentru buna funcţionare a sistemului nervos, în special a creierului. Uleiul de nuca neagra joacă un rol important în protecţia împotriva paraziţilor. Este util în inflamaţii şi infecţii ale tractului gastrointestinal şi sistemului respirator.

Citrus paradisi (extract din seminte de grepruit) este eficace împotriva a peste 800 de viruşi şi bacterii, a aproape 100 de tipuri de fungi si a multor alti paraziti. Are proprietati antiseptice puternice, insa nu distruge bacteriile intestinale prietenoase. Acest extract este adesea folosit ca un conservant în alimente şi produse cosmetice.

Allium sativum (usturoi) este cunoscut în medicina populară ca un remediu pentru digestie si eliminarea paraziţilor. Are proprietati detoxifiante, antibiotice si antispastice, care inhiba dezvoltarea bacteriilor, protejeaza ficatul, distrug parazitii si fungii, protejeaza celulele imptriva actiunii radicalilor liberi si stimuleaza digestia, functia hepatica si biliarea.