Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Nopalin

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
Nopalin
103.40 Ron
Nopalin CaliVita® la cel mai mic pret online, taie pofta de mancare, arde grasimile, accelereaza metabolismul lipidelor.

Nopalin

Descriere prospect

Nopalul (Opuntia streptacantha) este cunoscut, de asemenea, sub numele de cactusul „ para cu tepi”, este nativ din desertul Mexicului, sud-vestul SUA, şi poate fi, de asemenea, găsit în Insulele Canare. Acest cactus are calităţi nutriţionale excepţionale, deoarece conţine mai multe vitamine şi minerale importante, precum şi fibre dietetice.

Nopal este bogat în vitaminele B1 (tiamina), B2 (riboflavina), şi B3 (niacina), precum şi vitamina C. Acesta conţine bioflavonoide si minerale benefice, cum ar fi potasiu şi calciu. Este o buna sursa de proteine usor digerabile, care conţin 17 tipuri de aminoacizi, inclusiv 8 aminoacizi esenţiali.

În afară de furnizarea tuturor acestor elemente nutritive, Nopalul ajuta la furnizarea unui suport nutritional in dietele de gestionare a greutăţii, precum şi in regimurile de detoxifiere. Acest lucru se datorează faptului că fibrele găsite în Nopal au calitati hidrofilice naturale. Tendinţa de a absorbi apa cauzeaza umflarea fibrelor, care, la rândul său, poate ajuta la sprijinirea sentimentului de satietate şi la o reducere a aportului caloric, ca rezultat. În măsura în care deşeurile şi toxinele pot fi suspendate în apă, fibre pot ajuta la absorbtie şi se leagă de aceste substanţe sprijinind eliminarea lor din organism.

Nopalin Calivita este o formula naturala cu extract din cactusul Nopal, care conţine vitamine, minerale si fibre. Nopalin este un produs excelent pentru persoanele care doresc să rămână în formă şi pentru cei care doresc să isi recapete puterea şi sa-si restabileasca echilibrul.

Opuntia este o sursă pretioasa de coluloza. Aceasta conţine fibre solubile şi nesolubie, si prin urmare, are o influenţă pozitivă asupra funcţiei tubului digestiv. Aceasta controlează emisiile de suc gastric reducand riscul de ulcere gastrice şi duodenale. Susţine funcţia hepatică, detoxifica organismul, curăţă intestinul gros şi reglementează excreţia. Joacă de asemenea un rol important în prevenirea bolilor de la nivelul intestinelor mari.

Nopalin este un preparat care afectează pozitiv lipidele, reduce absorbţia de zahăr şi ajută la pierderea în greutate.Un consum regulat de Nopalin imbunatateste metabolismul lipidelor şi carbohidraţilor. Datorită prezenţei de celuloză, se reduce absoptia glucozei şi se limiteaza sinteza hepatica a colesterolului endogen. Praparatul este recomandat ca un supliment dietetic pentru a preveni bolile de sânge şi de circulaţie, precum si diabetul de tip 2. Utilizarea produsului Nopalin în timpul unei diete este, de asemenea, avantajoasă, deoarece contine aminoacizi si microelemente, astfel încât riscul unei penurii de aceste elemente în timp ce se pierde în greutate este mult mai mic.

Nopalin este bogat în coluloza solubila şi nesolubilaAlti nutrienti care se regasesc in compozitie :

vitamina A, care:

- îmbunătăţeşte imunitatea

- previne tumorile

- incetineste procesul de imbatranire

- esenţiala pentru păstrarea unei vederi bune

vitamina C, cel mai important element pentru sistemul imunitar şi pentru fiecare celula din organism

vitamina K, care:

- este esenţială pentru crearea de protrombină, un compus chimic care cauzează coagularea sângelui,

- furnizeaza carbon şi minerale pentru oase

• vitamina B6, care:

- are proprietatea de a elimina stresul

- regleaza functia glandelor sabacee prevenind astfel acnea

- are o influenţă pozitivă asupra funcţiei sistemului nervos central si calmeaza iritatiile pielii

- este esenţială pentru crearea de eritrocite şi anticorpi

Planta conţine 17 aminoacizi diferiţi, din care 8 sunt extrem de necesari, si pe care ii putem primi doar din surse externe. Metabolismul normal influenţează favorabil greutatea corporală, de asemenea. Continutul ridicat de fibre reduce apetitul, creează o senzaţie de saţietate, astfel încât Nopalin poate fi un supliment eficient in dietele de reducere a greutatii corporale.

În plus fata de faptul că Nopalul furnizeaza organismului o multime de substante nutritive importante, aceste este valoros, de asemenea, datorita capacitatii de a regla metabolismul. Extractul din Nopal oferă următoarele efecte benefice asupra organismului:

- Efectul antioxidant;

- Reglarea nivelul de zahăr din sânge;

- Scăderea lipidelor din sânge (colesterol şi trigliceride);

- Scăderea eficientă în greutate;

- Normalizarea funcţiei de digestie;

- Curăţarea intestinelor;

- Sprijinirea funcţiei hepatice;

- Supplimentarea unei diete vegeteriene.

Aceste proprietati fac ca Nopalin Calivita sa fie un produs dietetic excelent, care poate fi utilizat in mai multe scopuri.

Aceasta ajută la reducerea greutăţii corporale prin reducerea apetitului, creând o senzaţie de saţietate, protejarea impotriva supra-alimentarii si dorintei de a lua o gustare intre mese. De asemenea, elimina cauzele celulitei si retentiei de lichide. Reduce nivelul ridicat de colesterol şi trigliceride în sânge şi normalizează nivelul zahărului din sânge, creşte rezistenţa organismului. Nopalin poate fi util în orice situaţie, atunci când echilibrul fiziologic din organism este perturbat.