Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Menopausal Formula

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
Menopausal Formula
152.90 Ron
Menopausal Formula CaliVita® la cel mai mic pret online, este solutia de tratament menopauza si buferuri naturista.

Menopausal Formula

Descriere prospect

Confruntarea cu menopauza poate fi foarte frustranta si nu este deloc uşoara pentru cele mai multe dintre femeile. De la inceputul pubertatii functia ovariana este deja in lucru si isi va continua ciclul timp de zeci de ani, pana cand aceasta va ajunge la sfârşitul său, moment in care apare menopauza. Acest ciclu este foarte normal si se intampla la fiecare femeie în jurul varstei de 50 de ani.

Unele femei experimenteaza o menopauza naturala, fără prea multe simptome. Dar în cele mai multe cazuri, acestea simt o schimbare drastică, atât în corpul lor cat şi de personalitate. În majoritatea cazurilor, acestea se vor simţi iritate, se pot confrunta cu depresie, anxietate, bufeuri, transpiraţii reci şi multe alte simptome.

Călătoria spre menopauză începe cu mult înainte de încetarea ciclului menstrual. Ea incepe in mod natural atunci când ovarele încep să produca mai puţin estrogen şi progesteron. Pe parcursul anilor de reproducere acesti hormoni regleaza ciclul lunar de ovulaţie şi menstruaţie. Pentru majoritatea femeilor, productia de hormoni incepe sa incetineasca atunci când ajung la treizeci de ani şi continuă să se diminueze pe masura ce imbatranesc. Deoarece acest proces se întinde peste decenii, premenopauză precede menopauza. Înca din timpul premenopauzei femeile incep să se confrunte cu simptome, chiar daca sunt inca in perioda de ovulatie. Printre aceste simptome putem enumera: anxietate si oboseala, balonare, dureri de cap, palpitatii la inima, insomnie, iritabilitate, reducerea libidoului, transpiratii nocturne, inconstienta urinara, cresterea in greutate, vagin uscat.

Cand ajung la perioada menopauzei femeile devin tot mai vulnerabile la probleme grave de sanatate. Nivelurile diminuate de estrogen cresc riscul de boli cardiovasculare, osteoporoza si atrofie vaginala. Osteoporoza este o problemă comună experientata in aceste perioada din viata unei femei. Prima cauza a osteoporozei o prezinta menopauza, de aceea este mai frecventa la femei decat la barbati.

Menopausal Formula Calivita este un supliment natural complex pe banza de vitamine, minerale si plante creat special pentru a reduce simptomele si neplacerile cauzate de menopauza. Această formulă are o mare cantitate de calciu, magneziu, vitamina C, vitamina E şi nu contine hormoni. Contine, de asemenea, ingrediente naturale, cum ar fi Cimicifuga racemosa (Black Cohosh), Cnicus benedictus si Vitex, recunoscute pentru calitatile lor de a reduce simptomele menopauzei.

Vitaminele si mineralelorEchilibrul hormonal este esenţial pentru sănătatea şi bunăstarea femeii, iar vitamine si mineralele au un rol foarte important in pastrarea acestui echilibru.

Calciu - problemele osoase sunt foarte frecvente atunci când femeile ajung in perioada de intrerupere a ciclului lor ovarian. Pentru a impiedica dezvoltarea acestor probleme, printre care si osteoporoza, este necesara o cantitate mare de calciu.

Vitamina D - Avem nevoie de aceasta vitamina pentru a ajuta la mentinerea puterii oaselor la fel cum avem nevoie si de calciu. In plus, aceasta vitamina este esentiala pentru fixarea calciului in oase.

Vitamina C - ajuta pielea sa-si mentina elasticitatea, care de obicei se pierde în timpul menopauzei, şi, de asemenea, ajuta la prevenirea uscaciunii vaginale. Aceasta poate ajuta si la reducerea bufeurilor si, ca un bonus, aduce beneficii sistemului imunitar.

Vitamina E - este uneori numita "vitamina menopauzei", deoarece se spune ca are o activitate chimica similara cu cea a estrogenului. Aceasta vitamina poate fi benefică în ameliorarea simptomelor psihologice cauzate de menopauza si in ameliorarea bufeurilor.

Vitaminele B – Aceste vitamine sunt foarte recomandate femeilor care sufera de simptome ale menopauzei, deoarece ajuta la eliminarea insomniilor, starii de anxietate şi la cresterea libidoului.

Ierburi pentru ameliorarea simptomelor menopauzeiCele mai populare plante recomandate pentru ameliorarea simptomelor menopauzei includ: Black Cohosh(Cimicifuga racemosa), Dong Quai(Angelica sinensis), radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), Ginsengul Siberian si Equisetum aryense (coada calului).

Black Cohosh este o planta foarte frecvent folosita pentru a sprijini sanatatea femeilor in perioada de menopauza. Studiile au arătat că poate ajuta la amelioararea sau reducerea transformarilor fizice si emotionale care au loc în corpul unei femei în această perioadă, inclusiv transpiratii nocturne, bufeuri, problemele emotionale si insomnie ocazionala.

Ginsengul Siberian, o planta adaptogena, reprezinta un suport de stres pentru glandele suprarenale. Substantele active din aceasta planta hranesc, incurajeaza si permit acestei glande mici sa contribuie la echilibrarea nivelului de progesteron si estrogen.

Dong Quai - este utilizata pentru alinarea simptomelor sindromului premenstrual, elimina crampele menstruale, regleaza fluxul mentrual, elimina senzatia de slăbiciune din timpul perioadei menstruale şi simptomele menopauzei. De asemenea, este utilizata pentru a gestiona hipertensiunea arterială, reumatismul, anemia, constipaţia si psoriazisul şi in tratamentul atacurilor alergice.

Fiecare ingredient oferă beneficii specifice, precum şi completarea şi consolidarea beneficiilor pentru sanatate ale altor nutrienti. Interacţiunile dintre vitamine, minerale si restul nutrientilor au fost studiate ştiinţific la nivel molecular pentru a asigura o eficacitate maximă.

Această formula este combinata într-un mod în care fiecare ingredient sporeşte potenţa altor ingrediente, astfel încât sa ofera tot ce este nevoie pentru a ajuta la reducerea şi eliminarea simptomelor si modificarilor care apar inainte si in perioada de menopauza.