Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Liquid Chlorophyll

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
Liquid Chlorophyll
128.60 Ron
Liquid Chlorophyll CaliVita® la cel mai mic pret online. Clorofila are efect de detoxifiere si alcalinizare al organismului, imbunatatste circulatia sanguina.

Liquid Chlorophyll

Descriere prospect

Clorofila este pigmentul verde din plante care exploatează energia soarelui în fotosinteza. Clorofila îndeplineşte funcţiile metabolice in plante, cum ar fi respiraţia şi creşterea. Molecula de clorofilă este similara din punct de vedere chimic cu sângele uman, cu excepţia faptului că atomul sau central este magneziu, iar la sângele uman este fierul. Liquid Chlorophyll Calivita ajuta la imbunatatirea raspunsului imun, dezodorizeaza organismul, elimina indigestia, neutralizeaza acidul şi curata sangele de impuritati. Lucerna, din care exte extrasa clorofila Calivita, este o excelenta sursa de clorofila.

Clorofila, colorantul verde al plantelor, este un produs natural important, benefic pentru umanitate. Grecii antici, erau apreciati pentru competenţa lor in medicina naturista, in utilizarea plantelor cu frunze verzi pentru tratarea ranilor si escoriatiilor. Cuvântul clorofila este derivat din cuvântul grecesc "chloros" (verde) şi "phyllon" (frunza). Clorofila extrasa din lucerna aduce numeroase beneficii pentru sănătate deoarece aceasta planta are numeroase proprietati nutritionale.

Beneficiile clorofileiExistă o mulţime de beneficii ale clorofilei consumata in forma lichida:

• Eliminarea toxinelor din organism.

• Echilibrarea hormonala şi a continutului acido-bazic în organism.

• Furnizarea de nutrienţi în formarea de sânge pentru a creste nivelul de oxigen şi creşterea numărului de celule roşii in sânge.

• Inhibarea dezvoltarii bacteriilor.

• Îmbunătăţirea sănătăţii orale.

• Benefica pentru circulatia sangelui.

• Eliminarea mirosului neplacut al corpului.

• Actioneaza ca un agent anti-cancer, deoarece aceasta poate inhiba cresterea celulelor canceroase şi poate preveni cancerul.

• Reducerea problemelor care de multe ori apar la femei.

• Îmbunătăţirea funcţiei pulmonare.

• Benefica in procesul de vindecare.

• Este un bun supliment pentru diabetici.

• Ajută la promovarea naturala a functiilor organismului de curatare a sangelui.

• Sprijină producţia de hemoglobină.

• Intareste celule.

• Promovează un raspuns imunitar mai puternic.

Ce contine Liquid Chlorophyll Calivita?Clorofila este o sursa buna de vitamine A, C, D, E, B6 si magneziu. Acesta este bogata in antioxidanti, care ajuta la protejarea celulelor impotriva prejudiciilor datorate radicalilor liberi. Structural, aceasta substanta este similară cu partea hem a hemoglobinei, astfel ca, ajută la sprijinirea oxigenarii celulelor şi ţesuturilor corpului, precum şi la eliminarea dioxidului de carbon si monoxidului de carbon.

Studiile au sugerat ca clorofila poate sprijini şi proteja functionarea sanatoasa a ficatului, ajutând la atenuarea acumularii de toxine si la reducerea colesterolului şi trigliceridelor în acest organ vital. De asemenea, poate ajuta la chelarea şi eliminarea metalelor grele, si la stimularea functiei intestinale. Studiile au indicat că ajută la reducerea mirosului urat al corpului, căilor urinare şi fecalelor.

Clorofila actioneaza similar cu fierul in corpul uman. Aceasta formeaza celulele rosii in sange si ucide bacteriile. A fost folosita in tratarea bolilor de sânge şi oase, cum ar fi leucemia. Clorofila de asemenea sporeste inmultirea hematiilor, ajută la consolidarea sistemului imunitar pentru a lupta impotriva infectiilor si a altor afectiuni.

Clorofila contine calciu, care ajuta la cresterea si rezistenta oaselor, dintilor si unghiilor. Ajută la prevenirea şi tratarea artritei şi displaziei de şold, care pot fi cauzate de consumul redus de calciu. Clorofila, de asemenea, ajuta organismul sa vindece ranile sau abcesele.

Clorofila se leagă de substanţele chimice cauzatoare de cancer, cum ar fi aminele heterociclice găsite în carnea fiarta şi hidrocarburile policiclice aromatice găsite în fumul de tutun. Prin legarea în sine de aceste si alte substanţe cancerigene la nivel molecular, clorofila ajută la prevenirea absorbţiei lor în ţesutul corpului, si de asemenea, ajuta la excretia substanţelor nocive din organism. Asista organismul in vindecarea daunelor oxidative cauzate de radiaţii şi de expunerea la produse chimice dăunătoare, şi poate preveni continuarea deteriorarii sistemului prin oxidare.

Lipsa de oxigen în organism poate promova creşterea mirosului cauzat de bacterii. Atunci când metabolismul organismului nu se afla în echilibru, se produce un miros puternic deoarece acesta incearca sa inlature deseurile. Acest lucru se poate întâmpla de multe ori în situaţii de boală sau situatii stresante in care digestia şi metabolismul nu funcţionează eficient. Suplimentele de clorofila sub forma lichida pot fi luate zilnic (în conformitate cu instrucţiunile de pe flacon) pe o perioadă de timp pentru a acţiona ca un deodorant.

Pe langa curăţarea intestinelor prin inhibarea creşterii bacteriilor dăunătoare şi contribuţia la eliminarea toxinelor, clorofila, de asemenea, acţioneaza ca un purificator de sânge prin eliminarea impurităţilor şi furnizarea de substante nutritive importante, care sunt difuzate in interiorul corpului prin sânge. Adăugarea de clorofila lichida in dieta zilnica, poate fi benefica în a prevenirea bolilor şi menţinerea unui sistem imunitar puternic, mai capabil sa lupte impotriva infectiilor.