Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Lecitină din soia

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
Triple-Potency Lecithin
121.00 Ron
Triple Potency Lecitin CaliVita® la cel mai mic pret online. Lecitina contribuie la intensificarea functiilor cerebrale, imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare.

Lecitină din soia

Descriere prospect

În organismul uman lecitina este produsă de catre ficat. Până la 30-35 de ani organismul nostru poate produce suficienta lecitină, dar în paralel cu procesul de îmbătrânire cantitatea de lecitină scade,si prin urmare, este necesara completarea prin intermediul produselor alimentare şi a aditivilor biologici activi.

Lecitina este un nutrient esential organismuluiLecitina oferă o excelenta sursa de colina, care este esenţială pentru fiecare celula vie din organism uman si este una din principalele componente ale membranelor celulare. Nu numai ca este o sursa dietetica importantă pentru sinteza fosfolipidelor în membranele celulare, ci colina este de asemenea necesara pentru metabolismul grupei metil, pentru neurotransmisia colinergică, transmiterea de semnale transmembranare, transportul şi metabolismul lipidelor şi colesterolului. Fără colină, membranele celulare s-ar întări si ar interzice nutrientilor importanti sa patrunda şi sa iasa din celula. Oamenii de stiinta cred ca lecitina şi colina pot fi de ajutor în imbunatirea memoriei şi funcţiei cognitive, in promovarea sănătatii cardiovasculare, funcţiei hepatice, in reproducere şi dezvoltarea fetala şi in imbunatatirea performanţei fizice şi atletice.

Lecitină din soia, de asemenea, ajută la generarea unei cantitati adecvate de diferite tipuri de vitamine, cum ar fi A, D şi E si la absorbtia tuturor substantelor nutritive din organism. De asemenea, ajută la imbunatirea memoriei si la creşterea puterii de concentrare. Ajută organismul să păstreze părţile esenţiale ale corpului curate şi sănătoase si sprijina sanatatea rinichilor, ficatului si a intestinelor.

Lecitina reduce nivelul de colesterol în sânge, il transformă în formă solubila în apă şi promovează eliminarea acestuia din organism. Curăţă pereţii vasculari si întăreşte muşchii miocardici. Lecitina este o sursa de hrana de neinlocuit pentru organismul uman. Avantajul lecitinei este acela că poate reduce în mod substanţial sau elimina complet durerile articulare. Este de mare ajutor celor care sunt sensibili la schimbarea vremii deoarece indeparteaza meteosensibilitatea creierului.

Lecitina sprijină sanatatea parului si impiedica pierderea acestuia. Este benefica si in prevenirea şi tratamentul eczemelor si altor boli de piele (împreună cu acidophilus). Poate fi folosita ca un mijloc de tonifiere pentru oamenii de vârsta înaintată, şi, de asemenea, pentru cei care se confrunta cu stari de oboseală sau depresie. Îmbunătăţeşte activitatea intestinelor, elimină umflăturile şi blocajele.

Utilizarea lecitinei incetineste sau opreste formarea pietrelor din vezica biliara de origine colesterolica.

Datorită utilizării sale în facilitarea reglemetarii celulare, multi oameni de stiinta considera ca lecitina poate avea efecte semnificative în îmbunătăţirea functiei creierului şi în tratarea tulburarilor legate de creier, inclusiv boala Alzheimer, demenţă si amnezie, printre altele.

Triple Potency Lecithin este un concentrat de lecitina cu o putere tripla, componentele sale active ajutand la imbunatatirea memoriei şi puterii de concentrare. De asemenea este de mare ajutor in special personalelor sensibile la modificarile climatice.

Beneficiile Triple Potency Lecithin Calivita pentru sanatatea noastra• influenţează pozitiv capacitatea intelectuala

• imbunatateste memoria, puterea de concentrare, de invatare si capacitatea de reactie

• reglementeaza nivelul de colesterol

• curăţa vasele de sânge

• intarereste muschii inimii

• reduce durerea articulara

• este benefica celor care sufera de scleroză multiplă

• încetineşte sau opreste în întregime formarea calculilor biliari

• reglementeaza hormonii in timpul menopauzei

• consolideaza functia nervoasa si functia celulara

• are actiune anti-depresiva

• detoxifiaza ficatul

• imbunatateste metabolismul grasimilor

• promoveaza reproducerea si dezvoltarea fetala

• promoveaza sanatatea pielii si a parului

• imbunatateste comunicarea celulara

• imbunateste performanta fizica si rezistenta musculara

• amelioreaza artrita

ATENTIONARI!In caz de dureri articulare puternice, doza poate fi crescută; supradozajul nu ne ameninta sanatatea.

Doza recomandată:

In functie de nevoile individuale şi de sensibilitate doza zilnica recomandata de Triple Potency Lecithin este de 1-2 capsule pe zi.