Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Laptisor de matca

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
Bee Power
42.91 Ron
Bee Power la cel mai mic pret online, este un produs naturist cu laptisor de matca. Laptisorul de matca creste imunitatea la copii si adulti. revitalizeaza organismul.

Laptisor de matca

Descriere prospect

Bee Power – laptisorul de matca este o sursa naturala de sanatate

Laptisorul de matca este o substanţă gelationasa produsă de albinele lucrătoare. Acest lichid alb lăptos are multe beneficii despre care mulţi oameni nu ştiu. Cel mai important lucru despre care trebuie sa se stie este faptul ca intinereste si energizeaza intregul organism uman.

Laptisorul de matca este un produs exclusiv. Spre deosebire de alte produse apicole, care sunt rezultatul transformarii substanţelor în floare şi apă, laptisorul de matca este produs de corpul albinelor. Acest lucru il transformă într-o bază alimentară extraordinara, datorita capacitatii sale de a avea un termen de valabilitate extins.

Are in compozitia sa numeroase vitamine si minerale:

Titamina (vitamina B1) îmbunătăţeşte performanţele cardiace şi musculare implicate în sistemul nervos şi creier.

Riboflavina (vitamina B2) reabiliteaza muschiul inimii, mentine frumusetea si sanatatea pielii, unghiilor şi părului, şi este un factor de creştere în regenerarea tesuturilor.

Piridoxina (vitamina B6), furnizeaza energie pentru muschi si reduce oboseala acestor. Este necesara in crearea celulelor rosii din sange si anticorpilor, si creste rezistenta la stres.

Acidul pantotenic (B5) este cel mai abundent. Este implicat în formarea de hormoni si anticorpi. Aceasta vitamina menţine sistemul imunitar activ si creste rezistenta la stres.

Biotina (B8) imbunatateste starea pielii si parului.

Acidul folic (B9) este esential in formarea si maturarea celulelor rosii din sange.
Vitamina E stimuleaza activitatea organelor sexuale si are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular.

Vitamina PP este utilizata în tratamentul bolilor de piele, intoxicaţiilor şi bolilor gastro-intestinale. Inositolul este indicat pentru tulburări ale metabolismului ficatului, stimuleaza cresterea si activeaza functiile inimii şi intestinelor.

Laptisorul de matca are, de asemenea, in compozitia sa si minerale şi oligoelemente, printre care fierul, calciul, cobaltul, siliciul, magneziul, manganul, nichelul, cromul, sulful şi zincul.

Vitaminele şi oligoelementele protejeaza procesele metabolice din celulele a căror funcţionare corectă este esenţială pentru menţinerea sănătăţii. Prin includerea acestui produs in dieta se pot preveni multe deficienţe nutriţionale şi are numeroase avantaje nutriţionale, dietetice şi terapeutice. Datorită bogăţiei sale de elemente esenţiale, laptisor de matca este indicat in cazurile de deficiente nutritionale, mai ales la copii, sportivi şi persoanele în vârstă.

Numeroase studii arată că lăptişor de matcă accelerează creşterea, promovează consumul de oxigen în ţesuturi şi creşte rezistenţa la oboseală şi frig.
Acesta conţine o cantitate mare de acetilcolina, care functioneaza ca unul din cei mai importanti emiţători de impulsuri nervoase. Laptisorul de matca contine in jur de 10 aminoacizi dintre care 8 aminoacizi sunt esentiali.

Beneficiile Bee Power Calivita

• Este o sursă bogata de vitamina B6. Conţine, de asemenea, urme de vitamina C si alte minerale esentiale. Toate aceste minerale sunt prezente în concentraţii mai mici.
• Este, de asemenea, responsabil pentru reducerea nivelului de colesterol. Studiile arata ca are efecte benefice asupra persoanelor cu niveluri crescute ale colesterolului si reduce nivelurile de colesterol LDL.
• Imbunătăţeşte vigilenţa fizica şi mentala.
• Laptisorul de matca este extrem de benefic pentru cei care suferă de tulburări de vedere. În plus, aceasta ajută persoanele in vârsta sa scape de diverse afectiuni fizice.
• Imbunătăţeşte starea celor care suferă de depresie, astenie, angină pectorală şi arteroscleroza.
• Stimulează chiar si glanda endocrina. În plus, are o serie de beneficii pentru cei care suferă de tuberculoză şi tuse.
• De asemenea, este benefic pentru cei care suferă de tulburări ale stomacului, oboseală şi migrene, deoarece actioneaza ca un antibiotic.
• Acesta acţionează ca un antibiotic şi este responsabil pentru creşterea fertilităţii ajutand in cazuri de impotenţă.
• Este foarte benefic pentru persoanele cu boli de piele cum ar fi psoriazis, acnee, piele uscată şi eczeme.
• Laptisorul de matca contine o cantitate mare de vitamine din complexul B, care contribuie la cresterea parului.
• Are efecte benefice asupra sarcomului şi, prin urmare, este capabil sa vindece tumori.
• Alte vitamine prezente în laptisorul de matca sunt Niacin-59, Vitamina B2, B1, H, acidul folic şi inositolul. Contine, de asemenea, urme de vitamina D.
• Laptisorul de matca aduce beneficii celor care suferă de boli ale ficatului şi afecţiuni renale.
• Aceasta are un număr extins de proprietăţi antioxidante, care sunt responsabile pentru combaterea daunelor cauzate de radicalii liberi. Este un puternic stimulator imunitar.
• Tratamentele cosmetice pe baza de laptisor de matca au efecte extraordinare asupra pielii. Aceasta devine mai sanatoasa si ii confera un aspect proaspat si natural. Medicii naturisti sustin ca laptisorul de matca este foarte eficient în stoparea procesului de imbatranire.

Preţios şi rar, şi preţuit ca un secret de infrumuseţare regala, laptisorul de matca hrăneşte organismul in interior si il revitalizeaza in exterior. Beneficiile sale sunt larg asociate cu un par si o piele mai sanatoasa si un aspect mai tineresc. Nu este utilizat numai în suplimente alimentare, ci si in lotiuni de piele, creme şi produse cosmetice. Femeile europene, de asemenea, l-au folosit de secole pentru prestarea frumusetii lor. Bogat in estradiol, un estrogen major care functioneaza ca hormon sexual feminin principal, această substanţă naturală este cunoscută a fi eficace in tratarea femeilor care au probleme cu menstruatia, cum ar fi dereglarile mentruale, durerea, disconfortul si oboseala.

Deoarece lăptişorul de matcă este un produs natural, nu exista efecte secundare, dar unii oameni pot avea reacţii alergice. In cazul in care sunt alergici la înţepături de albine, de exemplu, poate declanşa aceeaşi reacţie. In cazul astmaticilor, gravidelor, sau femeilor care alapteaza la san, este recomandat sa nu se consume laptisorul de matca. Poate de asemenea sa aiba efecte energizante pentru unele persoane, si trebuie sa tina cont de acest lucru atunci cand il consuma.