Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Infant Formula

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
Infant Formula
53.53 Ron
Infant Formula CaliVita la cel mai mic pret online. Doza optima de vitamine si minerale pentru bebelusul tau, ca sa creasca frunos si armonios.

Infant Formula

Descriere prospect

Au si bebelusii nevoie de vitamine?În multe cazuri, laptele matern sau formulele de lapte praf contin tot ceea ce are nevoie un copil in primele patru până la şase luni din viata. Excepţia este vitamina D, care este recomandata ca un supliment pentru bebeluşii alăptaţi şi copiii care beau mai puţin de 32 de grame de formula pe zi. După vârsta de 4 - 6 luni, dieta copilului se schimbă treptat de la o forma lichida la una care contine mai multa mancare si mai solida. Bebeluşii care mananca o varietate de alimente de-a lungul timpului nu ar trebui să aiba nevoie de suplimente, insa există şi excepţii. De exemplu, suplimentele pot fi necesare în cazul în care copilul s-a născut prematur, cu o greutate mica la nastere, sau este prea mic pentru varsta gestationala; daca bea în mod constant mai puţin laptele matern sau lapte praf decât alţi copii de vârsta lui şi nu completeaza diferenţa cu alimente, sau are probleme cronice de sănătate, care ii afectează capacitatea de a mânca.

Vârsta copilariei este o perioada speciala în viaţa oamenilor. În primii ani de viaţă are loc formarea structurala şi funcţionala a celor mai multe dintre sistemele organismului (sistemul imunitar, rinichi, ficat, etc). Presiunile de crestere asupra corpului copilului in primul an de viata sunt incredibil de mari şi cer o nutriţie completă. Daca copilul va primi o nutriţie adecvată, se va bucura de o creştere sănătoasă, va invata mai usor, nu se va imbolnavi des şi se va simti mai energic si mai puternic.

Conceptul actual de nutriţie a copilului în primii ani de viaţă nu este de ajuns. Prelucrarea produselor prin conservare a determinat pierderi semnificative de vitamine şi minerale. Prelucrarea si conservarea produselor alimentare pentru sugari nu le oferă mamelor gravide si nou-nascutilor o cantitate optima de vitamine. În astfel de cazuri, vitaminele pentru copii, produse în mod natural, pot ajuta.

Ce sunt suplimentele moderne de vitamine pentru copii şi in ce mod sunt acestea fabricate? Vitamina A este extrasa in cea mai mare parte din ulei de peşte, 4 tipuri de vitamina E extrase din uleiuri naturale. Cele mai importante vitamine B şi C sunt, de asemenea, extrase din surse naturale. Toate aceste vitamine sunt combinate în formă de siropuri delicioase.

Infant Formula - Formula pentru sugariUn aport adecvat si echilibrat de substante nutritive pentru copii este important pentru a contribui la asigurarea unei creşteri sănătoase şi a unei dezvoltari mentale corespunzatoare. Un copil hranit în mod corespunzător se dezvoltă sănătos, învaţă mai repede, şi se simte mult mai bine. Vitaminele conţinute în acest produs ofera sprijinul optim pentru organism şi contribuie la buna dispozitie a copilului. Orice lipsa a bebelusului poate cauza plânsul, tensiuni şi probleme cu somnul. Prin urmare, suplimente de origine naturală sunt de neînlocuit. Studii recente arată că alimentele depozitate în frigider pentru o perioadă mai lungă de timp, isi pierd valorile nutriţionale cu până la 60%.

În diferitele etape de dezvoltare a copiilor, perioada cea mai importantă este pruncia. Copiii hraniti corespunzator sunt sănătoşi şi se vor dezvolta în mod corespunzător. Această vârstă este importantă mai ales din punct de vedere nutriţional, deoarece organismul trece printr-o etapa de dezvoltare şi schimbări fiziologice rapide.

In zilele noastre, amestecurile pentru nou-născuţi sau dieta mamelor care alăptează cu greu pot oferi cantitati adecvate de vitamine şi minerale. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este procesul de fabricare, prelucrare şi întreţinere, care au un impact negativ asupra valorii nutritive a produselor alimentare. În plus, exista si factorii externi cum ar fi iluminatul artificial, aerul poluat din mediul urban, medicamentele, stresul. Toate acestea sporesc necesitatea pentru vitamine, atât la mama cat si la copil.

Aportul unor cantităţi adecvate de minerale si vitamine este extrem de important pentru copiii de vârstă preşcolară şi şcolară. Infant Formula Calivita este conceputa pentru copiii sub vârsta de 6 ani. Conţine vitamina A din ulei de peşte, şi vitamina E din uleiuri vegetale naturale. Conţine, de asemenea, cele mai importante vitamine B, şi vitamina C, toate extrase din surse naturale. Infant Formula este un supliment multivitaminic în formă lichidă cu un gust placut, pentru a spori utilizarea şi absorbţia.

Majoritatea medicilor pediatri recomanda suplimentarea cu vitamina D3.


Infant Formula Calivita nu contine aceasta vitamina pentru a exclude posibilitatea de supradozaj, deoarece multe dintre produse, în special laptele, sunt imbogatite cu vitamina D. Cea mai naturala forma de a-i asigura copilului o cantitate suficientă de vitamina D sunt plimbările zilnice în aer liber, astfel vitamina D este produsă în piele prin actiunea luminii solare