Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Immunaid

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
ImmunAid
144.10 Ron
Immunaid CaliVita® la cel mai mic pret online, creste sistemul imunitar al organsimului, rezistenta si capacitatea de autovindecare. tratament naturist pentru imunitate

Immunaid

Descriere prospect

În interiorul corpului nostru, există un mecanism de protecţie uimitor numit sistemul imunitar. Acesta este conceput pentru a ne apăra împotriva a milioane de bacterii, microbi, virusuri, toxine şi paraziţi carora le-ar placea sa ne invadeze corpul. Sistemul imunitar reprezinta capacitatea de aparare a organismului si este complex, complicat şi interesant in acelasi timp.

Ce este si cum functioneaza sistemul nostru imunitar?

Fără sistemul imunitar, am fi obligaţi să trăim în medii sterile, sa nu ne atingem reciproc, sa nu simtim niciodată sentimentul unei brize de primavara, sau degustarea unei ploi. Sistemul imunitar este acea operaţiune complexă din cadrul organismelor noastre, care ne menţine sănătoşi şi lipsiti de boli.

Foarte puţine sisteme în natură sunt la fel de complicate ca sistemul imunitar uman. Atunci când funcţionează, oamenii rămân sănătoşi. Când funcţioneaza defectuos, se întâmplă lucruri teribile.

Componenta principală a sistemului imunitar este sistemul limfatic. Organe mici, numite ganglioni limfatici ne ajută la transportul lichidului limfatic in intreg organismul. Aceste noduri sunt localizate mai ales la gât, axila si in regiunea inghinala. Limfa contine limfocite si alte celule albe din sange si circula prin organism.

Celule albe din sange sunt principalii soldaţi care luptă în sistemul imunitar al organismului. Ele distrug celulele straine sau bolnave din organism. Acesta este motivul pentru care un numar ridicat de celule albe din sânge este de multe ori o indicaţie de infecţie.

Multe boli care afecteaza omenirea sunt un rezultat al imunitatii insuficiente sau al unui raspuns imun inadecvat. O raceala, de exemplu, este cauzata de un virus. Organismul nu recunoaşte unele virusuri ca fiind dăunătoare, astfel încât răspunsul celulelor T este, "Treceti prieteni", şi începe strănutul.

Alergiile sunt exemple de raspuns imun inadecvat. Alte boli, cum ar fi diabetul si SIDA, suprima sistemul imunitar, reducand capacitatea organismului de a lupta impotriva infectiilor.

Ce este ImmunAid?

ImmunAid este un produs naturist care sprijina functionarea optima a sistemului imunitar, ajutand la cresterea rezistentei la virusi a organismului.

Gheara pisicii (Uncaria Tomentosa) este principalul element al acestui remediu natural. A fost folosit de secole în America de Sud pentru a preveni si trata boli. Acesta planta a fost folosita pentru o varietate de condiţii de sănătate, inclusiv infecţii virale (cum ar fi herpes şi HIV), boala Alzheimer, cancer si artrită. Are rol diuretic si antipiretic. A fost folosita si pentru a sprijini sistemul imunitar şi pentru a promova sănătatea rinichilor, precum şi pentru a preveni şi a opri sarcina.

Gheara matei contine substante antioxidante care incetinesc procesul de imbatranire, stimuleaza functionarea sistemului nervos vegetativ si parasimpatic, asigurand o buna relaxare. Prin asociere pe langa tratamentul de baza are foarte bune efecte antitumorale.

Zincul este al doilea element folosit in compozia ImmunAid Calivita. Este un mineral esential, implicat in muneroase aspecte ale metabolismului celular. Este esential pentru activitatea catalitică a aproximativ 100 de enzime si joaca un rol important in functiile sistemului imunitar, sinteza proteinelor, vindecarea ranilor, sinteza de ADN şi diviziunea celulara. Zincul, de asemenea, sprijină creşterea şi dezvoltarea normală în timpul sarcinii, copilăriei sau adolescenţei. Un aport zilnic de zinc este necesar pentru a menţine o stare de echilibru, deoarece organismul nu are niciun sistem specializat de depozitare a zincului.

Deficitul de zinc este caracterizat prin retard de creştere, pierderea poftei de mâncare si afectarea functiei sistemului imunitar. În cazurile mai severe, deficienta de zinc cauzeaza pierderea parului, diaree, maturizarea sexuala intarziata, impotenta, hipogonadism la bărbaţi, letargie, scadere in greutate, vindecarea intarziata a plagilor, anomalii mentale şi leziuni la nivelul ochilor şi pielii.

ImmunAid Calivita este un preparat natural antialergic, cu actiune antiinflamatoare si proprietati imunostimulatoare. Este un real sustinator al sistemului imunitar.

Efecte adverse

Efectele adverse datorate compozitiei de Gheara Pisicii sunt rare si pot include dureri de cap ameteala sau voma. In cazul femeilor insarcinate este de preferat sa se evite aceasta planta deoarece poate preveni sau intrerupe sarcina.

Efecte adverse datorate zicului exista numai in caz de supradoza. O cantitate excesiva de zinc probabil va interfera cu metabolismul si absorbtia altor minerale esentiale din organism, in special fier, magneziu si cupru. In doze prea mari (150 - 450 mg pe zi) de mult poate scădea nivelul de cupru, fier si magneziu si poate reduce funcţia imunitara si nivelul HDL (colesterolul bun).