Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Cartilaj de rechin - Shark Aid

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
Shark Aid
126.28 Ron
Shark Aid CaliVita® la cel mai mic pret online, extractul de cartilaj de rechin, inhiba dezvoltarea tumorilor maligne si beligne cat si durerile articulare.

Cartilaj de rechin - Shark Aid

Descriere prospect

Rechinii sun mamifere marine care au apărut in urma cu sute de milioane de ani şi sunt considerate a fi primele animale care au dezvoltat un sistem imunitar complex in mai multe etape. Deşi mecanica sistemului imunitar la rechin nu a fost studiata sau inteleasa pe deplin, rechinii nu par a fi extrem de rezistenti la boli şi infecţii. Unul dintre motive poate fi faptul că, în timp ce oamenii au anticorpi care sunt "adormiti", şi trebuie să fie activati pentru a răspunde la actiunea unui agent patogen, rechinii par să aibă anticorpi, care sunt codificati genetic să fie activi tot timpul. Astfel, sistemul imun la rechin poate avea un raspuns mult mai rapid si mai eficient decat la oameni. De asemenea, rechinii au doua organe limfatice unice (epigonal şi Leydig) care nu se găsesc la niciun alt tip de animale. Având doua glande suplimentare implicate în formarea de leucocite, acestea pot oferi sprijin superior sistemului imunitar, insa acestea ar putea fi, de asemenea, ca o completare a faptului ca rechinii nu au oase, locaţia tipica pentru producţia de leucocite la om.

Scheletul rechinilorScheletele rechinului sunt realizate în întregime din cartilaj, iar acest lucru poate fi un alt factor important, deoarece unele studii au sugerat că acest cartilajde rechin are tendinţa de a inhiba formarea si dezvoltarea de noi vase de sange. Astfel de acţiuni pot inhiba unele evoluţii patogene din organism, deoarece aceste evoluţii ar putea necesita o creştere de oxigen şi de alimentare cu sânge pentru a creste şi extinde influenţa lor asupra metabolismului.

Alte cercetari s-au concentrat asupra cartilajului de rechin ca un ajutor nutritional pentru articulaţii. Poate ajuta la aprovizionarea cu substanţe nutritive, care sunt utilizate în construirea de ţesuturi cartilaginoase noi, iar unele studii au indicat faptul că acest cartilagiu de rechin are proprietăţi anti-inflamatorii.

Hidrobiologistii au denumit rechinul ca un mecanism perfect în viaţă. Acestia trăiesc pe planeta noastră de 400 milioane ani în formă constantă. Rechinii nu dorm niciodată, nu au o perioadă de odihnă,si nici nu sunt bolnavi de cancer.

Care este explicatia faptului ca aproape 99% din pesti sunt bolnavi de un cancer, iar organismul unui rechin este constant protejat impotriva acestei boli? Biochimistul Charles Lyuer din Sarasota (Florida) a stabilit, că acest cartilaj de rechin contine 6-7 tipuri de proteine care interfereaza cu formarea sistemului vascular care hrăneste o tumora, un fenomen opus angiogenezei. Prin limitarea angiogenezei (dezvoltarea sistemului vascular care hrăneşte ţesutul canceros şi se conectează la părţile sănătoase ale unui organism), este posibila prevenirea si dezvoltarea unei tumori canceroase şi distribuţia acesteia privind părţile sănătoase ale corpului (metastaze).

O atenţie specială este acordata sistemului imunitar foarte puternic şi eficient al unui rechin. Vindecarea ranilor la rechin se produce foarte rapid, iar acestia nu ce confrunta niciodată cu boli infecţioase. Caracteristica sistemului său imunitar este producerea de anticorpi in mod constant, acestia fiind prezenti în sângele rechinului tot timpul.

Extractul de cartilagiu de rechin poate fi folosit cu succes pentru întreţinerea preventivă a tumorilor canceroase, şi, în unele cazuri - pentru tratamentul acestora. Acest supliment poate fi folosit cu succes, de asemenea, in tratamentul bolilor inflamatorii ale articulaţiilor (artrită reumatoidă, osteoartrita), psoriazis, in unele boli ale pielii cu caracter inflamator, şi, de asemenea, in boli ale ochilor care au apărut ca urmare a unui diabet zaharat.

Potrivit unor lucrări ştiinţifice publicate in 1983 de către doi profesori de la Institutul Tehnologic din Massachusetts, cartilajul de rechin conţine substanţe care împiedică dezvoltarea tumorii (în special tumori ale glandelor mamare si glandelor de prostata), prin inhibarea angiogenezei. Cartilagiul de rechin, de asemenea, stimuleaza sistemul imunitar, creste productia de anticorpi şi celule albe din sânge. Shark Aid Calivita este un supliment alimentar esenţial în psoriazis, diabet si probleme ale organelor de locomotie. Cartilajul de rechin este non-toxic.

Cartilagiul de rechin, de asemenea, amelioreaza afectiunile care apar în cursul anumitor boli ale pielii (cum ar fi psoriazis), în boli de ochi şi artrită. De asemenea, are un rol esenţial în menţinerea sănătăţii oaselor, deoarece este bogat în calciu şi fosfor. Cartilagiul de rechin este recomandat pentru a combate osteoporoza, poate fi benefic în controlul reumatismului, precum şi in recuperarea in urma unor leziuni osoase sau articulare.

Proprietăţile remineralizante, antimicrobiene şi antiinflamatoare recomanda tratamentul cu cartilaj de rechin pentru îmbunătăţirea sistemului imunitar si pentru a trata boli degenerative.

Cartilaj de rechin - Shark Aid Calivita• pot împiedica dezvoltarea si cresterea tumorilor, în special a celor solide

• stimuleaza sistemul imunitar

• tratează tumori la ficat şi rinichi

• ameliorează boli de piele cum ar fi psoriazis, boli de ochi asociate cu diabet zaharat sau inflamatii ale sistemului motor

• sprijină regenerarea cartilajului, ajută la crearea unei cantitati corecte de lichid sinovial

• includerea cestor suplimente in dieta de zi cu zi poate duce la eliminarea etapelor inflamatorii şi a durerilor articulare.

• sprijină tratarea bolilor reumatice

• recomandat pentru cei cu risc de osteoporoza

• sursă de calciu şi fosfor

• îmbunătăţeste starea articulaţiilor

ATENTIONARI SI CONTRAINDICATII!Este necesara consultarea un medic calificat înainte de a lua orice supliment. Acest produs nu este recomandat pentru cei cu interventii chirurgicale sau în curs de operare. Nu este permis consumul acestui produs în timpul sarcinii sau alaptarii, in caz de fracturi osoase sau infarct miocardic.