Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect AC Zymes

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Descriere
AC-Zymes
71.95 Ron
Ac zymes CaliVita® la cel mai mic pret online. Creaza un mediu nefavorabil diferitilor patogeni intestinali si reface flora intestinala, distrusa de consumul de antibiotice. Constipatia poate fi percursoare unei flore intestinale distruse.

AC Zymes

Descriere prospect

Este cunoscut de toată lumea faptul că bacteriile sunt periculoase pentru sănătatea umană. Bacteriile sunt cauza principala din spatele multor boli, dintre care unele ne pun în pericol viaţa. Cu toate acestea, există si unele bacterii bune, adica bacterii care ne fac bine. Dar se stie foarte putin despre ele. Bacteriile bune sunt la fel de bune pentru corpul uman pe cat cele rele sunt periculoase. Cele bune ajuta organismul să dobândească o sanatate mai buna si ajuta corpul în diferitele sale funcţii. Acidophilus este una dintre bacteriile bune.

Bacteria Lactobacillus acidophilus locuieste in tractul gastro-intestinal al corpului uman şi produce acid lactic, care ar trebui să ajute la digestie şi la starea generala de sanatate a organismului uman. Aceasta bacterie se gaseste in iaurt şi alte produse lactate enumerate sub numele de, probiotice.

Acidophilus ajuta la digestie prin producerea de acid lactic. Cu toate acestea, numeroase motive, cum ar fi narcoticele, alcoolul, dieta deficitara, îmbătrânirea, antibioticele, medicamentele, nicotina, şi stilul de viaţă stresant pot duce la scăderea producerii de acid lactic.

Digestia incepe in cavitatea bucala, apoi in tubul digestiv şi stomac şi continuă până la intestine, unde numeroase microorganismelor metabolizează alimentele. În cazul în care numărul de bacterii prietenoase digestie cum ar fi L. acidophilus, L. bulgaricus, L. şi bifidus este mic, atunci procesul de digestie va fi îngreunat şi corpul nu va fi capabil să obţină elementele nutritive din alimente. Acest lucru va afecta, de asemenea, sinteza de vitamine in organism si va scadea imunitatea organismului.

Acidophilus este cunoscut sa ajute într-o serie de probleme de sănătate, cum ar fi constipaţia, diareea, colita mucoasa, diverticulita, afectiuni ale pielii, infectii urinare şi infectii vaginale. De asemenea, ajută la atenuarea candidozei şi poate preveni cancerul. Acidophilus este numit "al doilea sistem imunitar al organismului", din cauza capacităţii sale de a cuceri sau de a pune capăt dezvoltarii bacteriilor daunatoare, cum ar fi Shigella, care provoaca dizenterie, diaree, şi Salmonella.

Acidophilus este utilizat pentru a trata urmatoarele maladii:
• Sindromul colonului iritabil; acidophilus elimina senzatia de balonare, diareea şi crampele.
• Reduce flatulenţa
• Combate infectiile vaginale; combate dezvoltarea candidei.
• Combate respiratia urat mirositoare.
• Tratează infecţiile tractului urinar.
• Luptă împotriva infecţiilor virale, ajutând la producerea de celule pentru sistemul imunitar.
• Reduce hipersensibilitatea in randul sugarilor cu alergii alimentare.
• De asemenea, ajută la combaterea celulelor canceroase, bolilor cardiovasculare, constipaţiei, cancerului de colon, diverticulitei, bolii Crohn, arsurilor la stomac, indigestiei, ulcerelor gastrice, aftelor si colitei ulceroase.

Acidophilus ar putea avea unele efecte secundare, precum semne de dificultate în respiraţie, umflarea buzelor, a feţei, limbii, gâtului, sau urticarie. Dacă aveţi oricare dintre aceste simptome, consultaţi medicul imediat.

S-ar putea simţi, de asemenea, o creştere a senzatiei de balonare pentru câteva zile după administrarea de suplimente pe baza de acidophilus, dar nu este nimic ingrijorator, ci este decat o reactie a procesului de adaptare.

Acidophilus in combinatie cu anumite fibre alimentare cu ar fibrele din semintele de Plantago ovata pot avea efecte uimitoare, mai ales la nivelul functiei digestive, si asupra intregului organsim in general.

Ac-zymes este un exemplu de astfel de produs. Fibrele din semintele de Plantago ovata sprijina functionarea adecvata a bacteriilor intestinale. Acidophilus impreuna cu Plantago ovata sunt un excelent detoxifian al colonului. Elimina toxinele, colesterolul, acizii biliari, grasimea si metalele grele.