Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Substituti naturali pentru produsele de înfrumusețare convenționale


 

Frumusetea exterioara este cel puțin parțial, o reflectare a sănătății interioare, iar un corp sănătos, bine hrănit, va arata o piele stralucitoare si un păr mătăsos. Din pacate, cele mai multe produse pentru "frumusete" conțin substanțe chimice care sunt atât de periculoase pentru piele. Daca verificam ingredientii multor produse cosmetice, vom observa cu stupoare si dezamagire ca o mare parte din conținut lor sunt produse chimice periculoase ... și sunt comercializate ca fiind produse naturale!

 

Din fericire, exista alternative naturale la produsele cosmetice convenționale care funcționează minunat. O dieta sanatoasa si un plan bun de exercitiu sunt alegerea cea mai buna! Aceste alternative naturale sunt, de asemenea, mai puțin costisitoare, în cele mai multe cazuri, și lucreaza atât de bine, incat nu mai avem de ce sa ne gandim la cele convetionale.

 

Înlocuitor natural pentru deodorant si antiperspirant

 

Produsele antiperspirante si deodorante sunt unii dintre cei mai gravi infractori atunci când vine vorba de produse de frumusete. Au existat rapoarte recente ale legăturilor între aceste produse și rata crescuta a incidentei de cancer la san. Antiperspirantele care actioneaza prin blocarea de umiditate sunt cele mai rele. în afară de faptul ca acestea contin aluminiu care este absorbit in corp, împiedică si transpirația, care este modul natural al organismului de a elimina toxinele.

 

Alternative naturale: Bicarbonatul de sodiu este un deodorant natural incredibil de eficient, deși acesta poate lasa urme daca se poartă o culoare inchisa la haine. Un amestec de bicarbonat cu ulei de nuca de cocos in egala parte este o opțiune mai putin vizibila, iar uleiul de cocos este un antibacterian și anti-fungic natural ,care ajuta la prevenirea mirosului.

 

Înlocuitor natural pentru lotiune

 

Lotiune este un alt infractor de top din produsele de frumusete. Pielea este cel mai mare organ din corp, si multe produse chimice pot fi absorbite de piele și depozitate in tesutul adipos. Acest lucru este în special o preocupare pentru femeile gravide, deoarece aceste substanțe chimice pot fi transmise la copil.

 

Inlocuitor natural: cea mai buna lotiune naturala este uleiul de nucă de cocos pur ecologic. Acesta patrunde profund in piele si contine acizi grași cu lant mediu, de ajutor pentru riduri, piele uscată, dar și alte probleme de piele, fiind un antibacterian natural. Există, de asemenea, nenumărate moduri de a combina uleiul de nucă de cocos cu alte uleiuri esențiale pentru a crea solutii pentru fiecare cerinta specifica.

 

Înlocuitor natural pentru pasta de dinți

 

Aproape toate pastele de dinți conțin fluor conventional, care a fost legat de boala tiroidiana si cancer. Cele mai multe contin, de asemenea, zahăr, care nu ar trebui sa existe in compozitia unui produs conceput pentru a preveni aparitia cariilor.

 

Alternative naturale: Se amesteca bocarbonat de sodiu cu sapun lichid de Castilia din menta pentru a face o pastă groasă. Aceasta compozitie are un gust ușor sărat și mentolat si, de asemenea, un efect de albire naturala. Unii oameni folosesc bicarbonat pur, care funcționează grozav, dar este un pic mai amar / sărat.

 

Înlocuitor natural pentru inlaturarea mascarei

 

Avand in vedere ca intra in contact atat cu pielea fina din jurul ochilor, dar si cu ochii, produsele cosmetice cu chimicale par a fi destul de periculase pentru o zona atat de sensibila. Din fericire exista si solutii bune, care curata macara, dar au grija si de ochii nostri in acelasi timp.

 

Alternative naturale: uleiul de măsline și / sau uleiul de nucă de cocos sunt foarte bune pentru eliminarea rimelului si machiajului din jurul ochilor, chiar și a celor rezistente la apă. Ca un beneficiu suplimentar, acestea hidrateaza ochii și ajuta la eliminarea sau prevenirea ridurilor.