Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Sublingual CoQ10 with natural lemon flavorcontribuie la functionarea sanatoasa a inimii si la mentinerea tensiunii arteriale la un nivel normal


Noul Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor se prezinta sub forma de tablete si mai usor de dizolvat, cu o aroma placuta de lamaie, care se aliniaza perfect standardelor suplimentelor alimentare moderne sublinguale.

Datorita texturii fine, se topeste usor in cavitatea bucala, fara a lasa senzatia neplacuta de "gogoloase". Noul gust ii va atrage chiar si pe cei carora, din anumite motive, nu le place gustul de menta sau trebuie sa il evite, din cauza tratamentului homeopat.

 

Coenzima Q10 a fost descoperita in 1950 de doua echpe de cercetatori, complet independent una de cealalalta. Festenstein si colegii sai au numit-o ubiquinona (1955), iar Crane si echipa sa, coenzima Q (1957). Aceste doua denumiri inca circula in paralel si astazi. Coenzima Q10 este indispensabila pentru functionarea normala a proceselor de producere a energiei la nivel celular; in plus, este un antioxidant foarte important, protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi, dar si impotriva stresului oxidativ, care este responsabil de imbatranirea celulelor. Coenzima Q10 este produsa si in organism; putem afirma ca este singurul antioxidant sintetizat de organismul uman, iar acesta este unul dintre motivele pentru care are o importanta atat de covarsitoare. Cantitatea de coenzima Q10 scade in continuu odata cu inaintarea in varsta, iar in cazul anumitor afectiuni (boli cardiovasculare, pe durata administrarii tratmentului pentru reducerea nivelului lipidelor si colesterolului sanguin etc.) poate scadea brusc.

 

Un nivel adecvat de coenzima Q10 poate contribui la functionarea sanatoasa a inimii si la mentinerea tensiunii arteriale la un nivel normal. Se recomanda in special in caz de stres fizic si/sau mental sporit, epuizare sau pentru a creste rezervele de energie ale muschilor expusi unei tensiuni sporite (muschii scheletici, dar si miocardul !). Pe langa imbunatatirea fortei fizice, poate creste si performanta sportiva.

 

Continutul de CoQ10 al noului Sublingual CoQ10 ramane in continuare 30 mg per tableta. Daca se aplica corect, substanta activa se absoarbe din membrana mucoasa a gurii si patrunde imdiat in fluxul sanguin. Dupa ce se absorb din intestine, substantele active administrate oral se metabolizeaza in ficat, astfel incat atunci cand ajung, in sfarsit , la "destinatie", cantitatea lor poate fi simtitor diminuata. CoQ10 administrata sublingual "ocoleste" ficatul, patrunzand in organism in cantitate maxima. Un alt avantaj deosebit al Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor este efectul sau benefic asupra cavitatii bucale. Ati observat deja, nu-i asa, ca CoQ10 devine din ce in ce mai populara si in ingrijirea orala. Aplicand Sublingual CoQ10, puteti oferi organismului dumneavoastra o doza ridicata de CoQ10, care isi exercita direct efectele benefice asupra cavitatii bucale si gingiilor.

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

Coenzima Q10 sublingual with lemon flavor 78.76 Ron