Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prevenirea depresiei de iarna - sugestii


Vi se intampla din ce in ce mai des sa nu va simtiti bine? Sunteti obosit si nu aveti chef sa iesiti din casa? Sunteti nemultumit de tot ce este in jurul vostru?

 

Acestea sunt starile cu care se confrunta foarte multi oameni in timpul iernii, pentru ca in aceasta perioada ne bucuram mai putin de lumina soarelui, iar frigul si zilele innorate au un efect negativ asupra organismului. In general perioada sarbatorilor de iarna tinde sa aduca si ea un plus de oboseala fizica si psihica fiecaruia dintre noi.

 

Oare ce este de facut atunci cand stresul iti afecteaza actiunile de zi cu zi, atunci cand nici acasa nu ai parte de liniste?

 

1.  In primul rand trebuie sa incercati sa va odihniti suficient in timpul noptii.

 

2.  Activitatea fizica este de asemeni un factor important - se recomanda minim 30 de minute de miscare in fiecare zi. Sportul la sala sau activitatile in aer liber au drept rezultat productia unor substante asemanatoare hormonilor, care stimuleaza centrul recompensei din creier, generand astfel senzatiile de satisfactie si fericire.

 

3. Supravegheati-va regimul alimentar! Aportul nutritional are de asemenea o influenta mare asupra starii noastre de spirit. Trebuie evitat consumul de alimente grase, dulciuri si bauturi alcoolice.

 

Unele studii au aratat ca exista o legatura intre depresie si un nivel scazut de Omega 3. Cele mai bogate surse de acizi grasi Omega 3 le contin pestii marini cu carne grasa. Cum nu tuturor ne place pestele, o alternativa viabila o reprezinta aportul de suplimente alimentare.

 

4. Folositi produse naturale!

 

Imbunatatiti-va starea de spirit cu ajutorul uleiurilor esentiale naturale pe care le puteti folosi pentru a va parfuma caminul sau la servici. Consumati preparate obtinute din plante medicinale, inclusiv ceaiuri din plante, flori si fructe!

 

Rhodiola Rosea, o planta folosita de secole in medicina chineza, a devenit extrem de populara si in Europa.

 

Conform unor studii, aceasta poate fi folosita pentru a trata nu doar stresul fizic ci si pe cel mental si psihologic, precum si pentru a imbunatati puterea de concentrare si buna dispozitie.

 

5. Terapiile antistress cu biorezonanta (BioHramonex) reprezinta un element cheie in lupta cu stresul zilnic. Fa-ti saptamanal o sedinta de terapie antistres, de relaxare si echilibrare energetica si chiar dupa prima sedinta vei observa schimbarile ce apar in corpul tau.

 

Asadar, aveti grija de starea voastra de spirit si de starea de bine a corpului vostru si imbratisati terapiile cu biorezonanta (cu specialist – pe aparate SCIO, sau personale – cu aparatele BioHarmonex) si produsele CaliVita: Omega 3, Rhodiolin, Stress Management B Complex, Mega B Complex, Super Mega 50, Vital 0, Vital A, Vital B, Vital AB, Full Spectrum, New Life Multivitamin, Menopausal Formula, MagneZi B6.

 

Deasemeni o mai buna circulatie si oxigenare la nivel cerebral poate conduce si ea la imbunatatirea concentrarii si a bunei dispozitii. In acest sens recomandam: apa alcalina (de la aparatul Aquarion), Oxy Max, Low Deuterium Oxy Crystal, Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, Gingo XC, Senior Formula.

 

                                               

                                                                                                Dr. Dan Navolan

                                                                                       Centrul Medical Sanatatea