Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Noni - Solutia naturala de a ne pastra sanatatea - Dr Lungu Alina


               

             Stim cu totii cat de important este pentru organism consumul fructelor si al legumelor proaspete. Ceea ce nu stim insa cu adevarat este cat de bune sunt legumele si fructele care se afla pe taraba comerciantilor sau in marile supermarketuri. Din pacate pe cele mai multe dintre rafturi gasim in loc de hrana - otrava frumos ambalata.

            Riscurile la care este supusa sanatatea unui numar tot mai mare din populatia tarii m-au facut sa-mi indrept atentia catre profilaxie si tratamente bazate pe produse naturale. Acord o importanta deosebita copiilor si incerc sa constientizez parintii de rolul pe care il au in educatia sanitara a copiilor.

            Vreau sa mentionez ca din respect pentru mine si pentru pacientii mei, lucrez numai cu produsele CaliVita International - intrucat aceste produse corespund chiar si celor mai stricte cerinte farmacologice, (substantele biologic active provin din surse naturale, iar metoda de obtinere este complexa, prin presare la rece si in vid)

            Am ales sa vorbesc despre produsul Noni pentru ca in ultimul timp in cabinetul meu intra un numar tot mai mare de pacienti care acuza stari depresive, anxietate, stari de panica, alergii, migrene, etc.

            Produsul Noni este extras din fructul cu acelasi nume "Noni", fruct care contine peste 150 de substante biologic active.

            Noni sau "regele fructelor" contine 18 aminoacizi  pe care, în cea mai mare măsură, organismul nu îi poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Natriul, potasiul, fierul, manganul şi magneziul din acest fruct completează necesarul zilnic de minerale al organismului. În afara acestora, conţine şi alte substanţe active deosebite, care accelerează fluxul intercelular de nutrienţi, contribuind astfel la regenerarea celulelor. O componentă importantă este proxeronina, care are rol în producerea xeroninei. Xeronina asigură funcţionarea normală a celulelor, prin reglarea permeabilităţii membranare a acestora. Scopoletina accelerează sinteza serotoninei şi a melatoninei, având astfel o acţiune benefică asupra sistemului nervos. Substanţa activă numită damnacantal intervine benefic în procesul de diviziune celulară şi împiedică proliferarea celulelor.

Conform literaturii de specialitate, Morinda citrifolia are următoarele efecte benefice: Normalizează funcţiile celulelor. imbunătăţeşte asimilarea nutrienţilor, activează mecanismul antiinflamator, are efect antialergic, fortifică sistemul imunitar, ameliorează fluctuaţiile stărilor psihice, reglează ciclul veghe-somn, reduce reacţiile puternice la stres (în consecinţă, acţionează ca un antihipertensiv), reduce posibilitatea formării cheagurilor de sânge şi, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale, supraveghează diviziunea celulară, împiedică proliferarea celulelor.

            Siropul Noni are un gust placut si se poate administra, atat la copii cat si la adulti si persoanele in varsta - pentru rezultate excelente se recomanda administrarea produslui pe o perioada de 3-6 luni.

 

                                                Va doresc multa sanatate alaturi de produsul Noni de la                                                                                                   CaliVita International

                                                            Dr. Lungu Alina

                                                            Centrul Medical Sanatatea

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

Noni Lichid 178.46 Ron
Noni Caps 126.21 Ron